2017 Aralık Anneleri

Kızlar dogum seklıne ne zaman karar verılr bu catı nuayenesı falan 36. Haftadamı gıdeyım bunn ıcın dogm hapcagım hastaneye
Canm bana hic cati muayenesi falan yapilmadi doguma gittigimdede baktilarmi bilmiyorum hastaneye yattim hic sancim bile yoktu 41 haftalik olmustu gelmiyordu oglum yatis yapildi merakla dogumum nasil olucak diye sordum tabiki normal dedi doktor bebek bas asagi oldugu surece nefesinde vb problem olmadigi surece normal dogum yaptiriyor devlet hastaneleri ki benim oglumun basi asagidaydi fakat kanala bile girmemisti onu da acilma olunca karnima bastirip indirdiler insallah simdide bi sıkinti olmaz da normal dogum yaparim 4 bucuk kiloyken bile bebek normal dogum yaptiriyorlar

Yükümüz agırlaştıkça bacagımıza vuruyr sanırım.Inş. gecer
Bi ara bacak agrisi bende de vardi ama 1 2 hafta sonra gecti karnimiz buyudukce agirlik merkezi degisiyormus yani bele birsuru yuk biniyor bu da bazisinda bel bazisinda bacak bazisinda sirt agrisi yapiyor bence hamileligin en zor zamani son 1 ay yaa

Ne kadar hassassın sen öyle :)

Kızlar dogum seklıne ne zaman karar verılr bu catı nuayenesı falan 36. Haftadamı gıdeyım bunn ıcın dogm hapcagım hastaneye
Benim doktorum 38’de yapıyorum demişti çatı muayenesini. Ona biz karar vermiyoruz yani bizce. 36’da gitsen ben şimdi yapmıyorum 37’de gel de diyebilir

İyi akşamlar kızlar ara ara geliyorum buralara vakit bulamıyorum nasılsınız. Bende bu gün çatı muayenesi oldum 36+4 teyim normal doğum için gayet uygunsun dedi doktorum oğlum yolunu inceltmeye başlamış bir haftadır bende karnımın aşağı düştüğünü hissetmiştim zaten aralığın ilk haftasını beklemez dedi kasımın ortasından sonra doğum olabilir aralık ilk hafta derken kasım annesi olacağım galiba.

Benim için 3 haftaya doğum olur dmeisti :) büyük ihtimal kasım 20 si gibi olacak...sag salim olsunlar önemli olan o :) benim de karnım baya aşağıda

Benim için 3 haftaya doğum olur dmeisti :) büyük ihtimal kasım 20 si gibi olacak...sag salim olsunlar önemli olan o :) benim de karnım baya aşağıda
Sabırsızlar bizimkiler :) yakın günlerde olacak galiba hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde doğsunlar tabi tek isteğimiz o şu anda ama ben daha zaman var diye düşünüyordum :)

Hastaneye gittiğinizde suni sancı mı verildi peki?

Kızlar bebeğini kundaklayacak olan var mı?
Canım ben de kundak yapmayı düşünüyorum. Ayak kısmını sıkmadan özellikle kolları sabitleyerek kundak yapmak çok faydalıymış. Bazı bebekler kendi kol hareketlerinden ürküp ağlarmış. Bir de kolların sabit olması bebeklerin kendini güvende hissetmesini sağlıyormuş. Sabit kalan bebek de çabuk uyurmuş. Bi annenin blogunda okumuştum. En fazla 40 gün gece kundak yaparım herhalde.

Hayırlı geceler güzel anneler. Bugün kontrolüm vardı. Ancak evime gelebildim ve size yazıyorum. Geçen hafta salı doğum iznimi almaya gittigimde dojtor bebeğin kilosunun 1.5 hafta geride olduğunu ve suyunun azalmaya başladığını söyledi. Bir gafta sonraya randevu verdi. Kilosunu ve suyunu takip edip bir yol çizeceğimizi söyledi. Haftaya perinatologla birlikte bakacağız dedi. Bebek 1500 den 1700 grama ilerlemiş. Ama kilosu yine de düşükmüş. Suyu da azalmaya devam ediyor dedi. Geçen salı ve çarşamba 4 doz seleston iğne vurulmuştum ciğer gelişimi için. Haftaya pazartesi yatışımı yapacaklar. 24 saatlik magnezyum uygulaması yapılacakmış bebeğin beyin gelişimi için. Tablo bu şekilde seyrederse haftaya perşembe 34. hafta biter bitmez bebeği alırız dedi. Bu şekilde bebekle anne arasındaki bağ gittikçe zayıflıyor ve bebek bir süre sonra zayıflamaya başlayabilir dedi. Ani bebek ölümleriyle sonuçlanabilecek durumlar söz konusu bebeğin suyundan dolayı dedi. Ağlamamak güçlü durmak için kendimi sıkıyorum. Eşim benden beter. Doktror bir saat tekrar tekrar ona laf anlattı. Normalde bir söylemeye anlayacağı şeyleri algılayamıyordu. Allah'ım bir mucize gönder ve bebeğimizin gelişimi yoluna girsin, biraz daha büyüyebilsin karnımda diye dua ediyorum. Ben bunları yazarken de miniğim hıçkırıyor . Kurban olduğum .

allah yardımcın olsun cnm rabbim büyük kötü düşünmemeye çalışım biliyorum çok zor bşy ama onun iyiliği sağlı için ne gerekiyorsa o olması lazım. tabiki ozamna kadr inşallah istedn gibi olur ama olmazsada doktr nasıl diyorsa zatn öle olmak zorunda

Canım geçmiş olsun ama anne karnında gelişmiyorsa hem ona hem sana sıkıntı bak bizde aynıyız yapacak bişey yok güçlü olacaksın şuan süt sağıyorum ana bebeğim e vermiyorlar daha ama sonra içicek inşallah biliyorum zor çok zor ama sen ANNESİN bunlarda geçecek

Inşallah canım. En çok bebeğimi emzirememekten korkuyorum. Nasıl olur nasıl yaparım ben diyorum.

Inşallah canım. En çok bebeğimi emzirememekten korkuyorum. Nasıl olur nasıl yaparım ben diyorum.
Canım erken olursa hemen olmaz tabi benim kızda 1700 doğdu sindirim sistemi düzelince verecekler ama sağıp buzluğa atıyorum emzirirsinde bundan sonra moral önemli iyi olacak inşallah biraz ayrı kalacaksınız ilk bebek galiba

Benim doktorum 38’de yapıyorum demişti çatı muayenesini. Ona biz karar vermiyoruz yani bizce. 36’da gitsen ben şimdi yapmıyorum 37’de gel de diyebilir

Sacma ama oncdn narar verlmesı gerkmezmı sezeryan denrse 48de seseryan yaplıyo zaten nyse hayrlısı allahtan

Benımkı tup bebek cnm cok bekledık bu bebegı yeternce stres yaaadık bıde dogumu bekleyo strese grmek ıstemıyorm. Artı seker cıktı bel fıtıgı var rahım darlıgıda var denmstı tedavınsuraanda.. bubyuzden ben bnlar sıkntı olr dıye nrmal ıstemıyorm bnları degerlendrrler ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…