- 25 Ekim 2017
- 1.091
- 768
- 43
- 35
Ya benim korktuğum kanala girdi mi acabaBenim karnım hep aşağıdaydı canım
Ama bebiş doğum pozisyonuna girmedi sanki
Evet hayatım haftaya salı günü hem perinatolog hrn kendi doktirum birlikte bakacaklar. Suyunu ve kilosunu takip edecekler. Doktor bana protein ağırlıklı beslen bol bol diblen ki yediklerin bebeğe daha çok geçsin dedi. Sen de oyle yapmaya çalış. Hiç birsey bebeklerden önemli degil kuzum. Al iznini bebeğin sağlıksız olduktan sonra sogumdan sonra izin kullansan ne olur kullanmasan ne..Ben de çalışır raporumu aldım ama içime de çok sinmiyor aslında
Bana da suyun sınırda demişti doktorum
Herhangi bir sayı söyledi mi canım suyunun miktarı ile ilgili
Alt sınır 80-üst sınır 120cc miş galiba
2hafta sonra gel dedi
Şimdi çalıştığım için de korkuyorum nasıl anlayacağım daha çok azalırsa falan.
Hareketlerini takip et hareketlerde azalma olursa beklemeden gel dedi.
İnşallah senin de azalma devam etmez canım
Haftaya mı gideceksin tekrar kontrole
Evet hayatım haftaya salı günü hem perinatolog hrn kendi doktirum birlikte bakacaklar. Suyunu ve kilosunu takip edecekler. Doktor bana protein ağırlıklı beslen bol bol diblen ki yediklerin bebeğe daha çok geçsin dedi. Sen de oyle yapmaya çalış. Hiç birsey bebeklerden önemli degil kuzum. Al iznini bebeğin sağlıksız olduktan sonra sogumdan sonra izin kullansan ne olur kullanmasan ne..Ben de çalışır raporumu aldım ama içime de çok sinmiyor aslında
Bana da suyun sınırda demişti doktorum
Herhangi bir sayı söyledi mi canım suyunun miktarı ile ilgili
Alt sınır 80-üst sınır 120cc miş galiba
2hafta sonra gel dedi
Şimdi çalıştığım için de korkuyorum nasıl anlayacağım daha çok azalırsa falan.
Hareketlerini takip et hareketlerde azalma olursa beklemeden gel dedi.
İnşallah senin de azalma devam etmez canım
Haftaya mı gideceksin tekrar kontrole
Gule gule kullanin insallah bol bol emzirirsinizEmzirme atleti bende aldım:) kaç tane almamızı onetirsinz ?
Evet tatlım plesenta yaslaninca bebek beslenemiyor dedi doktor da bana.Kizlar bende yeni dr geldim bebek kilo almıyordu doppler istemişti plesenta yaşlanması olmuş o yüzden kilo almamış geçen haftadan beride neredeyse almamış haftaya tekrar bakacak haftaya da kilo almadıysa 36. Haftada beklemem alırım dedi içerde durmasının anlamı yok dedi nst normal çıktı adalati bir hafta sonra kes dedi iki kilo bile deyil nasıl olacak bilmiyorum
Ben de philips avent elektrikli aldım.Lansinohu daha önce kullandınız mı? Peki elektrikli mi manuel mi Ben de lansinoh düşünüyorum
Benim bildigim pozisyon degistirince geçmeyen agrilar olursa doktora bilgi verilmesi gerektiğiKızlar bana cevap yazar mısınızkarnımda çok değişik bir ağrı var.harkeet ettikçe agriyot.ne yapmalıyım? Karnımın üst kısmı ama en üst de değil ortaya yakın biraz neden olur bu...kalkinca oturunca vs agriyor
Rabbim hayırlısıyla zamaninda doğurmayı nasip etsin sana da bana da. Ultrasonda güzel cikan kilo ve suyu mu sendeki?Tansiyon 14-8 çıktı eve gitmek hayal
Evet sanırım yarın arayacağımBenim bildigim pozisyon degistirince geçmeyen agrilar olursa doktora bilgi verilmesi gerektiği
Canımmm hayırlısı olsun...insallah düşer.dusmezse de inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsınTansiyon 14-8 çıktı eve gitmek hayal
Suyu normal kilo 2 ye yaklaştı amin hepimiz sağlıkla alalımRabbim hayırlısıyla zamaninda doğurmayı nasip etsin sana da bana da. Ultrasonda güzel cikan kilo ve suyu mu sendeki?
Ya benim korktuğum kanala girdi mi acabaçünkü göbek inmiş gibi baya
Kızlar bana cevap yazar mısınızkarnımda çok değişik bir ağrı var.harkeet ettikçe agriyot.ne yapmalıyım? Karnımın üst kısmı ama en üst de değil ortaya yakın biraz neden olur bu...kalkinca oturunca vs agriyor
Bu hafta başladım.Kızlar doğum çantanızı ne zaman hazırladınız acaba?
Evet bunu yapmayı çok ama çok istiyorum.Vakti zamanında hayırlısıyla gelsin yavrularımız.Canımmm zaten ill dogduktan sonra eve gelince üstünü çıkar bebiş de çıkar yatakta biraz öyle koklasınbu çok onemliymis
Canım akıntıyla bir bağlantısı yok doktor kontrolünde belli olur ancak.Evet işte mesela benim akintim da çok oluyor.yani bu su nasıl azalıyor ki idrarla mı çıkıyor farkedilmiyorya bu doğum işleri çok karışık çözmeye çalışıyorum çözemedim...mesela senin karnın aşağı indi mı? benim karnım aşağı da duruyor.nefes almakta eskisi gibi zorlanmıyorum.acaba bebek doğum yoluna mı girdi diyorum kendi kendime
Canım gözün aydın umarım tansiyonun da düşecek.Kızlar ultrason temiz çıktı yarına kadar tansiyon düşerse eve gideceğim hihiii:)))düşmezse sezeryan iğne için 48 saat geçmesi gerekmiş
Ayva çekirdeğini biriktirmeye başladım.Kizlar,ilkind3 emzirme atletiyle cok rahat etmistim.Simdi yine bakiyorum.Gogus kalkani uclari iyilestrmeye cok yardimci olmustu,ben emzirme icin kullanmamistim o zaman,icinde sut birikip ucu iyilestiriyordu.
Gogus pedi de kalkanda biriken sutun giysiye akmasini engelliyor.
Kac paket gogus pedi kullandim hatirlamiyorum.Yine alacagim seylerden,baska bi marka daha kullanmistim ama Lansinoh en memnun kaldigimdi.
Birde ayva cekirdegini meme ucu iyilestirmek icin kullanmismiydiniz anneler,ben biriktiriyorum simdiden nolur nolmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?