Anladm cnm bn 30dklık yıkıcam smdı ama lekesı yk tabı snrası ıcın 40 dk yetmeyebılr arıel leke cıkarıcı falan duymstm ama cok fazla gezemem bıseyle baslıcam artık duruma gıre degstrrırım.
Bulundugum yerde cok secenek yok maalesef.Kontrole gittigimde roxy alicam ben canım.Sut lekeleri ya da kan damlası lekeleri oluyr.Leke cıkarici alinabilir
Ben de liste hazırlıyorum şimdi de eksikler için markalarıyla yazınca daha kolay olur diye bir araştıraım dedim :) Yoksa 2 saat o mu bu mu vakit kaybı :) Ben de mustela almaya karar verdim :) Teşekkür ederim cevabın içn canım :)
merhaba annneler muayene olduk kizim 1.750 gr 42 cm olmus boyumuz suyumuz ve rahim boyum iyi nst bagladi sanci cikmadi ama dun rahatsiz oldugumu soyledim bol su ic dedi susuzluktan kasilma olurmus tekrar kendini kotu hissedersen gel dedi bir sonraki muayene 35 haftamda bizden bu kadar umarim hepiniz iyisinizdir...
Herkese şimdiden hayırlı doğumlar sağlıkla kavuşun inşallah bebeklerinize nerde bi hamile görsem hep allah kurtarsın derim gerçekten zor zanaat annelik. Şimdiden hepinize kolay gelsin bende 2016 haziran annesiyim. İlk gebelikti ve herşeyin tadını çıkardım. Sizede tavsiyem her gününüzü güzel değerlendirin :)
Merhaba güzel anneler...bugün endokrin kontrolüm vardı değerlerimi beğendi benim prof ve ilk defa gülümsedi bende kekelemeden konuşabildim karşısında ) kontrol aralıpını uzattı 15te bir ken 1 ay sonraya çağırdı..değerleein bozulursa erken gel dedi..hba1c 5 çıktı..haberler güzel yani..herkesten de güzel haberler bekliyorum
benm bebinin hareketleri bi azaldi gibi sanki ya.daha dogrusu tam olarak azaldgni nasil anliycam ne zaman telaslanip dr a gitmeliym bilmiyrm.
normalde sola yatinca durmaz vurur bugun vurmuyo.otururken geriniyo falan ama az gibi geliyo bana
benm bebinin hareketleri bi azaldi gibi sanki ya.daha dogrusu tam olarak azaldgni nasil anliycam ne zaman telaslanip dr a gitmeliym bilmiyrm.
normalde sola yatinca durmaz vurur bugun vurmuyo.otururken geriniyo falan ama az gibi geliyo bana
Kuzum benim de öyle bazen 3 4 saat hareket etmiyor hareket ettiğinde de eskisi gibi sert vurmuyor sanirsam artık bebisler buyuyor hareket alanı daralıyor yada bugünlerde bana bir rahatlık.geldi nedense sorun etmiyorum :)