2017 Aralık Anneleri

Bende cok kiziyodum trafikte hata yapanlara. Ama kendimi baya törpüledim.
Sonucta her insan farkli. Anlayisi davranisi
Yorulmanı istemiyo olabilirler mi?
Valla ilk aklıma bu geldi ne yalan söyliyim.

Bende cok kiziyodum trafikte hata yapanlara. Ama kendimi baya törpüledim.
Sonucta her insan farkli. Anlayisi davranisi

Yorulmanı istemiyo olabilirler mi?
Valla ilk aklıma bu geldi ne yalan söyliyim.
Bi çaydan kim yorulacak ki? Öyle düşünüyo olsalar bile başka şekilde önemsediklerini gösteremezler mi hakketen el kızı olduğumu iliklerime kadar hissediyorum burda.

Oyyyy kıyamam yaaa aslında haklısın kuzum insan ister gel sanada bişeyler alalım diye ama işte herkesin kendi ailesi tabi ne kadar aile anlayışı varsa, bak benim annem dibimde bırak uğramayı haftalarca aramaz bile gezme olsun koşarak gider ama sorsan hep hasta son haftalardayım nasılsın bile demez kontrolüm vardı ben söyledim nasıl olduğunu bebeğin akşama kadar sormadı bile insanın kendinden yapan varsa ben ele çok görmem, üzülme sen sakın kuzum benim ağlamada Hormonlar bu ara çok etkili malesef.....

Seni de çağırsalarmış alışverişe daha iyi olurmuş tabi canım
İnsan beklenti içine giriyor tabi ama sen eksiklerini zaten aldıysan belki yorulma diye seni düşünmüşlerdir
Hiç üzme kendini
Biz ailelerden uzaktayız
Kayınvalidem 3 kere kargo ile gönderdi aldıklarını bebeğe ve bana
Annemden ise bişey görmedim ve göremicem durumu olmadığından değil düşünemediğinden
Onlar da düşünememiştir tatlım
Ben de üzülüyorum tabi ama toparlamaya çalışıyorum hemen kendimi

Bence düşüncelerini eşine söyle yoksa böyle kendi kendine sorup kendi kendine cevaplamaya çalışacaksın ki bu da hem seni hem bebişi üzer. İçinde durup sana dert olacağına....

Gelmemeleri belki de seni yormak istememelerindendir canım. Bana her geliyoruz dediklerinde bir panik basıyor beni evi toparlayacğım diye :)
Alışveriş konusuna gelince; sen söyle. Kayınvalidene benim de bir kaç eksiğim var anne beraber çıkalım mı bir gün de.
Ben söylüyorum valla. Kendi kendini yemekten iyidir.

Kızlar dün çok yorulmuştum
Hala yataktayım
Kahvaltıdan sonra 3-4 kuru pasta attım ağzıma
Evde olunca dayanamıyorum
Sonra uyumuşum tekrar
Şimdi başımda ağırlık gözlerimde ağırlık.
Hastaneye gitsem mi ki?
Tansiyon takibi yapmam lazım cihazım yok
Tansiyon ya da şeker galiba?
Şeker yüklemem normal çıkmıştı

Eksikle ilgisi yok ki. Bana hiç sormadılar bu zamana kadar bi şey aldın mı bebeğe. Neleri eksik. Zaten Allah razı olsun annem her şeyini almış. Ama isterim ki onlar da ilgilendiklerini göstersinler. Ne aldım ne ettim hiç sormadılar bu zamana kadar

İyiye işin kötü yanı bu. Ben ihtiyacım olan şeyi eşime bile söyleyemiyorum. O farkederse alır. Farketmezse kalır öyle. Kayınvalideme hiç diyemem. İsterim ki onlar düşünsün. Güya ben de onların kızıyım ya. Psikopatça belki de benşmki

Canım şekeri yükseltecek şeyler yiyip uyuyunca malesef öyle oluyor ama tansiyonu da olabilir bi eczaneye gidebilsen en azından

Canım kendini çok rahatsız hiaaediyosan çarpıntı filan da varsa bi baktır tansiyona/ son zamanlarımız, riske atma gelmez. En azından için rahat eder

Anladım canım
Her insan bir olmuyor
Düşüncesizlik etmişler
Sen de laf arasında söyle, ben de şunları alacaktım ben de gelseydim gibilerinden.
Dedim ya ben de annemden göremediğim yardımı kayınvalidemden gördüm bu dönemde
İçinde tutup kendini de çok üzme
Güzel bir dille ifade et kırıldığını bence canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…