2017 Aralık Anneleri

Bugün kontrolümüz vardı göbek çevremiz bi hafta önden gidiyodu bide kilomuz birazcık fazlaydı bugünkü kontrolümüzde herşeyimiz normal çıktı 2440 gr olmuşuz bi sorun varmı hateketleri nasıl diye sordu bi sorun yok dedim ondan sanırım ntsye bağlamadı usg de iken 2 hafta sonra geldiğinde ilk ntsye bağlan dedi bide çatı muayenesini sordum dedim 35 inci haftada yapılıyomuş 35 inci haftada çok net bi bilgi vermez o muayene ben 39uncu hafta gibi yapıyorum 35 erken dedi

Aman olmasin canım.Ben olcuyorum sık sık.Bu hamilelik stresle gecti valla.Seker olc,tansiyon olc.Biz sekeri sonuna kadar olcucez mi canim?
aynen sonuna kadr sanirim canim son vur iki hafta artk olcerler mi bilmiyrm.bide dogumdan iki ay mi uc ay sonra mi tekrar seker yuklemesi yapilcakms kalici mi degil mi diye

39 da genelde dogum olmuyo mu yani olablr o zamana kadr canim.artk nst nin 2 haftada bir yapılmasi gerekiyo aslinfa ama dr oyle dediyse dogrudr.masallah bebsiin kilosu iyimis

kızlar daha önce yazıldı mı ben mi kaçırdım bilmiyorum ?Bebeğin şampuanı ve vucut kremini hangi marka sectiniz ?

Tamam canım Allah razı olsun. Peki Doğum şartları nasıl bi Bilgin var mı? Her odada nst oluyor mu yoksa nst odaları ayrı mı? Ben Genesise sordum dün nst odaları ayrıymış. Yoğunluğa bağlı olarak bazen bi çok hastayı aynı odda topluyorlarmış.

kızlar daha önce yazıldı mı ben mi kaçırdım bilmiyorum ?Bebeğin şampuanı ve vucut kremini hangi marka sectiniz ?

Walla herkesn secımı farklı sanırım ben yarım dalin var sampuan onu btrnce bakcm yenısıne.. ayrıyetende hem bebeyagı hem losyon falan fazla gelr gnı zeytnyagı alp kıllanmayı dsnuyorm dustan snra galan popoyada ıyı oluyoms pişik için

Ben sebamed aldım. Bebe şampuanı pisik kremi bebe yağı ve sabun şeklinde ama bitane de losyon almayı düşünüyorum

Canım losyon be bebeyagı dus snrası ıcın deglmı fazla deglmı ya mınnacık bebek ne kadrda bebk ıcınde olaa kımyasal soncta onlarn cıldıne fazla gbı

Guclu geliyr sanki canım o.Kızimin camasirlarinin hep rengini actı.

Anladm cnm bn 30dklık yıkıcam smdı ama lekesı yk tabı snrası ıcın 40 dk yetmeyebılr arıel leke cıkarıcı falan duymstm ama cok fazla gezemem bıseyle baslıcam artık duruma gıre degstrrırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…