2017 Aralık Anneleri

Hakknda hayrlısı olan cnm

Canım senn ve bebegn ıcın ıygunu buymus demekkı cok sukr bu haftaya kadr gelmıssın yıne sabret yavrun allaha emanet ınsallah guzelce yoplat kendını hele bı dogsnda allahn ıznyle gececk buhunler

Canımmm benimm inşallah herşey güzel olacak..sakin moralini bozma.dua edelim bol bol...dogum olsa bile krtitik dönemi atlattı sonuçta. Bol bol uzan...hergun 1 muz ye süt yoğurt yeşil mercimek çorbası cicibebeli süt et bunlardan ye canımmm

canım anlattigin şeylerin aynısını yaşıyorum bende birebir aynisi benimkinde plesenta yaslanmasinndan kilo almadığını boyle giderse bir hafta içinde alacağını söyledi kilosu da ayni 1700 seninkiyle bende çok üzülüyorum bir mucize alsada bebeğim kilo alsa diye enazindan 2 kilo olsun diyorum ama bakalım benim dr sunu dedi haftada 100gr bile aldığını görürsem beklerim 38 kadar dedi tek umudum o en azından haftasını tamamlar diye seninkinin suyu az sanırım ama güçlü ol arkadaşım 1200gr doğurdu 1800 taburcu ettiler sağlığı yerinde şükür en azından bizimki 1700 gr çok kotu bir kilo deyil bence ben boyle teselli ediyorum kendimi

800 gr doğup yaşayan bebekler biliyorum can8mmm ben...sizinki iyi gerçekten.kalirsa en fazla 1 hafta kuvezde kalır.inslalah kalmaz ama en kötü ihtimal yani

Canım benim Allah'ın dediği neyse o olur. Güçlü olmaya çalışın anne baba olarak. Rabbim evladınızı size bağışlasın. Sağsalim kavuşursunuz inşallah.

Bi ara bacak agrisi bende de vardi ama 1 2 hafta sonra gecti karnimiz buyudukce agirlik merkezi degisiyormus yani bele birsuru yuk biniyor bu da bazisinda bel bazisinda bacak bazisinda sirt agrisi yapiyor bence hamileligin en zor zamani son 1 ay yaa
Evet canım. Az kaldı ama zorluyor insanı

Uzulme annesi.Iyidir o.Bu haftaya kadar geldi bak.Allahim saglikla kavustrsun ins.

Evet ilk bebeğimiz

Inşallah kızlar. Her ihtimale karşı bugün yeniden devlet hasrahanesindeki doktorların fikrini almaya gidecegiz. Bakalım onlar ne diyecek.

Kizlar biz pastil kullanabiliyor muyuz. Bogazim agrimakla agrimamak arasinda gidip geliyor biraz yuz versem simaracak bademciklerim

hep soluna yat bi daha ki muayneye kadr canim.insllah düzelir.34.ten sonra saglikla da dogabilouolar sikma canini.belli bi sure kuvezde kalır ama olsun.dogunca kilo alir o annesi.siz sıkı durcaksnz ki o da sizden güç alcak

Günaydın kızlar , güzel haberler alacağımız bi gün olsun, Bebiklere dolu dolu kilolar, annelere ağrısz günler inşllaah :)
Ben bugün çok heycnlıyım çünkü işte son günüm Artık doya doya alışverişimi yapıp bebeğimle ve kendimle ilgilenebileceğim :)

Günaydın kızlar.. Amin inşallah güzel dileklerin için Bebeklerimiz sağlıkla zamanında hayırlısıyla gelsin inşallah.. Bizimde oğlumuzla daha çalışacağımız 1 hafta var bizde 20 kasımda izne çıkıcaz inşallah

günaydın ben 37. haftaya kadar çalışacam doğum sonrası bebeğimle daha çok ilgilenirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…