Sağlıklı olsun da canım toparlar nasılsa.Birden kilo alıveriyor kuzucuklar.Önemli olan sğlıklı olmalrıYaa hayırlısı olsun inşallah canım kilosu bugün 2400 dü ama 3 gün önce de 2 kilo ölçülmüştü cihazdan cihaza değişiyor sanırım geriden gelio oğlum..
inşallah canım sen kız mı bekliosun oğlan mı kilosu sağlığı nasılSağlıklı olsun da canım toparlar nasılsa.Birden kilo alıveriyor kuzucuklar.Önemli olan sğlıklı olmalrı
Canım benim gözünüz aydın. En kısa sürede toparlanır inşallah Allah analı babalı büyütsün sağlıkla huzurla. Evinize çıkarsınız en kısa surede insallahDoğum yaptım 1766 gr doğdu ama göremedim hemen yenidoğan a gitti babamız resmini çekti oradan gördüm sabah gitcem yanına tansiyon düşmedi hala sonda takılı serum var bi kere yürüdüm sizede yazayım dedim darısı zamanında size olsun Allah herkesden razı olsun
Tansiyonun da en kisa surede normale döner inşallah toparlarsın canım. Şimdi dinlen güç topla sabah gorursun kuzucugunu.Doğum yaptım 1766 gr doğdu ama göremedim hemen yenidoğan a gitti babamız resmini çekti oradan gördüm sabah gitcem yanına tansiyon düşmedi hala sonda takılı serum var bi kere yürüdüm sizede yazayım dedim darısı zamanında size olsun Allah herkesden razı olsun
En kisa zamanda toparlanip kavusursunuz insallah,hayirli olsun bebeginiz,anali babali buyusunDoğum yaptım 1766 gr doğdu ama göremedim hemen yenidoğan a gitti babamız resmini çekti oradan gördüm sabah gitcem yanına tansiyon düşmedi hala sonda takılı serum var bi kere yürüdüm sizede yazayım dedim darısı zamanında size olsun Allah herkesden razı olsun
gozun aydin canim.eve goturdgn gunleride yazacaksn insallah saglikla buyusun bebisinDoğum yaptım 1766 gr doğdu ama göremedim hemen yenidoğan a gitti babamız resmini çekti oradan gördüm sabah gitcem yanına tansiyon düşmedi hala sonda takılı serum var bi kere yürüdüm sizede yazayım dedim darısı zamanında size olsun Allah herkesden razı olsun
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah canım. Darısı en kısa zamanda toparlanıp evinize dönmenizeDoğum yaptım 1766 gr doğdu ama göremedim hemen yenidoğan a gitti babamız resmini çekti oradan gördüm sabah gitcem yanına tansiyon düşmedi hala sonda takılı serum var bi kere yürüdüm sizede yazayım dedim darısı zamanında size olsun Allah herkesden razı olsun
Doğum yaptım 1766 gr doğdu ama göremedim hemen yenidoğan a gitti babamız resmini çekti oradan gördüm sabah gitcem yanına tansiyon düşmedi hala sonda takılı serum var bi kere yürüdüm sizede yazayım dedim darısı zamanında size olsun Allah herkesden razı olsun
Canimm benc e gayet iyi kilosu maşallah.evet nst ye girmeden çikolata veya meyve suyu tarzında biseyler yiyip içersen daha iyi olur :) bence sıkıntı yapma...bazen hareketsiz olabiliyorlarkızlar bende 35+1 deyim bugn kontrolm vardı kilosu 2.650 grm mış normalmi doktr bşy demedi birde nst ye bağlandım bugun bebek fazla harektli değil diye 4 kere bağlanmak zorunda kaldımböle şy yaşayn oldumu bidahakine bşyler yiyiptemi girmeliyim
çok kötü oldum ya ikincisinden sonra bana üçüncüde böyle olursa yatış yapabilirler dedi doktr daha kötü oldum allahtan sonra iyi dedilerde gönderdiler acilde yapıldı oda . sancısı olan vardı çığlık atan o kadın nedn bağrıdı anlamdım çok kötü oldum hala etkisndeymCanimm benc e gayet iyi kilosu maşallah.evet nst ye girmeden çikolata veya meyve suyu tarzında biseyler yiyip içersen daha iyi olur :) bence sıkıntı yapma...bazen hareketsiz olabiliyorlar
Geçmiş olsun canım uzan dinlen dicem ama öyle de fayda göremiorum ben. Bende de sağ tarafta bu ağrı
Canım gözünaydın. Rabbim hayırlı salih bir evlat etsin. İnşallah hayırla sağlıkla evinize de geçersiniz. Bu yılın zıpırları içerde çok kalmak istemiyo sanırım. Sağlıkla gelsin hepsi inşallah. Rabbim sana da tez zamand hayırlı bi şifa versin. İnşallah hemen toparlanırsın sen deDoğum yaptım 1766 gr doğdu ama göremedim hemen yenidoğan a gitti babamız resmini çekti oradan gördüm sabah gitcem yanına tansiyon düşmedi hala sonda takılı serum var bi kere yürüdüm sizede yazayım dedim darısı zamanında size olsun Allah herkesden razı olsun
Kuzum yüce rabbim sana da bebeğine de safi ismiyle sifa versin ben eminim bebegini de emzireceksin hemen kilo alacak bebisin solunum sıkıntısı yok dimi canimDoğum yaptım 1766 gr doğdu ama göremedim hemen yenidoğan a gitti babamız resmini çekti oradan gördüm sabah gitcem yanına tansiyon düşmedi hala sonda takılı serum var bi kere yürüdüm sizede yazayım dedim darısı zamanında size olsun Allah herkesden razı olsun
sey olmasın o.oyle arabayi kotu kullanana benmde esim uzun uzun bakar goz dagi vermek adina.hormonların cosmus senin annem.o yuzden bakmstr benm esimde bakar hatta baya dikiz aynasindan dahi bakar sonra da küfür ede ede devam ederz:))Kızlar akşam arkadaşlardan dönüyorduk.biz küçük bir ilçede yaşıyoruz.burasi genelde öğretmen ve polis...bizde burda görev yapıyoruz.neyse tam evimize dönüyorduk arabayla.yola bir araba cıktı.sacma sapan sürüyor ama.dedim eşime su arabaya dikkat et.biranda yola atladı.esimde tam yanından geçerken arabanın içine baktı sinirden mı bilmiyorum.arabayi süren bir bayan.muhtemelen öğretmen.cunku seminerlerde falan gördüm sanki.kizla eşim bir bakıştı ben şokyani resmen birkaç saniye göz göze baktılar.neydi bu şimdi? Gece uyuyamadim resmen içime dert oldu.neydi bu abartmıyorum sakın abarttığımi düşünmeyin.simdi ise gitti.ama eve geldiğinde göstercem trip atcam.
Tamam kız olduğunu goruyon neden kafanı cevirmiyonsey olmasın o.oyle arabayi kotu kullanana benmde esim uzun uzun bakar goz dagi vermek adina.hormonların cosmus senin annem.o yuzden bakmstr benm esimde bakar hatta baya dikiz aynasindan dahi bakar sonra da küfür ede ede devam ederz:))
maalesef bayanalra daha cok kiziyolar araba kullaniyolar diye :)) tahmin ettgn gibi bi bakisma degldr merak etme ofkeden dolayi bakiyolar:)Tamam kız olduğunu goruyon neden kafanı cevirmiyonofff beynim yandı...cok sinirliyim çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?