2017 Aralık Anneleri

Canımmm sütlü cicibebe yemelisin.birde hergun 200 gr civarında et :) çok alakasız biliyorum ama kilo aldırıyormuş.ve her gün 1 muz.. ilaç hakkında bilgim yok maalesef geçmiş olsun

Canımmm sütlü cicibebe yemelisin.birde hergun 200 gr civarında et :) çok alakasız biliyorum ama kilo aldırıyormuş.ve her gün 1 muz.. ilaç hakkında bilgim yok maalesef geçmiş olsun
Bilgi verdiğin icin tesekkur ederim benim ete alarjim var ne yazikki :)

Bende öyle umuyorum artık canim benim de yarın sanki sabah olmayacak gibi 15 güne bire düşer 36. Haftadan sonra da haftaya düşer herhal

ahh cici bebe ah hastasym ama seker çıktıgndan beri yiyemiyrm.cok seviyrdm onu yaa agliycam simdi

çalışır raporumuzda alındı. Az kaldı ya şaka gibi. Bacağımda bir ağrı var bir haftadır yürüyemiyorum. Sol bacağımda böyle bir sorunu olan varmı? Birde bebeğiniz kaç kilo oldu

Kızlar bebeğini kundaklayacak olan var mı?
Tam kundaklama sayilmaz diye dusunuyorum ben sadece 1 2 hafta memeyu tutana kadar yarim sekilde annem sarmisti oglumu eli ayagi durmuyordu cunku benim oglumun oyle mumya gibi degil tabi bu da oyle olursa yarim kundak yaptiririm anneme

Erkek anneleri size sesleniyorum .. Siz de oğlunuz evlenince kaynana olmayın bak Cocukları evlennce annelere bişe oluo ben anlamadm bende de var bi tane de gözümün çırası
her eve lazimmis gibi bulunur sanki çok lazımlar madem oğlunuzu paylaşamıyorsunuz evlendırmeyın anacım

Hamur isleri,kurabiye,pas
çalışır raporumuzda alındı. Az kaldı ya şaka gibi. Bacağımda bir ağrı var bir haftadır yürüyemiyorum. Sol bacağımda böyle bir sorunu olan varmı? Birde bebeğiniz kaç kilo oldu
Benim de sol bacagım tutulup kalıyor. Hatta bu ara sıklaştı

Karnına kadar çekersen sıkar tabi :) Ben her şeyi aşağıda bırakıyorum. Ama lohusa takımı diye geçiyorsa onu bilemeyeceğim

Canım alan bendım ben huyluyum ya normaldede bı sımdı degl ne yukarı mıdemı sıkacak ne asagıyı kalın kastıklı falan almam hıc nrmaldede.. bugun bı yat sveet aldm su an ensemı yakıyo nasıl dıkkat etmemısım ensesnde bı serıt var sabah kızarr ensem bnde bırıne verırım bunu en kısa zamanda :)

Erkek anneleri size sesleniyorum .. Siz de oğlunuz evlenince kaynana olmayın bak Cocukları evlennce annelere bişe oluo ben anlamadm bende de var bi tane de gözümün çırası

Kısmetse oglum ılvk kendmden supheluyım gena kaynana olabıltm :)

Kızlar dogum seklıne ne zaman karar verılr bu catı nuayenesı falan 36. Haftadamı gıdeyım bunn ıcın dogm hapcagım hastaneye

Kizlar ben pijamami trendyoldan aldım sanırım butik adi miamisenza mi öyle biseydi yikadim solma çekme yapmadı bel ayarida var 45 liraya aldim emzirme detayı da vardı olmazsa ücretsiz iade edilebiliyor.Ama ben alali bi ay filan olmuştur

Basıma bela oldu bu pıjama konusu ıkı alt ıkı ust alp ıkı takm gbı yapym halada ıcıme sınmedı ya sıkaraa rahat edemezsem dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…