- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
Aman canım dikkat et onun arkası hemoroid oluyor. Sabah kalkınca bolca ılık su ic ve bi yemek kaşığı zeytinyag iç faydasi olur insyaaa bu tuvalete cikamama ne zamn son bulacak yaa.ne guzel duzelmisti tekrar başladı.her gun meyve yiyorm su iciyrm bol bol corba yiyorm yine cikamiyrm tuvalete yaa agliycam artik
var evde ama hic sevmiurm onu ya midemi bulandiryo.gebelgmn ilk ayalrnda hastanelk oldum bu kabizlk yuzunden bu gecede hastane yollari gozukmezse iyidr.oturamiyrm resmenAman canım dikkat et onun arkası hemoroid oluyor. Sabah kalkınca bolca ılık su ic ve bi yemek kaşığı zeytinyag iç faydasi olur ins
Ben gecen tuvalette agladim tam 2 saat kaldim ne cikabiliyorum ne yapabiliyorum ikinsam da yok care. Hamileligimin basindan beri kabizlik sorunum var hep zorlanirim ama gecenki cok feciydi en son asiri bi ikinmayla yapmayi basardim ama ben benden gectim. Kalbim filan sikisti resmen. Doktorum duphalac diye bi surup vermisti icmemek icin direniyordum ama en sonunda onu icmek zorunda kaldim. Iki gundur cikiyorum rahatla. Bakalim kac gun gidecek. O ilac kabiz oldukca iciliyor. Yine etkisi gecince icerim artikyaaa bu tuvalete cikamama ne zamn son bulacak yaa.ne guzel duzelmisti tekrar başladı.her gun meyve yiyorm su iciyrm bol bol corba yiyorm yine cikamiyrm tuvalete yaa agliycam artik
Zorla canım biraz kendini zeytinyag çok iyi geliyor birde armutla birlikte su ic o da iyi geliyorvar evde ama hic sevmiurm onu ya midemi bulandiryo.gebelgmn ilk ayalrnda hastanelk oldum bu kabizlk yuzunden bu gecede hastane yollari gozukmezse iyidr.oturamiyrm resmen
cok ikinmamak lazim cok durma wc de o sekilde canim iyi degil.benm cok ikinsam cikaxakta ikinmiyrm hem hemroid olmayaym diye.o surupta pek etki etmedi bana.son bir haftadr hortladi bende bu kabizlk artk tuvaletimi yapınca evde bi senlik havasi oluyo :)) esim bile diyo davullari caldirayim mi diye o derece yani adam bikti hastanelere tasinmaktamBen gecen tuvalette agladim tam 2 saat kaldim ne cikabiliyorum ne yapabiliyorum ikinsam da yok care. Hamileligimin basindan beri kabizlik sorunum var hep zorlanirim ama gecenki cok feciydi en son asiri bi ikinmayla yapmayi basardim ama ben benden gectim. Kalbim filan sikisti resmen. Doktorum duphalac diye bi surup vermisti icmemek icin direniyordum ama en sonunda onu icmek zorunda kaldim. Iki gundur cikiyorum rahatla. Bakalim kac gun gidecek. O ilac kabiz oldukca iciliyor. Yine etkisi gecince icerim artik
armut var ben sabahlari yiyeym ondan bari.zeytin yagini icincede icim disima cikiuo.allahtan yaptm simide rahatladomZorla canım biraz kendini zeytinyag çok iyi geliyor birde armutla birlikte su ic o da iyi geliyor
seker var diye kayisi kurusu yada suyu yasak canim icemiyrz.kızlar bende onu yaşdım hem 6 ıncı ayımda fln ilk okdu bide 30 haftamda oldum bol bol kayısı kompostosu içtm bn yerseniz onun kayısınıda yiyn ama mağlesf tamamen geçmiyo yada benmki geçmedi ama illakş tuvalete çıkabiliyorsunuz bana çok faydası oldu
vallah vicks icin kimisi kullanilor diyo kimisi kullanilmaz.ben bi kez oldum grip bogazima surup sarmstm sonra nette zararli diye okuynca silmistm.bogazin agriyosa yarim cay kasigi zencefil tozina bi cay kasigi bal koy yarim limon sık bi kerette yut onu.zencefilinde fazlası zararli ama az bisey kullanabilrsnKızlar bende griple uğraşıyorum 5 gündür boğazdi fln derken şimdide burnum fenalarda. Bebise bi yan etkisi olacak diye de korkuyorum ama ateş olmadığı için bi sıkıntı olmaz inş. Vicks kullanabiliyor muyuz biz bi fikriniz var mı?
