2017 Aralık Anneleri

usg de her zaman yanilma payi vardr canim.bak superisine 1900 dediler bebegi 1720 gram dogdu.bana devlette 1896 dedi ozelde 1880 cikti.yani hic biseyin garantisi yok.kuzenime 2500 dogar dediler 3600 dogdu.hic sıkıntı yapma gelisim geriligini kilo ile iliskilendiryolar sanirim ama zyaifta doğsa saglikli olur insallah.heo soluna yatmaya calis bol bol et tuket insallah duzelir canim

17 ekimde aldım canım 32+0 da. ben üniversite hastanesine gidiyorum kısmetse doğumuda orada yapacam. doktorum şimdiye kadar kilosuyla ilgili kötü birşey demedi aksine herşey normal dedi. doğum 28 kasım olur gibi görünüyor bakalım kısmet tabi.

32 haftalıkken devlette 2900 dediler bebişim için.suyun fazla.cok kilolu olur.seker hastasisin sanırım dediler.ben şok
Sonra doktoruma gittim 2300 dedi.suyun normal fazla değil dedi.yani bazen bazı hastaneler cidden saçmalıyor

Kızlar herkese merhaba. Bebişlerin isimleri konuşulmuş :) ben yetişemedim muhabbete. Biz FURKAN AKİF koyacağız oğlumuzun ismini inşallah. Rahmetli babaannem kardeşimin rüyasına girip adını Furkan koysunlar demiş/ Akif ismini de annem söylemişti. Eşim de beğendi. Hatta oğlumuzun adına ağaç bile diktirdik. Sağlıkla gelsin tüm kuzular inşallah. Yatağını ben de henüz kurmadım. Park yatak aldık kurulumu basit zaten. Şimdiden kurup tozlansın istemedim. Yorganı yastığı her şeyi hazır. Rabbim içinde sağlıkla uyuyacağı günü de nasip eder inşallah hepimize

3200 mu minyon bi bebekmis doktorun minyon anlayışı farklı demekki. Kilosu gayet normal canım hiç takılma bile

Sevgili anneler ve anne adayları,
Bebeğin yatağını ne zaman sermeyi düşünüyorsunız? Nevresimi vs yani..
Toz olmasın diye benimki şimdilik boş duruyor şiltesiyle
Biz bugün yan yatağını kurduk. Ama henüz çarşaflarini sermeyecegim. Oda takimi da haftaya gelir muhtemelen

Kizlar bebek arabasina hala karar veremeyen var mi benim gibi?
Travel system mi alsam yoksa baston bebek arabasi mi bilemedim. Fiyat farki cok. Acaba tum parcalar lazim olur da kullanilir mi ki?

Canimm bende park yatak aldım. Dayanamadım kurdum hatta yatak yorganıni bile serdim üzerine de pike örttüm ki toz olmasinndiye

Kizlar bebek arabasina hala karar veremeyen var mi benim gibi?
Travel system mi alsam yoksa baston bebek arabasi mi bilemedim. Fiyat farki cok. Acaba tum parcalar lazim olur da kullanilir mi ki?
Ben kraft evo aldım.netten bir bakın isterseniz mükemmel kaliteli bir araba.biz ayrıca puset de aldık:)

Evet canm doktorun zaten senin icin en iyi yontemi secicektir rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin isteyen herkese yasamayi nasip etsin

Benimkinde yazıyor canım
28 ekimden 4aralığa kadar diye bir ibare geçiyor

Doktordan geldim. Eski doktorumu değiştirmeye karar verdik. Suyu azalmış ama sınırda değil dedi doktor. 37 ye kadar idare edebiliriz. Hareketlerini iyi kontrol et dedi. Her hafta gel dedi. Olumlu konuştu yani.
gözün aydın canım doktordan doktora da fark oluyor işte bizler moralimizi hiç bozmayalım

Doktordan geldim. Eski doktorumu değiştirmeye karar verdik. Suyu azalmış ama sınırda değil dedi doktor. 37 ye kadar idare edebiliriz. Hareketlerini iyi kontrol et dedi. Her hafta gel dedi. Olumlu konuştu yani.
Sevindim canım
Başka doktora mı gittiniz canım
Benim de var sınırda diyordu doktor
Ben de mi başka birine bi baktırsam
Yine aynı doktora almıştım randevumu

Sevgili anneler ve anne adayları,
Bebeğin yatağını ne zaman sermeyi düşünüyorsunız? Nevresimi vs yani..
Toz olmasın diye benimki şimdilik boş duruyor şiltesiyle
Ben bu hafta sonu serip beşiğin üstüne komple çarşaf sermeyi düşünüyorum 35+ 3teyiz artık her an herşey olabilir hazır olsun istiyorum

Gözün aydın canım kilosu için ne dedi bende mi başkasına gitsem acaba

G Gulum80 canım geldiğinde yaz merak ediyorum seni inşAllahhhh hayrlı haberlerle gelirsin❤
Canim bebis iyi de ben kotuyum haftasiyla uyumlu bebis ama kafası 34 haftalık insallah sorun olmaz serviksim hala 2.8 ilaclara devam 36. Haftadan sonra biraktiracakmis tiroidim yine artmış tekrar ilaca başladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…