Günümüz aynı canım bende 37.haftaya kadar calısıyorum. Çalısabılır raporumu 16 ekimde aldım 20 Kasım da izne ayrılıyorum inşallah. Sen kacında ayrılıyorsun iznegünaydın ben 37. haftaya kadar çalışacam doğum sonrası bebeğimle daha çok ilgilenirim.
Kızlar bugün kontrole gittim
Nts ye bağladılar sancı çıktı
Serviks boyu da 2.5cm çıkıyor
Korkulacak bişey yok şimdilik ewe gidebilirsin dediler.
Ama gece gündüz ne zaman sancin olursa acile gel dediler
Hayirlisiyla vakti saatinde gelseler bu bebekler
Insallahhh insallahhhıslerı kuvvetli değilmiş desenebı daha ki sefere olur inşallah diyelim o zamn
17 kasımda son kez işe gelirim müdürüm pazartesi beni idare eder zaten salı günü 37 haftamız doluyor. 1 gün 1gündür ya :)Günümüz aynı canım bende 37.haftaya kadar calısıyorum. Çalısabılır raporumu 16 ekimde aldım 20 Kasım da izne ayrılıyorum inşallah. Sen kacında ayrılıyorsun izne
Evet bende de sanci oluyor.. düzenli değil ara ara.hep nst de cıktı.ben açılma var mı diye muayene bile yaptırmadım.cok şükür iki haftadır devam ediyoruz:)nst'de bende de sancı cıktı ,ve sancılarım hala devm edıyor , ama acılma olmadıgı ıcın eve gınderdıler , doktor bu boyle devam edebılır brkac gun ya da haftalarca boyle devam edebılır dedı , o yuzden bebek hareketlerını kontrol etmen lazım gun ıcınde, ben arada ozellıkle uyurken korkudan uyanıp cevız fındık yıyıp bebegı kontrol edıyorum, paranoyaklık olmaya basladı
ınsallah vaktınde saglıkla gelırler
Ben 34+5 deyim bebek 2000 gr olmusçalışır raporumuzda alındı. Az kaldı ya şaka gibi. Bacağımda bir ağrı var bir haftadır yürüyemiyorum. Sol bacağımda böyle bir sorunu olan varmı? Birde bebeğiniz kaç kilo oldu
Hayırlı geceler güzel anneler. Bugün kontrolüm vardı. Ancak evime gelebildim ve size yazıyorum. Geçen hafta salı doğum iznimi almaya gittigimde dojtor bebeğin kilosunun 1.5 hafta geride olduğunu ve suyunun azalmaya başladığını söyledi. Bir gafta sonraya randevu verdi. Kilosunu ve suyunu takip edip bir yol çizeceğimizi söyledi. Haftaya perinatologla birlikte bakacağız dedi. Bebek 1500 den 1700 grama ilerlemiş. Ama kilosu yine de düşükmüş. Suyu da azalmaya devam ediyor dedi. Geçen salı ve çarşamba 4 doz seleston iğne vurulmuştum ciğer gelişimi için. Haftaya pazartesi yatışımı yapacaklar. 24 saatlik magnezyum uygulaması yapılacakmış bebeğin beyin gelişimi için. Tablo bu şekilde seyrederse haftaya perşembe 34. hafta biter bitmez bebeği alırız dedi. Bu şekilde bebekle anne arasındaki bağ gittikçe zayıflıyor ve bebek bir süre sonra zayıflamaya başlayabilir dedi. Ani bebek ölümleriyle sonuçlanabilecek durumlar söz konusu bebeğin suyundan dolayı dedi. Ağlamamak güçlü durmak için kendimi sıkıyorum. Eşim benden beter. Doktror bir saat tekrar tekrar ona laf anlattı. Normalde bir söylemeye anlayacağı şeyleri algılayamıyordu. Allah'ım bir mucize gönder ve bebeğimizin gelişimi yoluna girsin, biraz daha büyüyebilsin karnımda diye dua ediyorum. Ben bunları yazarken de miniğim hıçkırıyor . Kurban olduğum .
