2017 Aralık Anneleri

Evet hayatım haftaya salı günü hem perinatolog hrn kendi doktirum birlikte bakacaklar. Suyunu ve kilosunu takip edecekler. Doktor bana protein ağırlıklı beslen bol bol diblen ki yediklerin bebeğe daha çok geçsin dedi. Sen de oyle yapmaya çalış. Hiç birsey bebeklerden önemli degil kuzum. Al iznini bebeğin sağlıksız olduktan sonra sogumdan sonra izin kullansan ne olur kullanmasan ne..

Evet hayatım haftaya salı günü hem perinatolog hrn kendi doktirum birlikte bakacaklar. Suyunu ve kilosunu takip edecekler. Doktor bana protein ağırlıklı beslen bol bol diblen ki yediklerin bebeğe daha çok geçsin dedi. Sen de oyle yapmaya çalış. Hiç birsey bebeklerden önemli degil kuzum. Al iznini bebeğin sağlıksız olduktan sonra sogumdan sonra izin kullansan ne olur kullanmasan ne..

Evet tatlım plesenta yaslaninca bebek beslenemiyor dedi doktor da bana.

Kızlar bana cevap yazar mısınız karnımda çok değişik bir ağrı var.harkeet ettikçe agriyot.ne yapmalıyım? Karnımın üst kısmı ama en üst de değil ortaya yakın biraz neden olur bu...kalkinca oturunca vs agriyor

Benim bildigim pozisyon degistirince geçmeyen agrilar olursa doktora bilgi verilmesi gerektiği

Canım hareket edıyosa baskı yapıyodr bebış benmde öyle

Canım akıntıyla bir bağlantısı yok doktor kontrolünde belli olur ancak.

Ayva çekirdeğini biriktirmeye başladım.
Bir de hemşire tanıdığımız göğüs yaraları için kendi sütümüzden sürmenin işe yaradığını söylemişti. Bir arkadaşım yaraları için havuç rendesi ve bir miktar zeytinyağını pamuk ile tampon yapıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…