2017 Aralık Anneleri

Ben de seker yuklemesi yaptırmadim canim
Tokluk yuksek ciktı tesadufen.Ondan sonra kendimi hep frenledim

Ayvanin 4 te biri 1 porsiyonmus,ondan fazlasi ya seker ya kilo yani.
Gecen bende firinda patates kizarttim,yâgsiz.Bakalim dedim kac cikacak korktugum gibi olmadi olmadi sukur.Firinda az yagli yada yagsiz oldugu icin sanirim,glisemik indeksi dusuyor

Idrarda bsey cıkmadı ck sukur.. kasıkta sancı agtı asırı baskı anotmal bı sertlık durumu olrsa gel nst cekelım erken dogm olmasnı ıstemıyorm dedı dktr

Bnce bunyeden ve ogunkı dıger yenen seylereen farkedıyo.. gecen oatates yemegnn ıcınden 5 oatates yedm yksek cıkmstı

Meyvelerı tabakla onume almıcam artuk dılımle kendıme ayrı esıme aytı koycam

Evet yağsız oldugu için belkide cunku butun sebzeleri haşlamıştım yag sadece azıcık beşamel de vardı

Aranızda benim gibi işyerinde doğum iznine değil de Maldivlere 4 ay tatile gidecekmiş muamelesi ve kıskançlığı gören var mı acaba? Her gün sinirimi bozacak bir sataşma oluyor.

biz 34 ye basliycz igneye suan coraspin kullaniyrm.sanirim doguma iki uc gun kala birakiliyms igne tam tarih vermedi kullanmi sonlandrmak icin

Hapın süresi daha uzunmuş ve daha fazla kanama riski olurmuş,, iğne daha masum kalıyor yanında.. ben de iğneyi bırakmaya korkuyrm 38 hafta kadar kullanıcam sanırım.. inşşh bırakırımca direk Doğum olur

canim halilari ben kaldirdim ama canlara belki ablami cagiririm gelebilirse ne ala gelemezsede yavas yavas ben yaparim diye dusunuyorum..
Aman dikkat et canım
Doktor suyun sınırda yoruldun mu sen dedikten sonra hiçbir iş yapmıyorum
Halıları yıkamaya vericem
Temizliğe de yardımcı alıcam ya da eşimin annesi yapar belki
Sen çağır ablanı bence
Ağır iş camlar çünkü
Eğil kalk yorulursun

Teşkr ederm Canm ben de bi yandan planlı Doğum olsun istyrm iğneler için bi yandan da norml Doğum bu yüzden ne zamn bırakılmalı iğne daha doktrla konuşmadık... sekreterler iki hafta 10 gün önce dediler

Canım 10 günde 400 gram çok iyi almış bence benim bu sefer 15 günde 260 gram almış zamanı zamanını tutmuyo üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…