Zaten ne geliyosa bu hormonlardan geliyo başımıza :) doğurayım da kurtulayım diyorum ama inşallah kurtuluş olur Doğum bizim için :) en azından çocukla uğraşmaktan insanlardan yana beklentilerimiz azalır.Oyyyy kıyamam yaaa aslında haklısın kuzum insan ister gel sanada bişeyler alalım diye ama işte herkesin kendi ailesi tabi ne kadar aile anlayışı varsa, bak benim annem dibimde bırak uğramayı haftalarca aramaz bile gezme olsun koşarak gider ama sorsan hep hasta son haftalardayım nasılsın bile demez kontrolüm vardı ben söyledim nasıl olduğunu bebeğin akşama kadar sormadı bile insanın kendinden yapan varsa ben ele çok görmem, üzülme sen sakın kuzum benim ağlamada Hormonlar bu ara çok etkili malesef.....
Canım şekeri yükseltecek şeyler yiyip uyuyunca malesef öyle oluyor ama tansiyonu da olabilir bi eczaneye gidebilsen en azından
O zaman ben en azından bir eczaneye çıkayımCanım kendini çok rahatsız hiaaediyosan çarpıntı filan da varsa bi baktır tansiyona/ son zamanlarımız, riske atma gelmez. En azından için rahat eder
İnşallah ifade edebilirim. Kayınvalidemle yalnız kalsak çok rahat sıkıntılarımı dile getiririm ama diğer görümcem yanımızda olunca beni stres alıyo. Onun yanında hiç bi şey konuşamıyorum. Yüz göz olmak istemiyorum. Galiba ben annemi çok özledimAnladım canım
Her insan bir olmuyor
Düşüncesizlik etmişler
Sen de laf arasında söyle, ben de şunları alacaktım ben de gelseydim gibilerinden.
Dedim ya ben de annemden göremediğim yardımı kayınvalidemden gördüm bu dönemde
İçinde tutup kendini de çok üzme
Güzel bir dille ifade et kırıldığını bence canım
Panik olmamaya çalış canım. Sakin kafayla git ki daha da zararı olmasın sana. Böyle düşe kalka bitirecez bu günleri inşallah. Sabrın sonu selamettir. Az kaldı çok şükürO zaman ben en azından bir eczaneye çıkayım
Arabayla gitmem gerek eve yakın eczane yok
Ondan zor geliyordu zaten ama gidicem
Korktum çünkü
ben cok korkuyrm yaa haberlrde hep en ufacik biseyden birbirlerne giriyolar vuruyolar.insan canini hice sayiyolar.aksam haberlerde adamn biri dikiz aynasına carpmis fiye adami öldürmüşler dusun artk.allah korusun insanlarda bi tuhaflastiValla istanbulda olunca alışıyosun canım böyle şeylere benim eşim çok sakindir hatalı ve sinyalsiz sollama yapanlara kırmızı ışıkta geçenlere ben küfür ediyorum kavga dururmu olsa eşimden önce ben dalarım))
Bizimki geçen aldı benden artık hediye isteme dediiyi demissin valla sonuçta ilk hamileligimiz dimi hediye almaları lazımbir almasın görür
Çok geçmiş olsun canım iyi yanından bak bebeğin gelişimi için alınması daha iyi gibi geldi bana ne yaptın doğdu mu bebek durumunuz nasıl inşallah sağlıkla büyüsünKızlar yarın 1 de sezeryan olacağım bebeğin eşinden dolayı beslenmiyormuş ondan dolayı tansiyon çıkmış vede bi süre küvezde kalacakmış anne sütü verebilecek miyim dedim belli değil dedi yarın doğunca sağlık durumunda belli olacak moralim bozulmadı desem yalan olur kilosu 1800 çıktı öncesi 1900 falandı sağlıklı olsun tek ama kötü şeylerde gelmiyor değil yarın ola hayrola duanıza ihtiyacım var Allah kimseyi yavrusuyla sınamasın bi tanesi gitti isyan etmedim ama bi daha kaldırırmıyım emin değilim
Canım aynı dert bizde de var.Eşimin ailesi daha bir kere bile sormadı ki bir şeye ihtiyacınız var mı eksik var mı biz alalım diye.Çok şükür Rabbime her şeyini aldık kendimiz annemler beşiğini ana kucağını falan aldı sağolsunlar sürekli bir şey alıyorlar.Önemli olan almaları değil düşünmeleri.Sevmeye gelince de sanki tek onlar var gibi davranıyorlar.Kuru kuru kurbanın olayım hesabı☺Eksikle ilgisi yok ki. Bana hiç sormadılar bu zamana kadar bi şey aldın mı bebeğe. Neleri eksik. Zaten Allah razı olsun annem her şeyini almış. Ama isterim ki onlar da ilgilendiklerini göstersinler. Ne aldım ne ettim hiç sormadılar bu zamana kadar
Çok şükür sorunlu değil canım ama 2.sezeryanım olacak o yüzden.. Erken değil mi sorunlu mu geçiyor ki??
