2017 Aralık Anneleri

günaydın ben 37. haftaya kadar çalışacam doğum sonrası bebeğimle daha çok ilgilenirim.
Günümüz aynı canım bende 37.haftaya kadar calısıyorum. Çalısabılır raporumu 16 ekimde aldım 20 Kasım da izne ayrılıyorum inşallah. Sen kacında ayrılıyorsun izne

nst'de bende de sancı cıktı ,ve sancılarım hala devm edıyor , ama acılma olmadıgı ıcın eve gınderdıler , doktor bu boyle devam edebılır brkac gun ya da haftalarca boyle devam edebılır dedı , o yuzden bebek hareketlerını kontrol etmen lazım gun ıcınde, ben arada ozellıkle uyurken korkudan uyanıp cevız fındık yıyıp bebegı kontrol edıyorum, paranoyaklık olmaya basladı

ınsallah vaktınde saglıkla gelırler

Biz daha isim bulamadık kızim icin Benim begendiklerimi esim begenmiyr.Ben de onun bulduklarını begenmiyrm.

Günümüz aynı canım bende 37.haftaya kadar calısıyorum. Çalısabılır raporumu 16 ekimde aldım 20 Kasım da izne ayrılıyorum inşallah. Sen kacında ayrılıyorsun izne
17 kasımda son kez işe gelirim müdürüm pazartesi beni idare eder zaten salı günü 37 haftamız doluyor. 1 gün 1gündür ya :)

Evet bende de sanci oluyor.. düzenli değil ara ara.hep nst de cıktı.ben açılma var mı diye muayene bile yaptırmadım.cok şükür iki haftadır devam ediyoruz:)

allah yardımcın olsun , ınsallah saglıkla bebegıne kavusursun , ınsallah bebıs dayanır ve sıze bır surprız yapar

17 kasımda son kez işe gelirim müdürüm pazartesi beni idare eder zaten salı günü 37 haftamız doluyor. 1 gün 1gündür ya :)
Bende cuma son gelicem insallah ama pazartesi raporu almam gerek çünkü ben birleştirilmiş sınıf okutuyorum ve milli eğitim sıkıntı yapabilir. Bu arada seninki kaç kilo gelişimi nasıl? Ben pazartesi gittim 2400 dedi gelişim olarak 5 gün geriden geliyor

Evet bende de sanci oluyor.. düzenli değil ara ara.hep nst de cıktı.ben açılma var mı diye muayene bile yaptırmadım.cok şükür iki haftadır devam ediyoruz:)

ınsallah bız de dayanırız , bana cunku akcıgerlerı gelısıtırıcı ıgneler falan da yaptılar, once korkuttular sonra da eve saldılar :)

gecelerı kasılmalar oluyor dedıgım gıbı ama ıdare edıyoruz , pozisyon vs degıstırıyorum kendı capımda care bulmaya calısıyorum :)

rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin gercekten baska bır sey ıstemıyorum

tesadüf benimkinin cinsiyeti erkek olsaydı emir yada eymen koyardım bizim ki kız iyiki de kız
Ben transfer için gittiğimiz gün nasip olur bizim fasülye da tutarsa erkek olursa eymen kız olursa su demiştim Yanına bir isim daha istiyorum ama konişmadık belki eşim babasının adini koymak ister Halil eymen nasıl olur ki??? Benim içimden geçen de eymen Uğur ama ikisini de ben koyarsam eşime haksızlık olur. Tabi bizim cinsiyette tam belli değil kız olursa su isminin yanına ne olur bilmiyorum.

Sevgili anneler ve anne adayları,
Bebeğin yatağını ne zaman sermeyi düşünüyorsunız? Nevresimi vs yani..
Toz olmasın diye benimki şimdilik boş duruyor şiltesiyle

Ewet bende iyice paranoyak oldum ya
Ama ara ara kasiklarima sancı giriyor çok uzun sürmüyor tabi
İnşallah 3 hafta daha durur da 37 haftaya geliriz

Kurban olurum onu yaradana...... Sen üzülme kuzum içim bi hoş oldu.... Allahın izniyle inşAllah bişey olmaz korkma dua edeceğim sana ve miniğine.... ❤

Çalışabilir raporu alan arkadaşlar bişey sorucam size. Bana verdikleri raporda doğuma 3 hafta kalasıya kadar çalışabilir diye yazıyor sadece. Herhangi bir tarih belirtilmedi yada şu tarihler arasında çalışabilir diye bi ibare yok sizde var mı acaba ben eksik bi evrak mı aldım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…