2017 Aralık Anneleri

Kızlar annem diyor ki sanci çekme kızım direk sezeryan günü al diyor canım benim ya beni sanci çekerken görmek istemiyor sanırım

Canim bebis iyi de ben kotuyum haftasiyla uyumlu bebis ama kafası 34 haftalık insallah sorun olmaz serviksim hala 2.8 ilaclara devam 36. Haftadan sonra biraktiracakmis tiroidim yine artmış tekrar ilaca başladık
Gözün aydın sen niye kötüsün canım birde kilosu ne kadarmis

Canim bebis iyi de ben kotuyum haftasiyla uyumlu bebis ama kafası 34 haftalık insallah sorun olmaz serviksim hala 2.8 ilaclara devam 36. Haftadan sonra biraktiracakmis tiroidim yine artmış tekrar ilaca başladık
gozun aydin canim kac kilo olmus bebis.olsun sikma canini bende basliycam ilaca kaldi surda 3 4 haftamz gececk hepsi

Peki hamilelikte zencefil sakincali degil mi. Ihlamur filan iciliyor da zencefil tehlikeli degil mi
İnternette belli bir gramın altında kullanın diyor bende bakmıştım canım merak edip
ama eşim alırken sağlık ocağında sormuş içebilir demişler
Biz de demleyip günlük içtik
Boğaz ağrısına birebir

Peki hamilelikte zencefil sakincali degil mi. Ihlamur filan iciliyor da zencefil tehlikeli degil mi
Canım bende 1 hafta grip geçirdim. Hafif boğaz ağrısı ve oksuruk le basladi sonra ilerledi. Ben toz zencefil ve bali karıştırıp yedim doktorum istediğin kadar ye dedi. Günde 3 kere fln hazirlayip yedim bana çok iyi geldi. Ve ılık limonlu ballı su içtim sürekli. Strepsil pastil de kullanabilecegimi soledi ama ben kullanmadım. Bol bol da ihlamur içtim.

Kafası bizim de ilerde canım 1 hafta.Bu haftalarda en hızli kafa buyumesi oluyrmus.

Sevindim canım
Başka doktora mı gittiniz canım
Benim de var sınırda diyordu doktor
Ben de mi başka birine bi baktırsam
Yine aynı doktora almıştım randevumu
Evet ben baska doktora gittim. Ve simdiki doktorla devam edeceğim.

Canım gözün aydın en azından bebek iyimiş Elhamdülillah onlar için katlanıyoruz zaten her sıkıntıya, servik boyunun azalmaması çok iyi bir haber az kaldı dayan inşAllah, ilacın bi zararı olsa bebiş için vermez herhalde demi troid için olan

Nrmalde sancıyı durdrmak ıcın serum falan vermıyolarmı bana verdıler ıkı hafta önce

Sevgili anneler ve anne adayları,
Bebeğin yatağını ne zaman sermeyi düşünüyorsunız? Nevresimi vs yani..
Toz olmasın diye benimki şimdilik boş duruyor şiltesiyle

Walla daha acelesınyk benım ıcın smdıden tozlanır zatn .. besıgı dun aldık cok ukur bıkac gune gelr kuraarz acıl bısey olmazsa bır ay snra sererım yada smdı ole sererım snra yıkatm ölede olr gotdkce mtlu olurum :)

Kizlar bebek arabasina hala karar veremeyen var mi benim gibi?
Travel system mi alsam yoksa baston bebek arabasi mi bilemedim. Fiyat farki cok. Acaba tum parcalar lazim olur da kullanilir mi ki?

Bu travel dedıgın pahalı galıba cnbm bnce gerk yk baston dedgnde yatrlmıyo dıye bluyorm.. ben 150₺ aldım ısımı gorr dıye dsnuyorm 70₺de puset aldk

Ben boğaz ağrımı zencefille geçirdim canım
Ihlamur zencefil elma kabuğu limon kaynatıp her gün içtim

Benmde dn geceden berı acıyor bıgazm yogrt yedm bnde mıkroba ıyı gelıyo dıye okmstm meyve falan yedm.. ıhlamur var sallama ama doguma yakn fazla ıclmemesı herekıyoms dedı esım netten baktıda sndedıkkatbet cnm bn yatmadn ıcecem bı bardk

Doktordan geldim. Eski doktorumu değiştirmeye karar verdik. Suyu azalmış ama sınırda değil dedi doktor. 37 ye kadar idare edebiliriz. Hareketlerini iyi kontrol et dedi. Her hafta gel dedi. Olumlu konuştu yani.
Gözünüz aydın doktor değiştirmekle iyi yapmışsınız ben de 4. ayımda değiştirmiştim çok da iyi yapmışım huzurlu bir hamilelik geçiriyorum resmen psikolojimi bozmuştu.

Tesekkurler canim ben bunlari yapayim. Yoksa daha da dusucem gibi. Her yerim agriyor

Kizlar ben de gecen hafta kontrole gittiğimde benegimin kafasi diger olculerinden baya geriydi. Bu haftalarda daha buyuk olmasi gerek yazmışsınız ya benim tam tersi olmus. Bacak karin filan hepsi ileride ama kafa gunuyle ayni. Yani 32+0da gittim kafa da 32+0 di. Ama onceleri daha ilerideydi kafa capi. Aklima takildi gelisiminde bir sorun yoktur dimi

Ben senden bir gün önce almışım aynı oluyoruz yani. Zaten 5 haftadan fazlasını calışsak bile eklemiyorlar doğum sonrası izne. Bende devlet hastanesine gidiyorum hayırlı doğumlar olsun inşallah hepimiz için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…