2017 Aralık Anneleri

KuRum benim de öyle bazen 3 4 saat hareket etmiyor hareket ettiğinde de eskisi gibi sert vurmuyor sanirsam artık bebisler buyuyor hareket alanı daralıyor yada bugünlerde bana bir rahatlık.geldi nedense sorun etmiyorum :)
ya benmki cok sukur iyi yani iyiydi.gunduz cok cok vurmasa da vurudu yine hissettirirdi kendini.dun gece de cok hareketliydi geceleri zaten durmuyo ama bugun beni korkutuyo yavas yavas hareket ediyo

ya benmki cok sukur iyi yani iyiydi.gunduz cok cok vurmasa da vurudu yine hissettirirdi kendini.dun gece de cok hareketliydi geceleri zaten durmuyo ama bugun beni korkutuyo yavas yavas hareket ediyo
Icinin rahat etmesini istiyorsan sağlık ocagna bir kalp atisini dinle ama.bence bazı dönemlerde bebeklerde hareket duEni değişiyor

Bugün kötü bir gün kara gün...8 şehidimiz var.Allah dan rahmet diliyorum.hainler kahrı perişan olsun inşallah....ne acı.bugun bir-çok ailenin evine ateş düştü....
Aynen canim hergün şehit haberini duyman cok üzücü allah bilir hangi anne babanın esin cami yandı hangi yavrucak babasız kaldı insallah bu son olur diyecem ama son olmayacak biliyorum allahim ailerinie peygamber sabri versin

Amin amin.... insan anne olunca daha iyi anlıyormuş anneleri.eskiden sanki üzülür geçerdim.simdi yüreğime ates düşüyor.

Yok ben ameliyat düşünüyorum hiç normalle ilgili bişey sormadım canım

Amin amin.... insan anne olunca daha iyi anlıyormuş anneleri.eskiden sanki üzülür geçerdim.simdi yüreğime ates düşüyor.
Aynen canim ateş düştüğü yeri yakiyor işte biz yarına unutacaz amaşehitlerimizin ailesini çocuklarını ömrünün sonuna kadar bu acıyı yaşayacak allah düşmanımın başına vermesin

39 da genelde dogum olmuyo mu yani olablr o zamana kadr canim.artk nst nin 2 haftada bir yapılmasi gerekiyo aslinfa ama dr oyle dediyse dogrudr.masallah bebsiin kilosu iyimis
40 hafta üzerinden hesapladığı için öyle dedi canım erken doğum riski vs olduğunda ona göre bakıyodur benim öyle bi sorunum olmadığı için 39 demiş olabilir ama banada 35 erken doğum riski yoksa erken gibi geliyo bebek bile songün doğuyosa çatıda son gün elverişli hale gelebilir

erken yapilmasin zaten korkunc bisey.allajtan sezeryanimda yapmiycak onu bana :) cok korkuyrm ben oyle seyelrden

Kızlar gece hic uyuamuyorum gündüz de uykum geliyor ama bu ara ogun yuzene uyuyamiuorum ben ne yapacam zombi gibiyim

Kızlar sabah açlık şekerini düşürmek için ne yapabilirim. Açlık şekerim biraz yüksek çıkmış.

bende yiyemiyrm kayisi.elma yiyrm her gun su fa iciyrm nasil oldu anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…