2017 Aralık Anneleri

Zaten ne geliyosa bu hormonlardan geliyo başımıza :) doğurayım da kurtulayım diyorum ama inşallah kurtuluş olur Doğum bizim için :) en azından çocukla uğraşmaktan insanlardan yana beklentilerimiz azalır.

Canım şekeri yükseltecek şeyler yiyip uyuyunca malesef öyle oluyor ama tansiyonu da olabilir bi eczaneye gidebilsen en azından
Canım kendini çok rahatsız hiaaediyosan çarpıntı filan da varsa bi baktır tansiyona/ son zamanlarımız, riske atma gelmez. En azından için rahat eder
O zaman ben en azından bir eczaneye çıkayım
Arabayla gitmem gerek eve yakın eczane yok
Ondan zor geliyordu zaten ama gidicem
Korktum çünkü

İnşallah ifade edebilirim. Kayınvalidemle yalnız kalsak çok rahat sıkıntılarımı dile getiririm ama diğer görümcem yanımızda olunca beni stres alıyo. Onun yanında hiç bi şey konuşamıyorum. Yüz göz olmak istemiyorum. Galiba ben annemi çok özledim

O zaman ben en azından bir eczaneye çıkayım
Arabayla gitmem gerek eve yakın eczane yok
Ondan zor geliyordu zaten ama gidicem
Korktum çünkü
Panik olmamaya çalış canım. Sakin kafayla git ki daha da zararı olmasın sana. Böyle düşe kalka bitirecez bu günleri inşallah. Sabrın sonu selamettir. Az kaldı çok şükür

ben cok korkuyrm yaa haberlrde hep en ufacik biseyden birbirlerne giriyolar vuruyolar.insan canini hice sayiyolar.aksam haberlerde adamn biri dikiz aynasına carpmis fiye adami öldürmüşler dusun artk.allah korusun insanlarda bi tuhaflasti

Çok geçmiş olsun canım iyi yanından bak bebeğin gelişimi için alınması daha iyi gibi geldi bana ne yaptın doğdu mu bebek durumunuz nasıl inşallah sağlıkla büyüsün

Canım aynı dert bizde de var.Eşimin ailesi daha bir kere bile sormadı ki bir şeye ihtiyacınız var mı eksik var mı biz alalım diye.Çok şükür Rabbime her şeyini aldık kendimiz annemler beşiğini ana kucağını falan aldı sağolsunlar sürekli bir şey alıyorlar.Önemli olan almaları değil düşünmeleri.Sevmeye gelince de sanki tek onlar var gibi davranıyorlar.Kuru kuru kurbanın olayım hesabı☺

Aynen öyle. Benim annemler de çok şükür beşiğini filan aldılar. Zaten çok şükğr maddi olarak hiç bi beklentim yok onlardan. Ama insan ilgi istiyo. Düşündüklerini bilmek istiyo. Bebek doğunca da dediğin gibi bizim torunumuz diye göklere çıkarırlar. Zaten bebek doğduktan sonra oraya gitmemek için bahanem olacak inşallah. Çok sevmek isterlerse buyursunlar gelsinler evime. Sıkıldım artık sürekli oraya gitmekten. Oturur evimde makarna yaparım kendime. Ama gönül rahatlığıyla yerim.

Aynen canım yazın yazlıkta kalıyor bizimkiler bütn bayramda seyranda özel günlerde yanlrında oluyoruz ama şimdi böyle yapınca benim de bahanem oldu.Kırıldım annemin arkadaşları bile bir sürü yelekti hırkaydı örüyor eksik olan neyse onu alalım diyorlar onlar da tık yok çok şükür hiç ihtiyacımız yok ama dediğin gibi insan ilgi bekliyor.

Allah muhtaç etmesin de ama insanın yabancıdan gördüğü ilgi zoruna gidiyo. Benim arkadaşlarım kendileri diyolar temizlik yapma . Biz gelip yaparız her şeyini. Ama aynı düşünceyi ben ailem yerine koyduğum insanlardan göremiyorum. Kendileri kendi kıZları için üzülüyorlar yardım edeni yok işini gören yok diye. Ama söz konusu GELİN olunca aynı hassasiyeti gösteremiyorlar. Neyse hakikaten Allah muhtaç etmesin.

Ya kızlar şeker işine takıldım iyice benim şeker ölçümü yapılmadı sadece kandan açlık bakıldı o da düşük çıkmıştı ama ben yine de dikkat etmeye çalışıyorum zaten diyet var meyve ile falan yoğurt yiyorum ya da süt içiyorum ama son bir haftadır baş dönmesi çok oldu halsizlik ve sürekli tuvalet de cabası.... sürekli uyku hali ki bugün tavan yaptı resmen.... nette şeker yükselten yiyecekler baktım ben mi yanlış anladım ama düzenli yoğurt ve peynir tüketmek yağlı süt içmek soda içmek yükseltir yazıyor hiç araştırdınız mı?? Of tatlı yasak şeker çıkıyor tuzlu yasak tansiyon çıkıyor hamur işi yasak kilo yapıyor ben ne yiyeceğim... acıkınca da resmen elim ayağık titriyor şeker yemeden de geçmiyor

bana hiç biri yapılmadı ben en son 20 li haftada şeker yüklemesi olacak haftada gittm ama adet tarihimi yanlış söylemişm oda hamile kalmadan önce 2 sefer adet oldum bnde en son oldumu söyledm ama ilk baştakini söylemme gerekiyormuş o yüzdn karıştı ve gittm de 28 haftaödaydım yni şeker yüklemesi geçti açlık toklukta ver demedi banada bnde vermedm hiç de düşünüyorum aslında son aşım var bu ay ama zaten 1 33 gn var doğuma bilemedm

Teşekkür ederim canım bende meyve yiyorum hergün bir muz yiyorum bakalım pazartesi kontrol var ne kadar kilo almış bizim küçük bey göreceğiz
En onemlisi saglikli olmasi tabiki ama soyle 3 kusurlu birsey dogsalar iyi olur daha direncli oluyorlar ve anneye de kolay oluyo bakimi

Zaten ne geliyosa bu hormonlardan geliyo başımıza :) doğurayım da kurtulayım diyorum ama inşallah kurtuluş olur Doğum bizim için :) en azından çocukla uğraşmaktan insanlardan yana beklentilerimiz azalır.
Aynen canım zaten beklemekle hata yapıyoruz hayrlısı ile sağ salim kurtuluruz inşAllah ❤

yagli sut yukseltiyo da digerlrri yukseltmiyo bu kadr stres yapma.streste etkiler.ac kaldign icin basin donuyo olablir bak ac kalma.

Canim ben diyabete duzenli gidiyorum ayrica diyetisyen kontrolunde diyet yapiyorum bana tam tersi herseyi yogurt ve sutle yemem tavsiye edildi
Yogurt sekeri en iyo duzenleyen besin. Ayni sekilde maden suyu da sekeri dusuruyor. Gebelik sekeri ciktigi icin bir com kez denedim. Sekeri yukselten seyleri yogurt ve sutle tuketince yukselmiyor. Eger sekerim yuksek cikiyorsa bi tane maden suyu iciyorum 15 dakikaya dusuyor. Ama maden suyu tansiyonu yukseltir ona dikkat etmek lazim. Diyetisyen bana tansiyon yukselirse sakin icme dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…