2017 Aralık Anneleri

Arada eczaneye ölçtürüyorum
Bir iki kez baktırdım
Normal çıkmıştı
Takip mi edeyim canım cihazım da yok ki
Canım ellerin nasıl oldu şişliği indi mi. Elde yüzde anormal şişmenin tansiyon yüksekliği belirtisi olduğunu okudum da o yüzden dedim

aynen bende hapi birkamaktan korkuydm allahtam igneye baslayalm dedi.nette okudgm kadryla uc gun mu ne hapin etkisi devam ediyms ama ignenin bilmiyrm.34 te gidince sorcan ayrintilaryla.senin normal dogum mu olcak

iyi güldüm kiz bizde bole olmayalm.benm ablamda ikinci ogluna dogum yapmıştı gece bebek ağlıyo diye kalkmis beklmeis annem getirsin bebegi koysun kucagina diye.açmış memeleri yatagin ucuna oturmus ama annemi uyandrmayi unutmus:)) sabah bi kalktk ole oturyodu hala memeler fora durumda:)) o kadr yorgunlk yani

Teşkr ederm Canm ben de bi yandan planlı Doğum olsun istyrm iğneler için bi yandan da norml Doğum bu yüzden ne zamn bırakılmalı iğne daha doktrla konuşmadık... sekreterler iki hafta 10 gün önce dediler
34. Haftada kontrole gidince söyler daha erken haftan merak etme genelde 34-36. Haftadan sonra belirleniyor bu tür şeyler herşey gönlüne göre olsun

Ay bunada seslı guldum :)

aynen bende hapi birkamaktan korkuydm allahtam igneye baslayalm dedi.nette okudgm kadryla uc gun mu ne hapin etkisi devam ediyms ama ignenin bilmiyrm.34 te gidince sorcan ayrintilaryla.senin normal dogum mu olcak

İpnenn etkisi en fazla 24 saat.. Ben sezeryan dan çok korkuyrm ablm sezeryan yaptı çok kötü zor toparlandı,, ben de çok kararsızım bu iğne sebebi ile ne zamn bırakacam falan;;; bakalım herşy müsaitse norml istyrm kısmetse,, herkes hayslıs ile kucaklasın inş

34. Haftada kontrole gidince söyler daha erken haftan merak etme genelde 34-36. Haftadan sonra belirleniyor bu tür şeyler herşey gönlüne göre olsun

Amin Canm teşkr ederm.. sağlıkla kavuşalım meleklerimize.. 34 haftada gitmeyi düşünüyrm inşşh ayrıntılı konuşurz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…