Aynen öyle. Benim annemler de çok şükür beşiğini filan aldılar. Zaten çok şükğr maddi olarak hiç bi beklentim yok onlardan. Ama insan ilgi istiyo. Düşündüklerini bilmek istiyo. Bebek doğunca da dediğin gibi bizim torunumuz diye göklere çıkarırlar. Zaten bebek doğduktan sonra oraya gitmemek için bahanem olacak inşallah. Çok sevmek isterlerse buyursunlar gelsinler evime. Sıkıldım artık sürekli oraya gitmekten. Oturur evimde makarna yaparım kendime. Ama gönül rahatlığıyla yerim.Canım aynı dert bizde de var.Eşimin ailesi daha bir kere bile sormadı ki bir şeye ihtiyacınız var mı eksik var mı biz alalım diye.Çok şükür Rabbime her şeyini aldık kendimiz annemler beşiğini ana kucağını falan aldı sağolsunlar sürekli bir şey alıyorlar.Önemli olan almaları değil düşünmeleri.Sevmeye gelince de sanki tek onlar var gibi davranıyorlar.Kuru kuru kurbanın olayım hesabı☺
Aynen canım yazın yazlıkta kalıyor bizimkiler bütn bayramda seyranda özel günlerde yanlrında oluyoruz ama şimdi böyle yapınca benim de bahanem oldu.Kırıldım annemin arkadaşları bile bir sürü yelekti hırkaydı örüyor eksik olan neyse onu alalım diyorlar onlar da tık yok çok şükür hiç ihtiyacımız yok ama dediğin gibi insan ilgi bekliyor.Aynen öyle. Benim annemler de çok şükür beşiğini filan aldılar. Zaten çok şükğr maddi olarak hiç bi beklentim yok onlardan. Ama insan ilgi istiyo. Düşündüklerini bilmek istiyo. Bebek doğunca da dediğin gibi bizim torunumuz diye göklere çıkarırlar. Zaten bebek doğduktan sonra oraya gitmemek için bahanem olacak inşallah. Çok sevmek isterlerse buyursunlar gelsinler evime. Sıkıldım artık sürekli oraya gitmekten. Oturur evimde makarna yaparım kendime. Ama gönül rahatlığıyla yerim.
Allah muhtaç etmesin de ama insanın yabancıdan gördüğü ilgi zoruna gidiyo. Benim arkadaşlarım kendileri diyolar temizlik yapma . Biz gelip yaparız her şeyini. Ama aynı düşünceyi ben ailem yerine koyduğum insanlardan göremiyorum. Kendileri kendi kıZları için üzülüyorlar yardım edeni yok işini gören yok diye. Ama söz konusu GELİN olunca aynı hassasiyeti gösteremiyorlar. Neyse hakikaten Allah muhtaç etmesin.Aynen canım yazın yazlıkta kalıyor bizimkiler bütn bayramda seyranda özel günlerde yanlrında oluyoruz ama şimdi böyle yapınca benim de bahanem oldu.Kırıldım annemin arkadaşları bile bir sürü yelekti hırkaydı örüyor eksik olan neyse onu alalım diyorlar onlar da tık yok çok şükür hiç ihtiyacımız yok ama dediğin gibi insan ilgi bekliyor.
