Canımmm zaman zaman olur bu gerilik ve ilerilik.bu bebis de problem olduğu anlamına gelmez ki...bosuna canını sıkma.bak bizimki hep ilk haftalar 2 hafta geriden gidiyordu.gec döllenme vs olmuştu baya sorunlu zamanlar geçirmiştik
pastayida iyice soydum zaten pastadan haric herseye benzedi kremsantisi bilmemnesini hep ayirdim:)) bogazimiza sahip cikamiyrz ama korkuyrzda bi yandan iste :)
dogumdan sonra nefsim korelsin diye yicem ama sonra diyet :) bebise sut yapacak seyleri yicem sadece :) aynen diyete devam edicem ama tatlilari en azindan araad gonul rahatliyla yiyebilcem:)
Kizlar bebise alış veriş yapasım var :) ama almamak için kendimi zor tutuyorum.cunku cidden çok kıyafeti var.hediyelerde gelecek daha ama benim gözüm doymuyor iyiki kızım olmamış ben batırırdım kocamı heralde
Canimm çok takılmayın valla şekeri 300 e çıkan insanlar var.bence bu şekeri çok takıyorsunuz.keske bastan yaptirmasaydiniz. Açlık tokluk batırsaydınız sadece ben açlık tokluk baktirdim o kadar.eminim bende yaptirsam illa çıkar.cunku herseyde şeker var