Yorulmanı istemiyo olabilirler mi?Kızlar canım bu aralar çok sıkkın. Acaba ben mi abartıyorum yoksa onlar mı yanlış yapıyo. Görümcemle aramızda bir hafta var, o da hamile. Daha önceden de söylemiştim. Kaynanamlarla aramızda bir sokak var. 8. Ayıma girecem nerdeyse bir kere bile evime gelmediler. Allah razı olsun ama sürekli evlerine çağırdılar gelin bizde yemek yiyin diye. Elhamdulillah zor bi hamilelik geçirmedim. İlk bulantılar dışında. Ama isterdim ki bi akşam da desinler sana çaya geliyoruz. Olmadı hiç öyle bi şey. Gözüm hep kapıdaydı. Şimdi de görümcem yaşadığı şehirden buraya geldi. Kontrole ayda bir gelir. Bebeğin cinsiyetini daha yeni öğrendiler. Bebek göstermedi bu zamana kadar. Bu iki gündür sürekli alışverişe çıkıyolar. Üstelik eşim onları götürüyo. İsterdim ki bana da desinler "sen buraları bilmiyosun gel senin bebeğe de bi şeyler bakalım". Çok mu beklenti içindeyim acaba. Şimdi o kadar üzülüyorum ki ailemden uzakta olmama. Keşke annem yakınımda olsaydı ben de onunla çıksaydım alışverişe. İnanın bunları yazarken ağlıyorum. Düşünmekten beklenti içinde olmaktan çok yoruldum artık. Eşimle de konuşamıyorum bunları. Yanlış anlamasından korkuyorum. Kıskanmak asla değil benim ki. Sahip çıkmıyorlar sanki. Ya da dediğim gibi gereksiz bi abartı mı? Bunları konuşacak kimsem yok Allahtan başkaçok üzülüyorum.
Canım beni güldürdün ya allah ne muradın varsa versinDoğum yaptım kızlar nasılım :))))
. Erken değil mi sorunlu mu geçiyor ki??Canım benim de normalde 11 aralık p.tesi tam 35.haftaya giricez inşallah dr um aralığın 1 ile 10 u arası alırız dedi bakalım hayırlısı[/QUO
Bi çaydan kim yorulacak ki? Öyle düşünüyo olsalar bile başka şekilde önemsediklerini gösteremezler miBende cok kiziyodum trafikte hata yapanlara. Ama kendimi baya törpüledim.
Sonucta her insan farkli. Anlayisi davranisi
Yorulmanı istemiyo olabilirler mi?
Valla ilk aklıma bu geldi ne yalan söyliyim.
. Erken değil mi sorunlu mu geçiyor ki??Canım benim de normalde 11 aralık p.tesi tam 35.haftaya giricez inşallah dr um aralığın 1 ile 10 u arası alırız dedi bakalım hayırlısı[/QUO
Oyyyy kıyamam yaaa aslında haklısın kuzum insan ister gel sanada bişeyler alalım diye ama işte herkesin kendi ailesi tabi ne kadar aile anlayışı varsa, bak benim annem dibimde bırak uğramayı haftalarca aramaz bile gezme olsun koşarak gider ama sorsan hep hasta son haftalardayım nasılsın bile demez kontrolüm vardı ben söyledim nasıl olduğunu bebeğin akşama kadar sormadı bile insanın kendinden yapan varsa ben ele çok görmem, üzülme sen sakın kuzum benim ağlamada Hormonlar bu ara çok etkili malesef.....Kızlar canım bu aralar çok sıkkın. Acaba ben mi abartıyorum yoksa onlar mı yanlış yapıyo. Görümcemle aramızda bir hafta var, o da hamile. Daha önceden de söylemiştim. Kaynanamlarla aramızda bir sokak var. 8. Ayıma girecem nerdeyse bir kere bile evime gelmediler. Allah razı olsun ama sürekli evlerine çağırdılar gelin bizde yemek yiyin diye. Elhamdulillah zor bi hamilelik geçirmedim. İlk bulantılar dışında. Ama isterdim ki bi akşam da desinler sana çaya geliyoruz. Olmadı hiç öyle bi şey. Gözüm hep kapıdaydı. Şimdi de görümcem yaşadığı şehirden buraya geldi. Kontrole ayda bir gelir. Bebeğin cinsiyetini daha yeni öğrendiler. Bebek göstermedi bu zamana kadar. Bu iki gündür sürekli alışverişe çıkıyolar. Üstelik eşim onları götürüyo. İsterdim ki bana da desinler "sen buraları bilmiyosun gel senin bebeğe de bi şeyler bakalım". Çok mu beklenti içindeyim acaba. Şimdi o kadar üzülüyorum ki ailemden uzakta olmama. Keşke annem yakınımda olsaydı ben de onunla çıksaydım alışverişe. İnanın bunları yazarken ağlıyorum. Düşünmekten beklenti içinde olmaktan çok yoruldum artık. Eşimle de konuşamıyorum bunları. Yanlış anlamasından korkuyorum. Kıskanmak asla değil benim ki. Sahip çıkmıyorlar sanki. Ya da dediğim gibi gereksiz bi abartı mı? Bunları konuşacak kimsem yok Allahtan başkaçok üzülüyorum.