bana hiç biri yapılmadı ben en son 20 li haftada şeker yüklemesi olacak haftada gittm ama adet tarihimi yanlış söylemişm oda hamile kalmadan önce 2 sefer adet oldum bnde en son oldumu söyledm ama ilk baştakini söylemme gerekiyormuş o yüzdn karıştı ve gittm de 28 haftaödaydım yni şeker yüklemesi geçti açlık toklukta ver demedi banada bnde vermedm hiç de düşünüyorum aslında son aşım var bu ay ama zaten 1 33 gn var doğuma bilemedmYa kızlar şeker işine takıldım iyice benim şeker ölçümü yapılmadı sadece kandan açlık bakıldı o da düşük çıkmıştı ama ben yine de dikkat etmeye çalışıyorum zaten diyet var meyve ile falan yoğurt yiyorum ya da süt içiyorum ama son bir haftadır baş dönmesi çok oldu halsizlik ve sürekli tuvalet de cabası.... sürekli uyku hali ki bugün tavan yaptı resmen.... nette şeker yükselten yiyecekler baktım ben mi yanlış anladım ama düzenli yoğurt ve peynir tüketmek yağlı süt içmek soda içmek yükseltir yazıyor hiç araştırdınız mı?? Of tatlı yasak şeker çıkıyor tuzlu yasak tansiyon çıkıyor hamur işi yasak kilo yapıyor ben ne yiyeceğim... acıkınca da resmen elim ayağık titriyor şeker yemeden de geçmiyor
En onemlisi saglikli olmasi tabiki ama soyle 3 kusurlu birsey dogsalar iyi olur daha direncli oluyorlar ve anneye de kolay oluyo bakimiTeşekkür ederim canım bende meyve yiyorum hergün bir muz yiyorum bakalım pazartesi kontrol var ne kadar kilo almış bizim küçük bey göreceğiz
Küçüğü 10 ları buluyorKaç çıkıyor ki tansiyon... Allah'ın izni ile 2-3 haftayı daha atlatabilseldik. En azından küvöze girme ihtimali daha az olurdu
Aynen canım zaten beklemekle hata yapıyoruz hayrlısı ile sağ salim kurtuluruz inşAllah ❤Zaten ne geliyosa bu hormonlardan geliyo başımıza :) doğurayım da kurtulayım diyorum ama inşallah kurtuluş olur Doğum bizim için :) en azından çocukla uğraşmaktan insanlardan yana beklentilerimiz azalır.
yagli sut yukseltiyo da digerlrri yukseltmiyo bu kadr stres yapma.streste etkiler.ac kaldign icin basin donuyo olablir bak ac kalma.Ya kızlar şeker işine takıldım iyice benim şeker ölçümü yapılmadı sadece kandan açlık bakıldı o da düşük çıkmıştı ama ben yine de dikkat etmeye çalışıyorum zaten diyet var meyve ile falan yoğurt yiyorum ya da süt içiyorum ama son bir haftadır baş dönmesi çok oldu halsizlik ve sürekli tuvalet de cabası.... sürekli uyku hali ki bugün tavan yaptı resmen.... nette şeker yükselten yiyecekler baktım ben mi yanlış anladım ama düzenli yoğurt ve peynir tüketmek yağlı süt içmek soda içmek yükseltir yazıyor hiç araştırdınız mı?? Of tatlı yasak şeker çıkıyor tuzlu yasak tansiyon çıkıyor hamur işi yasak kilo yapıyor ben ne yiyeceğim... acıkınca da resmen elim ayağık titriyor şeker yemeden de geçmiyor
Aaaamin canım. Hayırla sağlıkla gelsin kuzularımız. Kurtarsın biziAynen canım zaten beklemekle hata yapıyoruz hayrlısı ile sağ salim kurtuluruz inşAllah ❤
Canim ben diyabete duzenli gidiyorum ayrica diyetisyen kontrolunde diyet yapiyorum bana tam tersi herseyi yogurt ve sutle yemem tavsiye edildiYa kızlar şeker işine takıldım iyice benim şeker ölçümü yapılmadı sadece kandan açlık bakıldı o da düşük çıkmıştı ama ben yine de dikkat etmeye çalışıyorum zaten diyet var meyve ile falan yoğurt yiyorum ya da süt içiyorum ama son bir haftadır baş dönmesi çok oldu halsizlik ve sürekli tuvalet de cabası.... sürekli uyku hali ki bugün tavan yaptı resmen.... nette şeker yükselten yiyecekler baktım ben mi yanlış anladım ama düzenli yoğurt ve peynir tüketmek yağlı süt içmek soda içmek yükseltir yazıyor hiç araştırdınız mı?? Of tatlı yasak şeker çıkıyor tuzlu yasak tansiyon çıkıyor hamur işi yasak kilo yapıyor ben ne yiyeceğim... acıkınca da resmen elim ayağık titriyor şeker yemeden de geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?