2017 Aralık Anneleri

maalesef bayanalra daha cok kiziyolar araba kullaniyolar diye :)) tahmin ettgn gibi bi bakisma degldr merak etme ofkeden dolayi bakiyolar:)
Kesinlikle katiliyorum erkekler bayanlara daha cok sinirleniyor benim esim de oyle tuhaf kullanan birini görse hemen kesin kadin sofordur der. Ayni seninki gibi kizdiginda dik dik bakar esim de o aranayi sikistirir sellektör yapar yani akla gelebilecek butun sacmaliklari uygular hele ki istanbul trafiginde goz kontagi kurmasi benim garibime gitmiyor artik. Gazi mahallesinde yasiyoruz bi gun biri seni cekip vuracak gorceksin gununu diyorum :))

Canımmm Elhamdülillah ikinizde kurtulmuşsunuz çok şükür Rabbime... Allahın izniyle hastanedende toparlar evinize dönersiniz sağlıkla huzrla mutlulukla büyütün yavrunuzu inşAllahhhh bol bol sütün olsun inşAllah ❤

herkeste bir olmuyo ya bende normalde korkuyrm.normal dogum icin ignenin pek etkisi olur mu bilmiyrm dogum esnainda ama sezeryanda bi kac gun onceden biraktrcklari kesim

Günaydın Canm.. Her iki türlü Doğum şeklinde de iğne bırakılmalı kan kaybı durumu olmasın diye ama planlı Doğum da gönül rahatlığı ile bırakacaksın; norml Doğum ise ne zamn geleceği belli değl bebişin... hakkımzda hayslıs Olsn Canm sağlıkla kavuşalm norml sezeryan fark etmez

Canımmm Elhamdülillah ikinizde kurtulmuşsunuz çok şükür Rabbime... Allahın izniyle hastanedende toparlar evinize dönersiniz sağlıkla huzrla mutlulukla büyütün yavrunuzu inşAllahhhh bol bol sütün olsun inşAllah ❤

amaan mahalleye bak :)) kiz teksas gibi oralar istanbulda daha kotu trafik.o goz dagi iste bir birlerne gozleriyle kufur ediyolar allahtan oyle korna falan yapmaz cok korkuyrm ben kavgadan

amin canim hepimiz insallah

Tamam kız olduğunu goruyon neden kafanı cevirmiyon offf beynim yandı...cok sinirliyim çok
Hormonlardan annem o ben reklam bile izletmiyorum adama deliriyorum niye böyle oldum bilmiyorum adam bi kaç dizi izlemeyi bıraaktı benim yüzümden bide diyorum ben olmasam kesin bakarsın ben varım diye kafanı kaldırmıyorsun sen diye bağırıyorum adam kafayı yedi benim yüzümden

Gözün aydın Canm allh analı babalı büyütsün inşşh... hayrlısı ile evinizde dönmk nasip olur

Ooo Allah kolaylık versin canım ben hiç söylenmim o zmn inşallah bu hareketliliğin faydasını doğumda görürsün canım

Bizde de durumlar aynı.
2 gün önce alısveris esnasındaki satıcı kızlara kolay gelsin yada iyiaksamlar demesini yasakladım.
Son 10 gündür deli gibi kıskanır oldum. Kilo aldim yanımda 2 cocuk daha var kendime güvenim gitti resmen.
Esimin yasıtları hala bekarken acaba bizden utanirmi die dusunmeye basladim sacma sacma seyler iste.
Esim benden 1 yas kücük buarada.

Benim eşim trafikte o kadar sinirli ki
Herkese tepkisini verir yani
O tepki olsun diye sinirden öyle bakmıştır bence

Gözün aydın canım
Mis kokulunu görmüşsündür şimdiye kadar
İyisiniz değil mi?
Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

Hersey yoluna gircek cnm. Bebeginle birlikte cok gzl günlerin olacak ins.

Geçmiş olsun canım uzan dinlen dicem ama öyle de fayda göremiorum ben. Bende de sağ tarafta bu ağrı
Benim de sağ kasığım yürürken çok acıyor bıçak batar gibi
Dinlenmeyle de alakalı bence
Dün o kadar yoruldum ki ansızın gelen yemekli misafir
Ve tatil günüm de değildi okulda da çok yorulmuştum
Belim kasığım ağrırken uyuyakalmışım sonra
Şimdi daha iyiyim

amaan mahalleye bak :)) kiz teksas gibi oralar istanbulda daha kotu trafik.o goz dagi iste bir birlerne gozleriyle kufur ediyolar allahtan oyle korna falan yapmaz cok korkuyrm ben kavgadan
Ya esimi birak benim 20 yasindaki kiz kardesim bile meydan okuyor koca adamlara trafikte. Biri onune kirsin basiyor kornayi kardesim icin daha cok korkuyorum hele kadin soforlerden nefret eder sanki kendi erkek :)) dik dik bakar yanindan gecerken hata yapana. O yuzden bence hic takmamalı goz goze gelmis filan diye. Trafikte oluyor boyle seyler esim de baskalarina dik dik bakar kiz kardesim de.

Maşallah canım sağ salim kucağına al inşallah. Benimki on gün falan geriden geliyor özel olarak yediğin bişey var mı bende son haftalarda yiyeyim belki toparlar benim minik
Canim meyveyi cok yiyorum yani ozellikle degil canim istiyo hararetim oluyo mandalina elma vb muz da kilo yapar diyorlar aklinda olsun ben pek yemedim ama sevmem cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…