2017 Aralık Anneleri

yaaa bu tuvalete cikamama ne zamn son bulacak yaa.ne guzel duzelmisti tekrar başladı.her gun meyve yiyorm su iciyrm bol bol corba yiyorm yine cikamiyrm tuvalete yaa agliycam artik

yaaa bu tuvalete cikamama ne zamn son bulacak yaa.ne guzel duzelmisti tekrar başladı.her gun meyve yiyorm su iciyrm bol bol corba yiyorm yine cikamiyrm tuvalete yaa agliycam artik
Aman canım dikkat et onun arkası hemoroid oluyor. Sabah kalkınca bolca ılık su ic ve bi yemek kaşığı zeytinyag iç faydasi olur ins

Kızlar bende griple uğraşıyorum 5 gündür boğazdi fln derken şimdide burnum fenalarda. Bebise bi yan etkisi olacak diye de korkuyorum ama ateş olmadığı için bi sıkıntı olmaz inş. Vicks kullanabiliyor muyuz biz bi fikriniz var mı?

Aman canım dikkat et onun arkası hemoroid oluyor. Sabah kalkınca bolca ılık su ic ve bi yemek kaşığı zeytinyag iç faydasi olur ins
var evde ama hic sevmiurm onu ya midemi bulandiryo.gebelgmn ilk ayalrnda hastanelk oldum bu kabizlk yuzunden bu gecede hastane yollari gozukmezse iyidr.oturamiyrm resmen

Ben gecen tuvalette agladim tam 2 saat kaldim ne cikabiliyorum ne yapabiliyorum ikinsam da yok care. Hamileligimin basindan beri kabizlik sorunum var hep zorlanirim ama gecenki cok feciydi en son asiri bi ikinmayla yapmayi basardim ama ben benden gectim. Kalbim filan sikisti resmen. Doktorum duphalac diye bi surup vermisti icmemek icin direniyordum ama en sonunda onu icmek zorunda kaldim. Iki gundur cikiyorum rahatla. Bakalim kac gun gidecek. O ilac kabiz oldukca iciliyor. Yine etkisi gecince icerim artik

cok ikinmamak lazim cok durma wc de o sekilde canim iyi degil.benm cok ikinsam cikaxakta ikinmiyrm hem hemroid olmayaym diye.o surupta pek etki etmedi bana.son bir haftadr hortladi bende bu kabizlk artk tuvaletimi yapınca evde bi senlik havasi oluyo :)) esim bile diyo davullari caldirayim mi diye o derece yani adam bikti hastanelere tasinmaktam

kızlar bende onu yaşdım hem 6 ıncı ayımda fln ilk okdu bide 30 haftamda oldum bol bol kayısı kompostosu içtm bn yerseniz onun kayısınıda yiyn ama mağlesf tamamen geçmiyo yada benmki geçmedi ama illakş tuvalete çıkabiliyorsunuz bana çok faydası oldu

seker var diye kayisi kurusu yada suyu yasak canim icemiyrz.

vallah vicks icin kimisi kullanilor diyo kimisi kullanilmaz.ben bi kez oldum grip bogazima surup sarmstm sonra nette zararli diye okuynca silmistm.bogazin agriyosa yarim cay kasigi zencefil tozina bi cay kasigi bal koy yarim limon sık bi kerette yut onu.zencefilinde fazlası zararli ama az bisey kullanabilrsn

Ben de öyle biliyorum ama nette biraz bakmıştım aynen öyle yazıyor şaşırdım ben de gerçi nette yazan herşey doğru değildir ama bir kaç sitede denk geldi. Bazılarında da light yoğurt ve süt tüketin diyor...

Kuzum dikkat et ben 3.kıza hamileyken sürekli kabız oluyordum ve tersdi bebek, her tuvalete çıkmamla duru kan akıp geliyordu vajinadan her seferinde hastaneye koşuyorduk bi gün öyle ıkına ıkına bebeği ters doğuracağım diye ödüm kopuyordu dikkatli ol yumuşatmak için bişeyler ye iç diyeceğim ama bende çare bulamamıştım artık eczaneden çok zor zamanlarda evde lağman yapıyordum dr sor başka bi ilaç yazsın

armut var ben sabahlari yiyeym ondan bari.zeytin yagini icincede icim disima cikiuo.allahtan yaptm simide rahatladom
Çanım sabahları bir bardak sıcak su iç ayrıca mevsimi ama bulabilirsen siyah erik (iri yuvarlak mor erik) günde iki tane yetiyor İnan çok işe yarıyor. gebaliğin başında ben de çok çektim kabızlıktan ber çok şey denedik en faydalısı bu İnan.

Ihlamur ıcılebılıyor dıye bluyorm allah sıfa versın

Kızlar tek tek okuyamadım netım bıttı dun smdı esımın netten baglanıp gırebıldım.. herkes ıhıdr ınsallah benım kalca ve bel agrım zorluyo onn dıaında ıyıyım cokmsukur.. kabzılık demıssınz bndede hx olmamstı ama 3 gndr buhun yapabildim rahatladm bnde onerınz varsa alıyım bıde bu cıkmasn basıma.. bıde alınganlık beklentı bndede var aılelerden ıkı tarafada canm sıkılıyo ama kmseye dıyemuyırm beklemememk en ıyısı rabbım muhtac etmesın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…