Gecen ben de cok kötü oldum. Agladım resmen. bebek cıkacak diye cok korktumyaaa bu tuvalete cikamama ne zamn son bulacak yaa.ne guzel duzelmisti tekrar başladı.her gun meyve yiyorm su iciyrm bol bol corba yiyorm yine cikamiyrm tuvalete yaa agliycam artik
Ben de öyle biliyorum ama nette biraz bakmıştım aynen öyle yazıyor şaşırdım ben de gerçi nette yazan herşey doğru değildir ama bir kaç sitede denk geldi. Bazılarında da light yoğurt ve süt tüketin diyor...Canim ben diyabete duzenli gidiyorum ayrica diyetisyen kontrolunde diyet yapiyorum bana tam tersi herseyi yogurt ve sutle yemem tavsiye edildi
Yogurt sekeri en iyo duzenleyen besin. Ayni sekilde maden suyu da sekeri dusuruyor. Gebelik sekeri ciktigi icin bir com kez denedim. Sekeri yukselten seyleri yogurt ve sutle tuketince yukselmiyor. Eger sekerim yuksek cikiyorsa bi tane maden suyu iciyorum 15 dakikaya dusuyor. Ama maden suyu tansiyonu yukseltir ona dikkat etmek lazim. Diyetisyen bana tansiyon yukselirse sakin icme dedi
Kuzum dikkat et ben 3.kıza hamileyken sürekli kabız oluyordum ve tersdi bebek, her tuvalete çıkmamla duru kan akıp geliyordu vajinadan her seferinde hastaneye koşuyorduk bi gün öyle ıkına ıkına bebeği ters doğuracağım diye ödüm kopuyordu dikkatli ol yumuşatmak için bişeyler ye iç diyeceğim ama bende çare bulamamıştım artık eczaneden çok zor zamanlarda evde lağman yapıyordum dr sor başka bi ilaç yazsıncok ikinmamak lazim cok durma wc de o sekilde canim iyi degil.benm cok ikinsam cikaxakta ikinmiyrm hem hemroid olmayaym diye.o surupta pek etki etmedi bana.son bir haftadr hortladi bende bu kabizlk artk tuvaletimi yapınca evde bi senlik havasi oluyo :)) esim bile diyo davullari caldirayim mi diye o derece yani adam bikti hastanelere tasinmaktam
Hadi gözün aydın :)) benim küçük kızım büyük tuvaletini yapınca güle güle püüü diyor sende öyle deseydin:)))armut var ben sabahlari yiyeym ondan bari.zeytin yagini icincede icim disima cikiuo.allahtan yaptm simide rahatladom
Çanım sabahları bir bardak sıcak su iç ayrıca mevsimi ama bulabilirsen siyah erik (iri yuvarlak mor erik) günde iki tane yetiyor İnan çok işe yarıyor. gebaliğin başında ben de çok çektim kabızlıktan ber çok şey denedik en faydalısı bu İnan.armut var ben sabahlari yiyeym ondan bari.zeytin yagini icincede icim disima cikiuo.allahtan yaptm simide rahatladom
İlaç kullanıyor musun? Küçük 8 çıkıyor banim ama büyük 13-14 artık 14-8 çıkınca dil altı alıyorumKüçüğü 10 ları buluyor
Kızlar bende griple uğraşıyorum 5 gündür boğazdi fln derken şimdide burnum fenalarda. Bebise bi yan etkisi olacak diye de korkuyorum ama ateş olmadığı için bi sıkıntı olmaz inş. Vicks kullanabiliyor muyuz biz bi fikriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?