Ya evde takip ediyorum anlamadım. 5dk da bir oluyor 1 saat boyunca sonra yarim saat falan rahatım sonra tekrar basliyor 5dk da bir. Napacagimi sasirdim. Bu normal mi yoksa doğum sancısı böyle mi oluyor. Sancin olmazsa.pazartesi gel bi bakalım. Haftaya da aliriz diyor doktor.
Burada ağda konusu geçince geçen hafta Kuaförüme sormuştum. Tüyler çok sertse jilet ya da benzer bir yöntemden dolayı alışkın olunmadığından ve daha fazla acı çekileceğinden dolayı kendini sıkarsa zorlanmaktan kasılmayı tetikleyebilir demişti. Sen yine de bir araştır canım
KZlar ta kkı gndr aclık sekerım 95 98 cıkıyo nıye byle oldu smdı buda ykseldı 70 85 arasu cıkıyodu hep ck uzgnm ya tklkta yksek cıkıyo kaçrdmmı ölçüyü ben (
Burada ağda konusu geçince geçen hafta Kuaförüme sormuştum. Tüyler çok sertse jilet ya da benzer bir yöntemden dolayı alışkın olunmadığından ve daha fazla acı çekileceğinden dolayı kendini sıkarsa zorlanmaktan kasılmayı tetikleyebilir demişti. Sen yine de bir araştır canım
Canım on gn once 1400 lerdeydı aslnda on gnde 400 gr alms ama bn 2000 galan olmstr ınsallah dıye dandum bıde daha gazla olanları galan okdm ondn braz uuzldm galıba ama alt ınsallah bır ay daha dogmazsa allahn ıznyle 3000 olr belkı
Canımmm zaman zaman olur bu gerilik ve ilerilik.bu bebis de problem olduğu anlamına gelmez ki...bosuna canını sıkma.bak bizimki hep ilk haftalar 2 hafta geriden gidiyordu.gec döllenme vs olmuştu baya sorunlu zamanlar geçirmiştik