Kizlar 31 haftaligim ve karnim okadar sert okadar gerginki ve bnmki tup bebek kilo 1800 bugun doktor jonturolu vardi ve sali yine cagirdii sizce serlik nedennnnnnn lutfen yardici olunn
vakit gecmiyoooo yarin 33 haftalik olcaz daha 5 hafta var.
duzenli yemek yemekten sıkıldım her gun yumurta yemekten sıkıldım.kek borek yiyememekten sıkıldım robot gibi hissediyrm kendimi.ha sola yatmaktanda sıkıldım.doguraym yatakta caprazlama yuz ustu yaticam esimide kovcam yataktan :))
saglikla bi alabilseydik kucagimiza
Kizlar 31 haftaligim ve karnim okadar sert okadar gerginki ve bnmki tup bebek kilo 1800 bugun doktor jonturolu vardi ve sali yine cagirdii sizce serlik nedennnnnnn lutfen yardici olunn
normal canim bu haftalarda yalanci sanci deniyo bebekte olabliyo.1 saat icinde 4 kez ve agriyla birlikte olursa dr una haber ver.hepimizde ayni sikaytler var
İpnenn etkisi en fazla 24 saat.. Ben sezeryan dan çok korkuyrm ablm sezeryan yaptı çok kötü zor toparlandı,, ben de çok kararsızım bu iğne sebebi ile ne zamn bırakacam falan;;; bakalım herşy müsaitse norml istyrm kısmetse,, herkes hayslıs ile kucaklasın inş
herkeste bir olmuyo ya bende normalde korkuyrm.normal dogum icin ignenin pek etkisi olur mu bilmiyrm dogum esnainda ama sezeryanda bi kac gun onceden biraktrcklari kesim
vakit gecmiyoooo yarin 33 haftalik olcaz daha 5 hafta var.
duzenli yemek yemekten sıkıldım her gun yumurta yemekten sıkıldım.kek borek yiyememekten sıkıldım robot gibi hissediyrm kendimi.ha sola yatmaktanda sıkıldım.doguraym yatakta caprazlama yuz ustu yaticam esimide kovcam yataktan :))
saglikla bi alabilseydik kucagimiza
Kızlaarr ben de Allahım izin verirse aralığın 1 ile 10 u arasında kızımı dünyaya getiricem iniallah.Sizi takip ediyorum ama bir türlü yazamamıştım.Şimdi yazdım☺