2017 Aralık Anneleri

Benimde öyle cnm yazıyor sorun olmaz umarım. Sanırım Doğum raporunda ekleniyor tarih tam olarak

raporunda bir sıkıntı yok canım

boyunu söylemedi ama kilosu 2500 nasıl geriden geliyormuş ki olması gereken kilodalar canım

Bende inan söylediklerinin hepsi için dua ediyorum...Allah var gam yok demişler.o yüzden kafama takmamaya calsiiyorum düşünmemeye çalışıyorum.hatta sancı gelince yooo bu sancı değil ıyiyiz vs diyorum deli gibiyim...kendi kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum.su önemli.su gelince doğum başlıyor demekmiş

Bebis dogcak nerdeyse hazirlik falan nsl yaptiniz cinsiyet belli dglse.
Bizim 12. haftada belli oldu.

Bugün devlet hastahanesinde kontrol oldum dopler ve nst ye girdim. Dün özelde 1700 dedikleri bebek bugün 1900 gram çıktı devlette. Sadece 1 haftadan az bir gelişim geriliği var dedi doktor. Suyu da o kadar sınırda değil iki hafta sonra tekrar gel dedi. Ama 3 kişi birden giriyor içeri ne konuştuğunu anlamıyor insan. O kadar içime sinmedi. Başka özel bir doktordan saat 14.30 da randevu aldık. Bakalım ne diyecek.

Cihazdan cihaza çok farkediyor canım

Bebis dogcak nerdeyse hazirlik falan nsl yaptiniz cinsiyet belli dglse.
Bizim 12. haftada belli oldu.
Canim ben hiç hazırlık yapmadım bebek için bir çöp bile almadım.,,, kız kardeşim banim için pijama takımı ve lohusa takımı aldı bir de terlik ve taç almış ben de kendim için hasta bezi (depent) aldım o kadar... önceki bebeğimizi kaybettiğimiz için bu sefer hazırlık yapmayacağız dedik sonrası cidden zor oluyor. artık ben Doğuma gidince eşim ve kardeşim bir zahmet alıp gelecek. Bizimki de böyle olsun dedik

Benimde ayni canim hatta benim iki hafta kalaya kadar calisabilir yaziyo.ama ben hafta carsamba 36+1 de birakcam

Kızlar ya sabahtan beri sağ kasıgımda bir ağrı var böyle inçe inçe giriyor düzenli değil dakika tuttum. Of enfeksiyon sancısı olmasın ya. Yarın kontrol var bakalım ne diyecek

boyunu söylemedi ama kilosu 2500 nasıl geriden geliyormuş ki olması gereken kilodalar canım
Bende anlamadım minyon bi bebek olacak 40 haftayı doldurursa en fazla 3200 falan dogar dedi. Aman zaten kilo önemli degil saglıklı bi şekilde kucağımıza alalım inşallah. Sen çalısabılır raporunu hangi tarihte almıştın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…