Sorma alt komple gitti :)) gülün azcık bizim gülmeye çok ihtiyacımız var:):):):):):) maşallah fıstığına. Ama senin durum baya vahim görünüyo :)
Harikasın canım resmen kahkaha attım yaaa :)))))Doğum yaptım kızlar nasılım :))))
Gülün tabi yaaa:)) aminnn cümlemizin İnşAllahh bakma bende tırlattım bi burda beni anlayan sizler varsınız her fırsatta yazıyorum iyi geliyorCanım beni güldürdün ya allah ne muradın varsa versin
Seni de çağırsalarmış alışverişe daha iyi olurmuş tabi canımKızlar canım bu aralar çok sıkkın. Acaba ben mi abartıyorum yoksa onlar mı yanlış yapıyo. Görümcemle aramızda bir hafta var, o da hamile. Daha önceden de söylemiştim. Kaynanamlarla aramızda bir sokak var. 8. Ayıma girecem nerdeyse bir kere bile evime gelmediler. Allah razı olsun ama sürekli evlerine çağırdılar gelin bizde yemek yiyin diye. Elhamdulillah zor bi hamilelik geçirmedim. İlk bulantılar dışında. Ama isterdim ki bi akşam da desinler sana çaya geliyoruz. Olmadı hiç öyle bi şey. Gözüm hep kapıdaydı. Şimdi de görümcem yaşadığı şehirden buraya geldi. Kontrole ayda bir gelir. Bebeğin cinsiyetini daha yeni öğrendiler. Bebek göstermedi bu zamana kadar. Bu iki gündür sürekli alışverişe çıkıyolar. Üstelik eşim onları götürüyo. İsterdim ki bana da desinler "sen buraları bilmiyosun gel senin bebeğe de bi şeyler bakalım". Çok mu beklenti içindeyim acaba. Şimdi o kadar üzülüyorum ki ailemden uzakta olmama. Keşke annem yakınımda olsaydı ben de onunla çıksaydım alışverişe. İnanın bunları yazarken ağlıyorum. Düşünmekten beklenti içinde olmaktan çok yoruldum artık. Eşimle de konuşamıyorum bunları. Yanlış anlamasından korkuyorum. Kıskanmak asla değil benim ki. Sahip çıkmıyorlar sanki. Ya da dediğim gibi gereksiz bi abartı mı? Bunları konuşacak kimsem yok Allahtan başkaçok üzülüyorum.
Bence düşüncelerini eşine söyle yoksa böyle kendi kendine sorup kendi kendine cevaplamaya çalışacaksın ki bu da hem seni hem bebişi üzer. İçinde durup sana dert olacağına....Kızlar canım bu aralar çok sıkkın. Acaba ben mi abartıyorum yoksa onlar mı yanlış yapıyo. Görümcemle aramızda bir hafta var, o da hamile. Daha önceden de söylemiştim. Kaynanamlarla aramızda bir sokak var. 8. Ayıma girecem nerdeyse bir kere bile evime gelmediler. Allah razı olsun ama sürekli evlerine çağırdılar gelin bizde yemek yiyin diye. Elhamdulillah zor bi hamilelik geçirmedim. İlk bulantılar dışında. Ama isterdim ki bi akşam da desinler sana çaya geliyoruz. Olmadı hiç öyle bi şey. Gözüm hep kapıdaydı. Şimdi de görümcem yaşadığı şehirden buraya geldi. Kontrole ayda bir gelir. Bebeğin cinsiyetini daha yeni öğrendiler. Bebek göstermedi bu zamana kadar. Bu iki gündür sürekli alışverişe çıkıyolar. Üstelik eşim onları götürüyo. İsterdim ki bana da desinler "sen buraları bilmiyosun gel senin bebeğe de bi şeyler bakalım". Çok mu beklenti içindeyim acaba. Şimdi o kadar üzülüyorum ki ailemden uzakta olmama. Keşke annem yakınımda olsaydı ben de onunla çıksaydım alışverişe. İnanın bunları yazarken ağlıyorum. Düşünmekten beklenti içinde olmaktan çok yoruldum artık. Eşimle de konuşamıyorum bunları. Yanlış anlamasından korkuyorum. Kıskanmak asla değil benim ki. Sahip çıkmıyorlar sanki. Ya da dediğim gibi gereksiz bi abartı mı? Bunları konuşacak kimsem yok Allahtan başkaçok üzülüyorum.
