2017 Aralık Anneleri

Benim tansiyon da sorun olmaya başladı küçüğü yükseliyor sürekli ptesiye kdar ölçüp not edeceğim gecmezse alırlar diye korkuyorum :'(
Canimm bencede kontrol altında tut sürekli not al...bence almazlar.once serum vs verirler sanki öyle geliyor

Bende öyleyim ya çok Zorlanoyırum ve korkuyorum.sürekli dr u mu arasam diyorum. Nasıl geçecek bu durum
Doktoru arasak bile doktor gelin diyor...benim doktorum bana 4 saatlik mesafede ben bugün bana yakın bir il e gidip orda görünmeyi düşünüyorum.cunku cidden çok zor yürüyorum.sanki pişik olmuş gibi gülsem mı ağlasam mı halime bilemedim

Evet haklısın pek yapacak bişey Yok.dr bana da son zamanlarda olur normal dedi,kasma sende kendini dinlenmeye çalış, ben uzanmaya çalışıyorum fırsat buldukça cnm

Canım gözün aydın Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin çabuk toparlar bir an önce kavuş
Canıım gözün aydın Allahım sağlıkla kavuştursın sizi inşallah.O çabuk toparlar merak etme tez zamanda kucağına al inşallah.

aslında Benim 15 aralık görünüyor ama dr um 5,6 aralık gibi alırız dedi cnm.35 . Hafta yani şimdi senin nasıl
Canım benim de normalde 11 aralık p.tesi tam 35.haftaya giricez inşallah dr um aralığın 1 ile 10 u arası alırız dedi bakalım hayırlısı

inşallah canım sen kız mı bekliosun oğlan mı kilosu sağlığı nasıl
Canım benim bebeğim kız bir de oğluşum var hamd olsun Allahıma ikisini de tattırdı haftasıyla uyumlu dedi dr.İyi çok şükür bebeğim benim bel ağrım çok oluyor bir de bugün çok kasılma oluyor karnımda normaldir umarım.

canm geçmiş olsun allah yavrunu size bağışlasın iyi bi bakımla toparlar hemen evinize gittiğiniz günler de gelir inşallah.

Benim tansiyon da sorun olmaya başladı küçüğü yükseliyor sürekli ptesiye kdar ölçüp not edeceğim gecmezse alırlar diye korkuyorum :'(
Bende öyle canm benim düşük 6 7 normalde bugün 9 10 oluyor aşırı uyku bas agrisi yapıyor ama benim bugün sekerimde yüksek cikti

Dün gece ben de öyleydim kötü bir gece geçirdim doğuracağımı sandım. 4-5 kere kafasını aşağı doğru çok fazla bastırdı yürüdüğümde sağ bacağıma bıçak saplanır gibi oldu kasıklarımda çok fazla sancı oldu.Sancılar sık aralıklarla geldi.Eşimle konuştuk daha vaktin var bekle oğlum diye ve bol dua ettik. Çok şükür geçti ancak stres ve korkudan başım ağrıyor ve kalkacak halim yok.

Yok be canım ne alakası var kadın her doğumda yenilenir bütün hücreleri erkek de öyle bişey yok şükür ki :)) benimde dördüncü bende akşama kadar saldım çayıra geziyorum saç baş bi yanda üstüm başım bi hallerde eşim gelmeden hemen üatümü düzeltip saçımı başımı toplayıp bi iki bişey sürüyorum damızlık danaya makyaj nr kadar yakışırsa tabi:)) şaka bi yana kurban olsunlar bize biz onlara dünyanın en güzel hesiyelerini veriyoruz Rabbim'in sayesinde hıııhhhh

Bende dün yarım saate yakın bel ağrısı kasık ve kasılma yaşadım çok fena oldum karnım resmen patlayacaktı taş kesildi nefes alamadım hemen köpek pozisyonuna durdum bel boşluğumu bi yukarı bi aşağı kaldırdım indirdim dizlerimi omuz hizasında açıp biraz dizleri kırarak kaşça çevirme hareketi yaptım bebeişle konuştum derin nefes derken geçti çok şükür

Geçmiş olsun canım erken doğum yapan annelerin hissettiklerini çok daha iyi anladım.

amaan mahalleye bak :)) kiz teksas gibi oralar istanbulda daha kotu trafik.o goz dagi iste bir birlerne gozleriyle kufur ediyolar allahtan oyle korna falan yapmaz cok korkuyrm ben kavgadan
Valla istanbulda olunca alışıyosun canım böyle şeylere benim eşim çok sakindir hatalı ve sinyalsiz sollama yapanlara kırmızı ışıkta geçenlere ben küfür ediyorum kavga dururmu olsa eşimden önce ben dalarım ))

Kaç çıkıyor ki tansiyon... Allah'ın izni ile 2-3 haftayı daha atlatabilseldik. En azından küvöze girme ihtimali daha az olurdu

Geçmiş olsun canım erken doğum yapan annelerin hissettiklerini çok daha iyi anladım.
Sağol kuzum bide bu çatı ağrısı yürürken kasıklarımdan kemiklerim çıkacakmış gibi oluyor bacaklarımı açamıyorum yatıp kalkarken genişleme başladı herhalde çatıda, evet bu erken doğumlar korkutmaya başladı bizi sanırım çok dinler olduk vücudumuzu

Kızlar canım bu aralar çok sıkkın. Acaba ben mi abartıyorum yoksa onlar mı yanlış yapıyo. Görümcemle aramızda bir hafta var, o da hamile. Daha önceden de söylemiştim. Kaynanamlarla aramızda bir sokak var. 8. Ayıma girecem nerdeyse bir kere bile evime gelmediler. Allah razı olsun ama sürekli evlerine çağırdılar gelin bizde yemek yiyin diye. Elhamdulillah zor bi hamilelik geçirmedim. İlk bulantılar dışında. Ama isterdim ki bi akşam da desinler sana çaya geliyoruz. Olmadı hiç öyle bi şey. Gözüm hep kapıdaydı. Şimdi de görümcem yaşadığı şehirden buraya geldi. Kontrole ayda bir gelir. Bebeğin cinsiyetini daha yeni öğrendiler. Bebek göstermedi bu zamana kadar. Bu iki gündür sürekli alışverişe çıkıyolar. Üstelik eşim onları götürüyo. İsterdim ki bana da desinler "sen buraları bilmiyosun gel senin bebeğe de bi şeyler bakalım". Çok mu beklenti içindeyim acaba. Şimdi o kadar üzülüyorum ki ailemden uzakta olmama. Keşke annem yakınımda olsaydı ben de onunla çıksaydım alışverişe. İnanın bunları yazarken ağlıyorum. Düşünmekten beklenti içinde olmaktan çok yoruldum artık. Eşimle de konuşamıyorum bunları. Yanlış anlamasından korkuyorum. Kıskanmak asla değil benim ki. Sahip çıkmıyorlar sanki. Ya da dediğim gibi gereksiz bi abartı mı? Bunları konuşacak kimsem yok Allahtan başka çok üzülüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…