Allah yardımcın olsun arada ben de yaşıyorum o durumu. Is devrediosun ararim sorarim arada gelirsinler dinlememeler çıldırıyor insanAranızda benim gibi işyerinde doğum iznine değil de Maldivlere 4 ay tatile gidecekmiş muamelesi ve kıskançlığı gören var mı acaba? Her gün sinirimi bozacak bir sataşma oluyor.
yani ben pek takmiyrm zaten alistm :)) gecen haftalara kadr oyle huzursuz ediydm admi sen benle ilgilenmiysn beni sevmiyosun falan diye :) sonra bi gevseklik geldi suan tek dusundgm hayirlsyla bebiyi kucagimiza almak insallahYa esimi birak benim 20 yasindaki kiz kardesim bile meydan okuyor koca adamlara trafikte. Biri onune kirsin basiyor kornayi kardesim icin daha cok korkuyorum hele kadin soforlerden nefret eder sanki kendi erkek :)) dik dik bakar yanindan gecerken hata yapana. O yuzden bence hic takmamalı goz goze gelmis filan diye. Trafikte oluyor boyle seyler esim de baskalarina dik dik bakar kiz kardesim de.
canımmm sanırım doğuma kadar geçmeyecekGünaydın kızlar bugün çok halszm midem bulanıyor ne zmn geçecek bu durum
cnm çatı kemiği deniln yermi ağrıyo bacağın arasındaki kemiklerKızlar bacak aram çok ağrıyor.baski gittikçe artmaya başladı.bugun sabah ilk kalktıgımda yürüyemiyordum bile .simdi de uzanıyorum sürekli..
Benim de öyleKızlar bacak aram çok ağrıyor.baski gittikçe artmaya başladı.bugun sabah ilk kalktıgımda yürüyemiyordum bile .simdi de uzanıyorum sürekli..
Cok istiyolarsa izine ayrilmak onlarda dogursun!Allah yardımcın olsun arada ben de yaşıyorum o durumu. Is devrediosun ararim sorarim arada gelirsinler dinlememeler çıldırıyor insan
Yavrunla beraber eve döneceğin gün de nasip olsun cnm.. Sağlıkla büyüt kuzunu..çarçabuk toparla o merak etme..sen iyi ve güçlü ol ki sütün olsun ona şifa olur..Doğum yaptım 1766 gr doğdu ama göremedim hemen yenidoğan a gitti babamız resmini çekti oradan gördüm sabah gitcem yanına tansiyon düşmedi hala sonda takılı serum var bi kere yürüdüm sizede yazayım dedim darısı zamanında size olsun Allah herkesden razı olsun
Teşekkür ederim canım bende meyve yiyorum hergün bir muz yiyorum bakalım pazartesi kontrol var ne kadar kilo almış bizim küçük bey göreceğizCanim meyveyi cok yiyorum yani ozellikle degil canim istiyo hararetim oluyo mandalina elma vb muz da kilo yapar diyorlar aklinda olsun ben pek yemedim ama sevmem cunku
Teşekkür ederim canım bende meyve yiyorum hergün bir muz yiyorum bakalım pazartesi kontrol var ne kadar kilo almış bizim küçük bey göreceğizCanim meyveyi cok yiyorum yani ozellikle degil canim istiyo hararetim oluyo mandalina elma vb muz da kilo yapar diyorlar aklinda olsun ben pek yemedim ama sevmem cunku
Ya bugün bende öyleyim halsiz elim ayağım kalkmıyor ve affedersin ama tuvaletten çıkamıyorum kalktığımdan beri yârim saate bir tuvaletteyim.... normal mi bu ya.... tansiyon problemi vardı 3 defa ölçtük 12-8 çıkıyor e o da normal de bu halsizlik neden ya... bir de hafif baş dönmesi var.... uyusam bari belki geçer..,,Artık 3-4 gundur sanki alttan çıkacak gibi bir baskı hissediyorum. Bazen o kadar baskı oluyor ki korkuyorum. Bıçak saplanır gibi bir sanci giriyo aniden gün içinde. Idrar yolu enfeksiyonu mu dedim tahlil ve kültür verdim temiz çıktı. Durmadan tuvalete sıkışmış hissi. Hiç elim kolum da kalkmıyor bugün. Açma kapama düğmem olsa bugün kapatırdım kendimi
Evet otururken kalkarken yürürken çok ağrıyorcnm çatı kemiği deniln yermi ağrıyo bacağın arasındaki kemikler
Sanki beni anlatmışsın canımmm.aynisini yaşıyorum.sanki bisey düştü düşecekArtık 3-4 gundur sanki alttan çıkacak gibi bir baskı hissediyorum. Bazen o kadar baskı oluyor ki korkuyorum. Bıçak saplanır gibi bir sanci giriyo aniden gün içinde. Idrar yolu enfeksiyonu mu dedim tahlil ve kültür verdim temiz çıktı. Durmadan tuvalete sıkışmış hissi. Hiç elim kolum da kalkmıyor bugün. Açma kapama düğmem olsa bugün kapatırdım kendimi
Benim tansiyon da sorun olmaya başladı küçüğü yükseliyor sürekli ptesiye kdar ölçüp not edeceğim gecmezse alırlar diye korkuyorum :'(canımmm sanırım doğuma kadar geçmeyecekhayırlısıyla bebisleri kucağınıza alsaydik
Bende öyleyim ya çok Zorlanoyırum ve korkuyorum.sürekli dr u mu arasam diyorum. Nasıl geçecek bu durumKızlar bacak aram çok ağrıyor.baski gittikçe artmaya başladı.bugun sabah ilk kalktıgımda yürüyemiyordum bile .simdi de uzanıyorum sürekli..
Bugün ben de öyleyim gozumu açamıyorum noldu bize böyleYa bugün bende öyleyim halsiz elim ayağım kalkmıyor ve affedersin ama tuvaletten çıkamıyorum kalktığımdan beri yârim saate bir tuvaletteyim.... normal mi bu ya.... tansiyon problemi vardı 3 defa ölçtük 12-8 çıkıyor e o da normal de bu halsizlik neden ya... bir de hafif baş dönmesi var.... uyusam bari belki geçer..,,
Bugün ben de öyleyim gozumu açamıyorum noldu bize böyleYa bugün bende öyleyim halsiz elim ayağım kalkmıyor ve affedersin ama tuvaletten çıkamıyorum kalktığımdan beri yârim saate bir tuvaletteyim.... normal mi bu ya.... tansiyon problemi vardı 3 defa ölçtük 12-8 çıkıyor e o da normal de bu halsizlik neden ya... bir de hafif baş dönmesi var.... uyusam bari belki geçer..,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?