2017 Aralık Anneleri

Doğum sancısının hiç durmadan sabit aralıklarla gelmesi gerekiyor benim bildiğim

Nıye cnm hıc yaptrmadysam sıkntı olabılrkı
Burada ağda konusu geçince geçen hafta Kuaförüme sormuştum. Tüyler çok sertse jilet ya da benzer bir yöntemden dolayı alışkın olunmadığından ve daha fazla acı çekileceğinden dolayı kendini sıkarsa zorlanmaktan kasılmayı tetikleyebilir demişti. Sen yine de bir araştır canım

Dktra sorarm untmazsam cnm gtcem brazdan sonc almaya

canim halilari ben kaldirdim ama canlara belki ablami cagiririm gelebilirse ne ala gelemezsede yavas yavas ben yaparim diye dusunuyorum..
Ben valla evi bile supuremiyorum hafta sonu eşim temizlerse ne ala yoksa bisey yapamıyorum..bir tembellik var ağırlık var Üzerimde

32+1 se benimli de 1900 küsürdü. Doktor normal dedi. 2 olmak zorunda değil ki

Eet cnm zornda deglde bn öle dşnmüştm ıste hep daha fazlalarnı okudum cnku bıde karın ıkı hafta gerıden gorndu hayrlısı bakalım haftaıcı bska yerede gtmeyı danuyorm detaylı bakaın soru sorayım braz

10günde 400 gram çok bence

Canımmm zaman zaman olur bu gerilik ve ilerilik.bu bebis de problem olduğu anlamına gelmez ki...bosuna canını sıkma.bak bizimki hep ilk haftalar 2 hafta geriden gidiyordu.gec döllenme vs olmuştu baya sorunlu zamanlar geçirmiştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…