- 25 Ekim 2017
- 1.091
- 768
- 43
- 35
Gözün aydın sen niye kötüsün canım birde kilosu ne kadarmisCanim bebis iyi de ben kotuyum haftasiyla uyumlu bebis ama kafası 34 haftalık insallah sorun olmaz serviksim hala 2.8 ilaclara devam 36. Haftadan sonra biraktiracakmis tiroidim yine artmış tekrar ilaca başladık
gozun aydin canim kac kilo olmus bebis.olsun sikma canini bende basliycam ilaca kaldi surda 3 4 haftamz gececk hepsiCanim bebis iyi de ben kotuyum haftasiyla uyumlu bebis ama kafası 34 haftalık insallah sorun olmaz serviksim hala 2.8 ilaclara devam 36. Haftadan sonra biraktiracakmis tiroidim yine artmış tekrar ilaca başladık
Peki hamilelikte zencefil sakincali degil mi. Ihlamur filan iciliyor da zencefil tehlikeli degil miBen boğaz ağrımı zencefille geçirdim canım
Ihlamur zencefil elma kabuğu limon kaynatıp her gün içtim
İnternette belli bir gramın altında kullanın diyor bende bakmıştım canım merak edipPeki hamilelikte zencefil sakincali degil mi. Ihlamur filan iciliyor da zencefil tehlikeli degil mi
Canım bende 1 hafta grip geçirdim. Hafif boğaz ağrısı ve oksuruk le basladi sonra ilerledi. Ben toz zencefil ve bali karıştırıp yedim doktorum istediğin kadar ye dedi. Günde 3 kere fln hazirlayip yedim bana çok iyi geldi. Ve ılık limonlu ballı su içtim sürekli. Strepsil pastil de kullanabilecegimi soledi ama ben kullanmadım. Bol bol da ihlamur içtim.Peki hamilelikte zencefil sakincali degil mi. Ihlamur filan iciliyor da zencefil tehlikeli degil mi
Kafası bizim de ilerde canım 1 hafta.Bu haftalarda en hızli kafa buyumesi oluyrmus.Canim bebis iyi de ben kotuyum haftasiyla uyumlu bebis ama kafası 34 haftalık insallah sorun olmaz serviksim hala 2.8 ilaclara devam 36. Haftadan sonra biraktiracakmis tiroidim yine artmış tekrar ilaca başladık
Evet ben baska doktora gittim. Ve simdiki doktorla devam edeceğim.Sevindim canım
Başka doktora mı gittiniz canım
Benim de var sınırda diyordu doktor
Ben de mi başka birine bi baktırsam
Yine aynı doktora almıştım randevumu
Canım gözün aydın en azından bebek iyimiş Elhamdülillah onlar için katlanıyoruz zaten her sıkıntıya, servik boyunun azalmaması çok iyi bir haber az kaldı dayan inşAllah, ilacın bi zararı olsa bebiş için vermez herhalde demi troid için olanCanim bebis iyi de ben kotuyum haftasiyla uyumlu bebis ama kafası 34 haftalık insallah sorun olmaz serviksim hala 2.8 ilaclara devam 36. Haftadan sonra biraktiracakmis tiroidim yine artmış tekrar ilaca başladık
Canım açılma son haftalarda olduğu için öyle yapıyorlar. Yoksa 33de de bakar. Hiç açılman yok deyip yollar :)
hayırlısı canm adıyla büyür inşallah anlamı çok güzel ensarın
nst'de bende de sancı cıktı ,ve sancılarım hala devm edıyor , ama acılma olmadıgı ıcın eve gınderdıler , doktor bu boyle devam edebılır brkac gun ya da haftalarca boyle devam edebılır dedı , o yuzden bebek hareketlerını kontrol etmen lazım gun ıcınde, ben arada ozellıkle uyurken korkudan uyanıp cevız fındık yıyıp bebegı kontrol edıyorum, paranoyaklık olmaya basladı
ınsallah vaktınde saglıkla gelırler
Sevgili anneler ve anne adayları,
Bebeğin yatağını ne zaman sermeyi düşünüyorsunız? Nevresimi vs yani..
Toz olmasın diye benimki şimdilik boş duruyor şiltesiyle
Kizlar bebek arabasina hala karar veremeyen var mi benim gibi?
Travel system mi alsam yoksa baston bebek arabasi mi bilemedim. Fiyat farki cok. Acaba tum parcalar lazim olur da kullanilir mi ki?
Ben boğaz ağrımı zencefille geçirdim canım
Ihlamur zencefil elma kabuğu limon kaynatıp her gün içtim
Gözünüz aydın doktor değiştirmekle iyi yapmışsınız ben de 4. ayımda değiştirmiştim çok da iyi yapmışım huzurlu bir hamilelik geçiriyorum resmen psikolojimi bozmuştu.Doktordan geldim. Eski doktorumu değiştirmeye karar verdik. Suyu azalmış ama sınırda değil dedi doktor. 37 ye kadar idare edebiliriz. Hareketlerini iyi kontrol et dedi. Her hafta gel dedi. Olumlu konuştu yani.
Tesekkurler canim ben bunlari yapayim. Yoksa daha da dusucem gibi. Her yerim agriyorCanım bende 1 hafta grip geçirdim. Hafif boğaz ağrısı ve oksuruk le basladi sonra ilerledi. Ben toz zencefil ve bali karıştırıp yedim doktorum istediğin kadar ye dedi. Günde 3 kere fln hazirlayip yedim bana çok iyi geldi. Ve ılık limonlu ballı su içtim sürekli. Strepsil pastil de kullanabilecegimi soledi ama ben kullanmadım. Bol bol da ihlamur içtim.
Ben senden bir gün önce almışım aynı oluyoruz yani. Zaten 5 haftadan fazlasını calışsak bile eklemiyorlar doğum sonrası izne. Bende devlet hastanesine gidiyorum hayırlı doğumlar olsun inşallah hepimiz için :)17 ekimde aldım canım 32+0 da. ben üniversite hastanesine gidiyorum kısmetse doğumuda orada yapacam. doktorum şimdiye kadar kilosuyla ilgili kötü birşey demedi aksine herşey normal dedi. doğum 28 kasım olur gibi görünüyor bakalım kısmet tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?