2017 Aralık Anneleri

Depend kullanmadım birde sezeryan hiç olmadım normal doğum yaptım bu seferki sezeryan nasipse
O zaman hasta bezi alayım bide ben zayifim alttan hiç kilo almadım sence hasta bezinin orta boyunu mu küçük boyunu mu alayım n de nasıl oldu canim tansiyonun canim

O zaman hasta bezi alayım bide ben zayifim alttan hiç kilo almadım sence hasta bezinin orta boyunu mu küçük boyunu mu alayım n de nasıl oldu canim tansiyonun canim
Orta al canım küçükde sıkar belki tansiyon 15-9 oldu doktor vizide gelmedi bekliyorum

Strestende mi yukseliyr canim?( Sakın moralini bozma.Bu haftaya gelmissin.Saglıkla gelsin ins.kuzucugun
Yok canım stres falan yok uç gündür düşmüyor normalde hiç yüksek tansiyonun olmadı az tuzlu yerim hep sağlıklı olsun da sadece beklemek sıkıcı o kadar

Yok canım stres falan yok uç gündür düşmüyor normalde hiç yüksek tansiyonun olmadı az tuzlu yerim hep sağlıklı olsun da sadece beklemek sıkıcı o kadar
Hastane ortami sıkıci oluyr evet ama mis kokulu bi minik gelecek:))Az daha sabır canım

Günaydın kızlar benim de bu sabah küçük tansiyonum 10 a çıktı ölüyorum sandım

baş ağısı ve basınç oluyor canım mide bulantısı bir de . Ben böyle anlıyorum çıktığını.
esimde var hipertansiyon ona da soruyrm o da enseye basinc oluyo diyo.ama o zaten ilac kullaniyo her gun.benm hep dusuk cikiyo 9-7 9-6 gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…