2017 Aralık Anneleri

Kizlar 31 haftaligim ve karnim okadar sert okadar gerginki ve bnmki tup bebek kilo 1800 bugun doktor jonturolu vardi ve sali yine cagirdii sizce serlik nedennnnnnn lutfen yardici olunn

vakit gecmiyoooo yarin 33 haftalik olcaz daha 5 hafta var.
duzenli yemek yemekten sıkıldım her gun yumurta yemekten sıkıldım.kek borek yiyememekten sıkıldım robot gibi hissediyrm kendimi.ha sola yatmaktanda sıkıldım.doguraym yatakta caprazlama yuz ustu yaticam esimide kovcam yataktan :))
saglikla bi alabilseydik kucagimiza

Kizlar 31 haftaligim ve karnim okadar sert okadar gerginki ve bnmki tup bebek kilo 1800 bugun doktor jonturolu vardi ve sali yine cagirdii sizce serlik nedennnnnnn lutfen yardici olunn
normal canim bu haftalarda yalanci sanci deniyo bebekte olabliyo.1 saat icinde 4 kez ve agriyla birlikte olursa dr una haber ver.hepimizde ayni sikaytler var

herkeste bir olmuyo ya bende normalde korkuyrm.normal dogum icin ignenin pek etkisi olur mu bilmiyrm dogum esnainda ama sezeryanda bi kac gun onceden biraktrcklari kesim

Yok cnm ya yazmadı.
Agrisi vardir kolay dgl.

Ay kac saat oldu ıkı kelıme yazaydı ıyıdr ınsalalh bebısıde kendısıde

Sertlık sureklı olp cok rahatsz edıyosa belkı sancısr canm dktra syle nst ıle bakar

Yatak yuzu gorrsen uzanırsın capraz yatakta :) kocan senn yerıne yatar bı sure daha

Canım ellerin nasıl oldu şişliği indi mi. Elde yüzde anormal şişmenin tansiyon yüksekliği belirtisi olduğunu okudum da o yüzden dedim
İndi canım daha iyi
Tansiyon problemim olabilir evet
Sanki arada birden baş dönmesi oluyor
Düzenli ölçmek lazım değil mi

Kızlarrr biberon ve emziği kaynattıktan sonra başka işlem var mı çantaya eklicem de

Belimden sol taraftan çok ağrım var kızlar sol bacağıma basamıyorum bile ya

Canım ben de p.tesi tam 35 oluyorum normal doğum tarihi 11 aralık ama 2.sezeryan olacağı için daha erken alıcak dr.um.Bebeğinin cinsiyeti ne kaç kilo?
Yaa hayırlısı olsun inşallah canım kilosu bugün 2400 dü ama 3 gün önce de 2 kilo ölçülmüştü cihazdan cihaza değişiyor sanırım geriden gelio oğlum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…