Ayy valla yeter zaten bunalmışız iyice bu iyi geldi banada:)))Harikasın canım resmen kahkaha attım yaaa :)))))
Ayy valla yeter zaten bunalmışız iyice bu iyi geldi banada:)))Harikasın canım resmen kahkaha attım yaaa :)))))
Gelmemeleri belki de seni yormak istememelerindendir canım. Bana her geliyoruz dediklerinde bir panik basıyor beni evi toparlayacğım diye :)Kızlar canım bu aralar çok sıkkın. Acaba ben mi abartıyorum yoksa onlar mı yanlış yapıyo. Görümcemle aramızda bir hafta var, o da hamile. Daha önceden de söylemiştim. Kaynanamlarla aramızda bir sokak var. 8. Ayıma girecem nerdeyse bir kere bile evime gelmediler. Allah razı olsun ama sürekli evlerine çağırdılar gelin bizde yemek yiyin diye. Elhamdulillah zor bi hamilelik geçirmedim. İlk bulantılar dışında. Ama isterdim ki bi akşam da desinler sana çaya geliyoruz. Olmadı hiç öyle bi şey. Gözüm hep kapıdaydı. Şimdi de görümcem yaşadığı şehirden buraya geldi. Kontrole ayda bir gelir. Bebeğin cinsiyetini daha yeni öğrendiler. Bebek göstermedi bu zamana kadar. Bu iki gündür sürekli alışverişe çıkıyolar. Üstelik eşim onları götürüyo. İsterdim ki bana da desinler "sen buraları bilmiyosun gel senin bebeğe de bi şeyler bakalım". Çok mu beklenti içindeyim acaba. Şimdi o kadar üzülüyorum ki ailemden uzakta olmama. Keşke annem yakınımda olsaydı ben de onunla çıksaydım alışverişe. İnanın bunları yazarken ağlıyorum. Düşünmekten beklenti içinde olmaktan çok yoruldum artık. Eşimle de konuşamıyorum bunları. Yanlış anlamasından korkuyorum. Kıskanmak asla değil benim ki. Sahip çıkmıyorlar sanki. Ya da dediğim gibi gereksiz bi abartı mı? Bunları konuşacak kimsem yok Allahtan başkaçok üzülüyorum.
Eksikle ilgisi yok ki. Bana hiç sormadılar bu zamana kadar bi şey aldın mı bebeğe. Neleri eksik. Zaten Allah razı olsun annem her şeyini almış. Ama isterim ki onlar da ilgilendiklerini göstersinler. Ne aldım ne ettim hiç sormadılar bu zamana kadarSeni de çağırsalarmış alışverişe daha iyi olurmuş tabi canım
İnsan beklenti içine giriyor tabi ama sen eksiklerini zaten aldıysan belki yorulma diye seni düşünmüşlerdir
Hiç üzme kendini
Biz ailelerden uzaktayız
Kayınvalidem 3 kere kargo ile gönderdi aldıklarını bebeğe ve bana
Annemden ise bişey görmedim ve göremicem durumu olmadığından değil düşünemediğinden
Onlar da düşünememiştir tatlım
Ben de üzülüyorum tabi ama toparlamaya çalışıyorum hemen kendimi
İyiye işin kötü yanı bu. Ben ihtiyacım olan şeyi eşime bile söyleyemiyorum. O farkederse alır. Farketmezse kalır öyle. Kayınvalideme hiç diyemem. İsterim ki onlar düşünsün. Güya ben de onların kızıyım ya. Psikopatça belki de benşmkiGelmemeleri belki de seni yormak istememelerindendir canım. Bana her geliyoruz dediklerinde bir panik basıyor beni evi toparlayacğım diye :)
Alışveriş konusuna gelince; sen söyle. Kayınvalidene benim de bir kaç eksiğim var anne beraber çıkalım mı bir gün de.
Ben söylüyorum valla. Kendi kendini yemekten iyidir.
Canım şekeri yükseltecek şeyler yiyip uyuyunca malesef öyle oluyor ama tansiyonu da olabilir bi eczaneye gidebilsen en azındanKızlar dün çok yorulmuştum
Hala yataktayım
Kahvaltıdan sonra 3-4 kuru pasta attım ağzıma
Evde olunca dayanamıyorum
Sonra uyumuşum tekrar
Şimdi başımda ağırlık gözlerimde ağırlık.
Hastaneye gitsem mi ki?
Tansiyon takibi yapmam lazım cihazım yok
Tansiyon ya da şeker galiba?
Şeker yüklemem normal çıkmıştı
Canım kendini çok rahatsız hiaaediyosan çarpıntı filan da varsa bi baktır tansiyona/ son zamanlarımız, riske atma gelmez. En azından için rahat ederKızlar dün çok yorulmuştum
Hala yataktayım
Kahvaltıdan sonra 3-4 kuru pasta attım ağzıma
Evde olunca dayanamıyorum
Sonra uyumuşum tekrar
Şimdi başımda ağırlık gözlerimde ağırlık.
Hastaneye gitsem mi ki?
Tansiyon takibi yapmam lazım cihazım yok
Tansiyon ya da şeker galiba?
Şeker yüklemem normal çıkmıştı
Anladım canımEksikle ilgisi yok ki. Bana hiç sormadılar bu zamana kadar bi şey aldın mı bebeğe. Neleri eksik. Zaten Allah razı olsun annem her şeyini almış. Ama isterim ki onlar da ilgilendiklerini göstersinler. Ne aldım ne ettim hiç sormadılar bu zamana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?