Evet canim ya.Bebisler icin tutyrz kendimizi.Onları bi doguralım ins.daha rahat yerizdogumdan sonra nefsim korelsin diye yicem ama sonra diyet :) bebise sut yapacak seyleri yicem sadece :) aynen diyete devam edicem ama tatlilari en azindan araad gonul rahatliyla yiyebilcem:)
Ben de seker yuklemesi yaptırmadim canimCanimm çok takılmayın valla şekeri 300 e çıkan insanlar var.bence bu şekeri çok takıyorsunuz.keske bastan yaptirmasaydiniz. Açlık tokluk batırsaydınız sadeceben açlık tokluk baktirdim o kadar.eminim bende yaptirsam illa çıkar.cunku herseyde şeker var
Hiiiii anladım kuzummmBen de seker yuklemesi yaptırmadim canim
Tokluk yuksek ciktı tesadufen.Ondan sonra kendimi hep frenledim
Ayvanin 4 te biri 1 porsiyonmus,ondan fazlasi ya seker ya kilo yani.Ben ara ogunlerde ceyrek ayva ve yogurt yiyorum simdiye kadar yukseltmedi hiç bide karnıbahar brokoli havuç patatesten fırında besemel soslu graten yaptım ve hiç yukseltmedi yukseltir diye beklerken galiba icinde süt oldugu icin yukseltmedi diye düşünüyorum
Bilmemek daha iyi canım belki de .Insan cok stres yapıyr.Yemekten yukselmese bile stresten yukseliyr bazenHiiiii anladım kuzummmben frenleyemiyorum yaa
Yedim ve dedigin gibi rahat degilim canım.
Ayvanin 4 te biri 1 porsiyonmus,ondan fazlasi ya seker ya kilo yani.
Gecen bende firinda patates kizarttim,yâgsiz.Bakalim dedim kac cikacak korktugum gibi olmadi olmadi sukur.Firinda az yagli yada yagsiz oldugu icin sanirim,glisemik indeksi dusuyor
Ayvanin 4 te biri 1 porsiyonmus,ondan fazlasi ya seker ya kilo yani.
Gecen bende firinda patates kizarttim,yâgsiz.Bakalim dedim kac cikacak korktugum gibi olmadi olmadi sukur.Firinda az yagli yada yagsiz oldugu icin sanirim,glisemik indeksi dusuyor
Evet yağsız oldugu için belkide cunku butun sebzeleri haşlamıştım yag sadece azıcık beşamel de vardıAyvanin 4 te biri 1 porsiyonmus,ondan fazlasi ya seker ya kilo yani.
Ben yemeye çalışıyorum hazır mevsimiyken. B12 ye çok faydası oluyorBalık yağı vermedibugün balık mı yesem vicfnaim rahatlasın bari
Arada eczaneye ölçtürüyorumCanım tansiyonunu takip ediyor musun
Bizde yıllık izin yok zaten canımekleniyor diye biliyorum canım çünkü yıllık izin yasal hakkımız.
biz 34 ye basliycz igneye suan coraspin kullaniyrm.sanirim doguma iki uc gun kala birakiliyms igne tam tarih vermedi kullanmi sonlandrmak icin
Aman dikkat et canımcanim halilari ben kaldirdim ama canlara belki ablami cagiririm gelebilirse ne ala gelemezsede yavas yavas ben yaparim diye dusunuyorum..
Ben kullanıyorum bıraktırmadı devam ediyoruz hala tam bir şey söylemedi ama bizim sezaryen olacak. sanırım Doğum için tam tarih belli olunca 5 gün kadar öncesinde bıraktıracak.,,, yanı öyle bir şey söyledi. Aspirin de kullanıyordum onu bıraktırdı 34ten sonra kullanılmaz dedi... iğnenin normal Doğumla alakası yok sanırım
Canım 10 günde 400 gram çok iyi almış bence benim bu sefer 15 günde 260 gram almış zamanı zamanını tutmuyo üzme kendiniHıc blmıyormkı cnm smdılk brktrıyorm bakalım ogrenrsem yazarım
Canım on gn once 1400 lerdeydı aslnda on gnde 400 gr alms ama bn 2000 galan olmstr ınsallah dıye dandum bıde daha gazla olanları galan okdm ondn braz uuzldm galıba ama alt ınsallah bır ay daha dogmazsa allahn ıznyle 3000 olr belkı
Ben en son kanal yaptırdım çok ağrı yaptı canımkızlar dolgulu olan dişim kenardan kırıldı.yarın dişçiye gidecem tedavisinde bir sakınca olur mu
amiiin insallah canimCanım inşallah temiz çıkacak sonuç. Icinizi ferah tutun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?