- 23 Mart 2015
- 5.792
- 7.114
- 398
Kesinlikle katiliyorum erkekler bayanlara daha cok sinirleniyor benim esim de oyle tuhaf kullanan birini görse hemen kesin kadin sofordur der. Ayni seninki gibi kizdiginda dik dik bakar esim de o aranayi sikistirir sellektör yapar yani akla gelebilecek butun sacmaliklari uygular hele ki istanbul trafiginde goz kontagi kurmasi benim garibime gitmiyor artik. Gazi mahallesinde yasiyoruz bi gun biri seni cekip vuracak gorceksin gununu diyorum :))maalesef bayanalra daha cok kiziyolar araba kullaniyolar diye :)) tahmin ettgn gibi bi bakisma degldr merak etme ofkeden dolayi bakiyolar:)
Canımmm Elhamdülillah ikinizde kurtulmuşsunuz çok şükür Rabbime... Allahın izniyle hastanedende toparlar evinize dönersiniz sağlıkla huzrla mutlulukla büyütün yavrunuzu inşAllahhhh bol bol sütün olsun inşAllah ❤Doğum yaptım 1766 gr doğdu ama göremedim hemen yenidoğan a gitti babamız resmini çekti oradan gördüm sabah gitcem yanına tansiyon düşmedi hala sonda takılı serum var bi kere yürüdüm sizede yazayım dedim darısı zamanında size olsun Allah herkesden razı olsun
herkeste bir olmuyo ya bende normalde korkuyrm.normal dogum icin ignenin pek etkisi olur mu bilmiyrm dogum esnainda ama sezeryanda bi kac gun onceden biraktrcklari kesim
Canımmm Elhamdülillah ikinizde kurtulmuşsunuz çok şükür Rabbime... Allahın izniyle hastanedende toparlar evinize dönersiniz sağlıkla huzrla mutlulukla büyütün yavrunuzu inşAllahhhh bol bol sütün olsun inşAllah ❤Doğum yaptım 1766 gr doğdu ama göremedim hemen yenidoğan a gitti babamız resmini çekti oradan gördüm sabah gitcem yanına tansiyon düşmedi hala sonda takılı serum var bi kere yürüdüm sizede yazayım dedim darısı zamanında size olsun Allah herkesden razı olsun
amaan mahalleye bak :)) kiz teksas gibi oralar istanbulda daha kotu trafik.o goz dagi iste bir birlerne gozleriyle kufur ediyolar allahtan oyle korna falan yapmaz cok korkuyrm ben kavgadanKesinlikle katiliyorum erkekler bayanlara daha cok sinirleniyor benim esim de oyle tuhaf kullanan birini görse hemen kesin kadin sofordur der. Ayni seninki gibi kizdiginda dik dik bakar esim de o aranayi sikistirir sellektör yapar yani akla gelebilecek butun sacmaliklari uygular hele ki istanbul trafiginde goz kontagi kurmasi benim garibime gitmiyor artik. Gazi mahallesinde yasiyoruz bi gun biri seni cekip vuracak gorceksin gununu diyorum :))
amin canim hepimiz insallahGünaydın Canm.. Her iki türlü Doğum şeklinde de iğne bırakılmalı kan kaybı durumu olmasın diye ama planlı Doğum da gönül rahatlığı ile bırakacaksın; norml Doğum ise ne zamn geleceği belli değl bebişin... hakkımzda hayslıs Olsn Canm sağlıkla kavuşalm norml sezeryan fark etmez
Hormonlardan annem o ben reklam bile izletmiyorum adama deliriyorum niye böyle oldum bilmiyorum adam bi kaç dizi izlemeyi bıraaktı benim yüzümden bide diyorum ben olmasam kesin bakarsın ben varım diye kafanı kaldırmıyorsun sen diye bağırıyorum adam kafayı yedi benim yüzümdenTamam kız olduğunu goruyon neden kafanı cevirmiyonofff beynim yandı...cok sinirliyim çok
Doğum yaptım 1766 gr doğdu ama göremedim hemen yenidoğan a gitti babamız resmini çekti oradan gördüm sabah gitcem yanına tansiyon düşmedi hala sonda takılı serum var bi kere yürüdüm sizede yazayım dedim darısı zamanında size olsun Allah herkesden razı olsun