Bende cuma son gelicem insallah ama pazartesi raporu almam gerek çünkü ben birleştirilmiş sınıf okutuyorum ve milli eğitim sıkıntı yapabilir. Bu arada seninki kaç kilo gelişimi nasıl? Ben pazartesi gittim 2400 dedi gelişim olarak 5 gün geriden geliyor17 kasımda son kez işe gelirim müdürüm pazartesi beni idare eder zaten salı günü 37 haftamız doluyor. 1 gün 1gündür ya :)
Evet bende de sanci oluyor.. düzenli değil ara ara.hep nst de cıktı.ben açılma var mı diye muayene bile yaptırmadım.cok şükür iki haftadır devam ediyoruz:)
Canım açılma son haftalarda olduğu için öyle yapıyorlar. Yoksa 33de de bakar. Hiç açılman yok deyip yollar :)Sacma ama oncdn narar verlmesı gerkmezmı sezeryan denrse 48de seseryan yaplıyo zaten nyse hayrlısı allahtan
Ben transfer için gittiğimiz gün nasip olur bizim fasülye da tutarsa erkek olursa eymen kız olursa su demiştim Yanına bir isim daha istiyorum ama konişmadık belki eşim babasının adini koymak ister Halil eymen nasıl olur ki??? Benim içimden geçen de eymen Uğur ama ikisini de ben koyarsam eşime haksızlık olur. Tabi bizim cinsiyette tam belli değil kız olursa su isminin yanına ne olur bilmiyorum.tesadüf benimkinin cinsiyeti erkek olsaydı emir yada eymen koyardım bizim ki kız iyiki de kız
Ewet bende iyice paranoyak oldum yanst'de bende de sancı cıktı ,ve sancılarım hala devm edıyor , ama acılma olmadıgı ıcın eve gınderdıler , doktor bu boyle devam edebılır brkac gun ya da haftalarca boyle devam edebılır dedı , o yuzden bebek hareketlerını kontrol etmen lazım gun ıcınde, ben arada ozellıkle uyurken korkudan uyanıp cevız fındık yıyıp bebegı kontrol edıyorum, paranoyaklık olmaya basladı
ınsallah vaktınde saglıkla gelırler
Kurban olurum onu yaradana...... Sen üzülme kuzum içim bi hoş oldu.... Allahın izniyle inşAllah bişey olmaz korkma dua edeceğim sana ve miniğine.... ❤Hayırlı geceler güzel anneler. Bugün kontrolüm vardı. Ancak evime gelebildim ve size yazıyorum. Geçen hafta salı doğum iznimi almaya gittigimde dojtor bebeğin kilosunun 1.5 hafta geride olduğunu ve suyunun azalmaya başladığını söyledi. Bir gafta sonraya randevu verdi. Kilosunu ve suyunu takip edip bir yol çizeceğimizi söyledi. Haftaya perinatologla birlikte bakacağız dedi. Bebek 1500 den 1700 grama ilerlemiş. Ama kilosu yine de düşükmüş. Suyu da azalmaya devam ediyor dedi. Geçen salı ve çarşamba 4 doz seleston iğne vurulmuştum ciğer gelişimi için. Haftaya pazartesi yatışımı yapacaklar. 24 saatlik magnezyum uygulaması yapılacakmış bebeğin beyin gelişimi için. Tablo bu şekilde seyrederse haftaya perşembe 34. hafta biter bitmez bebeği alırız dedi. Bu şekilde bebekle anne arasındaki bağ gittikçe zayıflıyor ve bebek bir süre sonra zayıflamaya başlayabilir dedi. Ani bebek ölümleriyle sonuçlanabilecek durumlar söz konusu bebeğin suyundan dolayı dedi. Ağlamamak güçlü durmak için kendimi sıkıyorum. Eşim benden beter. Doktror bir saat tekrar tekrar ona laf anlattı. Normalde bir söylemeye anlayacağı şeyleri algılayamıyordu. Allah'ım bir mucize gönder ve bebeğimizin gelişimi yoluna girsin, biraz daha büyüyebilsin karnımda diye dua ediyorum. Ben bunları yazarken de miniğim hıçkırıyor . Kurban olduğum .
Biz daha isim bulamadık kızim icinBenim begendiklerimi esim begenmiyr.Ben de onun bulduklarını begenmiyrm.
Sevgili anneler ve anne adayları,
Bebeğin yatağını ne zaman sermeyi düşünüyorsunız? Nevresimi vs yani..
Toz olmasın diye benimki şimdilik boş duruyor şiltesiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?