- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
usg de her zaman yanilma payi vardr canim.bak superisine 1900 dediler bebegi 1720 gram dogdu.bana devlette 1896 dedi ozelde 1880 cikti.yani hic biseyin garantisi yok.kuzenime 2500 dogar dediler 3600 dogdu.hic sıkıntı yapma gelisim geriligini kilo ile iliskilendiryolar sanirim ama zyaifta doğsa saglikli olur insallah.heo soluna yatmaya calis bol bol et tuket insallah duzelir canimBugün devlet hastahanesinde kontrol oldum dopler ve nst ye girdim. Dün özelde 1700 dedikleri bebek bugün 1900 gram çıktı devlette. Sadece 1 haftadan az bir gelişim geriliği var dedi doktor. Suyu da o kadar sınırda değil iki hafta sonra tekrar gel dedi. Ama 3 kişi birden giriyor içeri ne konuştuğunu anlamıyor insan. O kadar içime sinmedi. Başka özel bir doktordan saat 14.30 da randevu aldık. Bakalım ne diyecek.
17 ekimde aldım canım 32+0 da. ben üniversite hastanesine gidiyorum kısmetse doğumuda orada yapacam. doktorum şimdiye kadar kilosuyla ilgili kötü birşey demedi aksine herşey normal dedi. doğum 28 kasım olur gibi görünüyor bakalım kısmet tabi.Bende anlamadım minyon bi bebek olacak 40 haftayı doldurursa en fazla 3200 falan dogar dedi. Aman zaten kilo önemli degil saglıklı bi şekilde kucağımıza alalım inşallah. Sen çalısabılır raporunu hangi tarihte almıştın canım
3200 mu minyon bi bebekmisBende anlamadım minyon bi bebek olacak 40 haftayı doldurursa en fazla 3200 falan dogar dedi. Aman zaten kilo önemli degil saglıklı bi şekilde kucağımıza alalım inşallah. Sen çalısabılır raporunu hangi tarihte almıştın canım
Biz bugün yan yatağını kurduk. Ama henüz çarşaflarini sermeyecegim. Oda takimi da haftaya gelir muhtemelenSevgili anneler ve anne adayları,
Bebeğin yatağını ne zaman sermeyi düşünüyorsunız? Nevresimi vs yani..
Toz olmasın diye benimki şimdilik boş duruyor şiltesiyle
Canimm bende park yatak aldım. Dayanamadım kurdumKızlar herkese merhaba. Bebişlerin isimleri konuşulmuş :) ben yetişemedim muhabbete. Biz FURKAN AKİF koyacağız oğlumuzun ismini inşallah. Rahmetli babaannem kardeşimin rüyasına girip adını Furkan koysunlar demiş/ Akif ismini de annem söylemişti. Eşim de beğendi. Hatta oğlumuzun adına ağaç bile diktirdik. Sağlıkla gelsin tüm kuzular inşallah. Yatağını ben de henüz kurmadım. Park yatak aldık kurulumu basit zaten. Şimdiden kurup tozlansın istemedim. Yorganı yastığı her şeyi hazır. Rabbim içinde sağlıkla uyuyacağı günü de nasip eder inşallah hepimize
Ben kraft evo aldım.netten bir bakın isterseniz mükemmel kaliteli bir araba.biz ayrıca puset de aldık:)Kizlar bebek arabasina hala karar veremeyen var mi benim gibi?
Travel system mi alsam yoksa baston bebek arabasi mi bilemedim. Fiyat farki cok. Acaba tum parcalar lazim olur da kullanilir mi ki?
Evet canm doktorun zaten senin icin en iyi yontemi secicektir rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin isteyen herkese yasamayi nasip etsinBenımkı tup bebek cnm cok bekledık bu bebegı yeternce stres yaaadık bıde dogumu bekleyo strese grmek ıstemıyorm. Artı seker cıktı bel fıtıgı var rahım darlıgıda var denmstı tedavınsuraanda.. bubyuzden ben bnlar sıkntı olr dıye nrmal ıstemıyorm bnları degerlendrrler ınsallah
Benimkinde yazıyor canımÇalışabilir raporu alan arkadaşlar bişey sorucam size. Bana verdikleri raporda doğuma 3 hafta kalasıya kadar çalışabilir diye yazıyor sadece. Herhangi bir tarih belirtilmedi yada şu tarihler arasında çalışabilir diye bi ibare yok sizde var mı acaba ben eksik bi evrak mı aldım?
gözün aydın canım doktordan doktora da fark oluyor işte bizler moralimizi hiç bozmayalımDoktordan geldim. Eski doktorumu değiştirmeye karar verdik. Suyu azalmış ama sınırda değil dedi doktor. 37 ye kadar idare edebiliriz. Hareketlerini iyi kontrol et dedi. Her hafta gel dedi. Olumlu konuştu yani.
Sevindim canımDoktordan geldim. Eski doktorumu değiştirmeye karar verdik. Suyu azalmış ama sınırda değil dedi doktor. 37 ye kadar idare edebiliriz. Hareketlerini iyi kontrol et dedi. Her hafta gel dedi. Olumlu konuştu yani.
Biz başından beri defne diye sevdik :)Biz daha isim bulamadık kızim icinBenim begendiklerimi esim begenmiyr.Ben de onun bulduklarını begenmiyrm.
Ben boğaz ağrımı zencefille geçirdim canımKizlar biz pastil kullanabiliyor muyuz. Bogazim agrimakla agrimamak arasinda gidip geliyor biraz yuz versem simaracak bademciklerim
Ben bu hafta sonu serip beşiğin üstüne komple çarşaf sermeyi düşünüyorum 35+ 3teyiz artık her an herşey olabilir hazır olsun istiyorumSevgili anneler ve anne adayları,
Bebeğin yatağını ne zaman sermeyi düşünüyorsunız? Nevresimi vs yani..
Toz olmasın diye benimki şimdilik boş duruyor şiltesiyle
Gözün aydın canım kilosu için ne dedi bende mi başkasına gitsem acabaDoktordan geldim. Eski doktorumu değiştirmeye karar verdik. Suyu azalmış ama sınırda değil dedi doktor. 37 ye kadar idare edebiliriz. Hareketlerini iyi kontrol et dedi. Her hafta gel dedi. Olumlu konuştu yani.
Defne cok guzel isim canım.Biz başından beri defne diye sevdik :)
Eşim istedi benim de :)
Canim bebis iyi de ben kotuyum haftasiyla uyumlu bebis ama kafası 34 haftalık insallah sorun olmaz serviksim hala 2.8 ilaclara devam 36. Haftadan sonra biraktiracakmis tiroidim yine artmış tekrar ilaca başladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?