2017 Aralık Anneleri

Yok
Yok canım.33-34.hafta icin oyle yazıyrdu.Su ana kadar benim hep gerideydi.Dun gittigimde one gecmis.Her kontrolde degsyr.Boy geri biz de bi de.

gozun aydin canim kac kilo olmus bebis.olsun sikma canini bende basliycam ilaca kaldi surda 3 4 haftamz gececk hepsi
Kuzum 1950gram 42 cm benim doktor normal dogum olabilir ddi şekeri diyetle kontrol altına aldığımız için öncelik normal dogum ddi bide kafasi 34 haftaya uyumlu kafasi biraz kafamı karistirdi

Yok

Yok canım.33-34.hafta icin oyle yazıyrdu.Su ana kadar benim hep gerideydi.Dun gittigimde one gecmis.Her kontrolde degsyr.Boy geri biz de bi de.
Ha oyle mi icimi rahatlattin valla cok sagol. Senin ki de mi gerideydi. Benim hep kafa daha ileriydi ilk defa bu kontrolde hepsinden daha geri olan kafaydi. Haftasindan geri degil cok sukur ama onceleti rn ileri oyken simdi en geri kafa olunca tedirgin oldum. O zaman bu haftalarda yine ileri gecme ihtimali var yani. Cok sagol canim

Kızlar göbek deligimin altından ince uzun çizgi şeklinde çatlak olmuş ve o kadar yanıyor ki anlatamam çok acıyor

Kuzum 1950gram 42 cm benim doktor normal dogum olabilir ddi şekeri diyetle kontrol altına aldığımız için öncelik normal dogum ddi bide kafasi 34 haftaya uyumlu kafasi biraz kafamı karistirdi
bu donemlerde beyin gelisimi oluyms o yuzden kafa buyuyms okumuştum bi yerde daha ayrintili yaziyoda normalmis yani kafanin hizli buyumesi yada önde olmasi benmkide ole.masallah kilosuda iyi canim

bu donemlerde beyin gelisimi oluyms o yuzden kafa buyuyms okumuştum bi yerde daha ayrintili yaziyoda normalmis yani kafanin hizli buyumesi yada önde olmasi benmkide ole.masallah kilosuda iyi canim
Normal ozaman canim kilosu haftasiyla uyumlu sayılır insallah doktorum 36 haftaya kadar sabret sonra bisey olmaz allahın izniyle ddi aezeryandan vazgeçtik bakalim

Kizlar bu adet sancısına benzeyen karın altında olan sancı normal mi doktoruna soran olmusmuydu hiç 33. Haftam yeni bitiyo daha

Kizlar bu adet sancısına benzeyen karın altında olan sancı normal mi doktoruna soran olmusmuydu hiç 33. Haftam yeni bitiyo daha
Ben bu yuzden doktora gittim canim
Nst de sancim cikti ama benim asiri agrım vardi ve kasilmayla beraber periyodik olarak geliyordu. Nst de sancim gectikten sonra doktorum eve gonderdi. Bu sanci icin de cok normal dedi. Belden kasıklara oradan da bacaklarima vuruyordu bsnim. Eger 5 dakikada bir 2 saat boyunca olursa o zaman gel dedi. O sancilarim gecti bir hafta kadar oluyor

Doktorum pek sorun olmaz ddi peki senin doktorun birşey ddi mi
O hic olumsuz yorum yapmıyr canım.Ben de kotu bisey duyarım diyr sormuyorum:)Her hafta gelisimleri farklı oluyr.Hamilelik takviminde yaziyrdu grcrn kafa buyuklugu.Ordan biliyrm canim ben de

Benim cogunlukla akşamları karnımda sertleşme oluyo bide karın altında bugun adet ağrısı gibi oldu sanki üşüttüm gibi hissettim bide bugun dahiliyeye seker icin kontrole gitmistim idrar tahlili de verdim temiz çıktı ama sanki idrar yolu enfeksiyonu gibi bi his oluyo igne batması gibi giriyor aradan sanki idrar yolunda oluyo bu yarın kendi doktoruma randevum var bakalım ne diycek.galiba haftalar ilerledikce kendimizi daha çok dinler olduk

Sen de sagol canimm.Bi dahaki kontrolunde kafanin one gectigini gorursun.Bizim ki hep geriydi,cok uzuluyrdum ben de.

O hic olumsuz yorum yapmıyr canım.Ben de kotu bisey duyarım diyr sormuyorum:)Her hafta gelisimleri farklı oluyr.Hamilelik takviminde yaziyrdu grcrn kafa buyuklugu.Ordan biliyrm canim ben de
Benim doktorum ortada sorun varsa ben sormadan anlatıyor zaten kötü bisey olsa söylerdi de işte için rahat etmedi

Çay içmediğim için demleyip okula da götürüyorum canım
Boğazımı yumuşatıyor
Düzenli içmeye başladım
Ihlamurun zararı yok diye biliyorum ben ama

Benim de kafa ölçüsü hep 1 hafta geri çıkıyor canım
Doktor genetik olabileceğini söyledi benim de kafam küçüktür
Senin haftasından da geri değilmiş zaten
İleri geçmesine gerek yok zaten düzenli büyüyorsa gelişiyorsa sorun yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…