Ooo Allah kolaylık versin canım ben hiç söylenmim o zmn inşallah bu hareketliliğin faydasını doğumda görürsün canımAmin cnm sağol hepimizin geçer inşallah maalesef dinlenmek bana biraz uzak bişey kızlarımın okulları var çünkü biri sabahçı biri öğlenci her defasında beş kat merdiven öğlencinin okulu uzak biraz götür getir zaten bitiyor pil ben de
Bizde de durumlar aynı.Hormonlardan annem o ben reklam bile izletmiyorum adama deliriyorum niye böyle oldum bilmiyorum adam bi kaç dizi izlemeyi bıraaktı benim yüzümden bide diyorum ben olmasam kesin bakarsın ben varım diye kafanı kaldırmıyorsun sen diye bağırıyorum adam kafayı yedi benim yüzümden
Benim eşim trafikte o kadar sinirli kiKızlar akşam arkadaşlardan dönüyorduk.biz küçük bir ilçede yaşıyoruz.burasi genelde öğretmen ve polis...bizde burda görev yapıyoruz.neyse tam evimize dönüyorduk arabayla.yola bir araba cıktı.sacma sapan sürüyor ama.dedim eşime su arabaya dikkat et.biranda yola atladı.esimde tam yanından geçerken arabanın içine baktı sinirden mı bilmiyorum.arabayi süren bir bayan.muhtemelen öğretmen.cunku seminerlerde falan gördüm sanki.kizla eşim bir bakıştı ben şokyani resmen birkaç saniye göz göze baktılar.neydi bu şimdi? Gece uyuyamadim resmen içime dert oldu.neydi bu abartmıyorum sakın abarttığımi düşünmeyin.simdi ise gitti.ama eve geldiğinde göstercem trip atcam.
Gözün aydın canımDoğum yaptım 1766 gr doğdu ama göremedim hemen yenidoğan a gitti babamız resmini çekti oradan gördüm sabah gitcem yanına tansiyon düşmedi hala sonda takılı serum var bi kere yürüdüm sizede yazayım dedim darısı zamanında size olsun Allah herkesden razı olsun
Hersey yoluna gircek cnm. Bebeginle birlikte cok gzl günlerin olacak ins.Doğum yaptım 1766 gr doğdu ama göremedim hemen yenidoğan a gitti babamız resmini çekti oradan gördüm sabah gitcem yanına tansiyon düşmedi hala sonda takılı serum var bi kere yürüdüm sizede yazayım dedim darısı zamanında size olsun Allah herkesden razı olsun
Benim de sağ kasığım yürürken çok acıyor bıçak batar gibiGeçmiş olsun canım uzan dinlen dicem ama öyle de fayda göremiorum ben. Bende de sağ tarafta bu ağrı
Ya esimi birak benim 20 yasindaki kiz kardesim bile meydan okuyor koca adamlara trafikte. Biri onune kirsin basiyor kornayi kardesim icin daha cok korkuyorum hele kadin soforlerden nefret eder sanki kendi erkek :)) dik dik bakar yanindan gecerken hata yapana. O yuzden bence hic takmamalı goz goze gelmis filan diye. Trafikte oluyor boyle seyler esim de baskalarina dik dik bakar kiz kardesim de.amaan mahalleye bak :)) kiz teksas gibi oralar istanbulda daha kotu trafik.o goz dagi iste bir birlerne gozleriyle kufur ediyolar allahtan oyle korna falan yapmaz cok korkuyrm ben kavgadan
aslında Benim 15 aralık görünüyor ama dr um 5,6 aralık gibi alırız dedi cnm.35 . Hafta yani şimdi senin nasılAynı tarihlere denk geliyor şimdi tam kaç haftalık bebeğin?
Canim meyveyi cok yiyorum yani ozellikle degil canim istiyo hararetim oluyo mandalina elma vb muz da kilo yapar diyorlar aklinda olsun ben pek yemedim ama sevmem cunkuMaşallah canım sağ salim kucağına al inşallah. Benimki on gün falan geriden geliyor özel olarak yediğin bişey var mı bende son haftalarda yiyeyim belki toparlar benim minik
Hemen hemen aynı günler bizimki de :) benim 10 aralıkaslında Benim 15 aralık görünüyor ama dr um 5,6 aralık gibi alırız dedi cnm.35 . Hafta yani şimdi senin nasıl
Kendi kendini strese sokma canım boşver. Kıskançlık şu dönemlerde hepimizde var.Kızlar biraz daha olsa sinirim geçti ama o kızı görmek bile istemiyorum.cok gıcık aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?