Anladım canımEsıme demstm netten bak dıye o dedı cnm benı m net yoktu
Değişiklik gösterecek şeyleri sıkıntı etmıyor canım. Ozellikle ölcümleriBenim doktorum ortada sorun varsa ben sormadan anlatıyor zaten kötü bisey olsa söylerdi de işte için rahat etmedi
hayırlısı canim az kaldi zatenNormal ozaman canim kilosu haftasiyla uyumlu sayılır insallah doktorum 36 haftaya kadar sabret sonra bisey olmaz allahın izniyle ddi aezeryandan vazgeçtik bakalim
1 hafta cektim o agriyi halada ara ara agirirKizlar bu adet sancısına benzeyen karın altında olan sancı normal mi doktoruna soran olmusmuydu hiç 33. Haftam yeni bitiyo daha
nemlendirici sur canim geriliuodrKizlaaarr göbek çevrem çok fena kaşınıyor.
benim kızım 40+3 de doğmuştu 3200 gr boyu gayet iyi kiloya da takılma yediğinde kilo alıyor yemediğinde zayıflıyor herkes gibi. Minyon falan olmaz yani3200 mu minyon bi bebekmisdoktorun minyon anlayışı farklı demekki. Kilosu gayet normal canım hiç takılma bile
Canım araştırma hastanesi mi oluyor senin hastane ? Bana kimse önermedi diye eledim özele gideceğim. Senin hastane nasıl?17 ekimde aldım canım 32+0 da. ben üniversite hastanesine gidiyorum kısmetse doğumuda orada yapacam. doktorum şimdiye kadar kilosuyla ilgili kötü birşey demedi aksine herşey normal dedi. doğum 28 kasım olur gibi görünüyor bakalım kısmet tabi.
Canım diğer annelerde de söylediğimiz gibi ölçümler birebir tutmuyor. O tarz şeylere takılmaKizlar ben de gecen hafta kontrole gittiğimde benegimin kafasi diger olculerinden baya geriydi. Bu haftalarda daha buyuk olmasi gerek yazmışsınız ya benim tam tersi olmus. Bacak karin filan hepsi ileride ama kafa gunuyle ayni. Yani 32+0da gittim kafa da 32+0 di. Ama onceleri daha ilerideydi kafa capi. Aklima takildi gelisiminde bir sorun yoktur dimi
Anladım canım
Doktora gittiğimde grip olduğumu ıhlamur zencefille atlattığımı söylemiştim
O da içme ya da dikkat et demedi
Bi dahakine sorayım merak ettim :)
1 hafta cektim o agriyi halada ara ara agirir
Balli zencefil yap canim ben çok çektim ondan geceleri hiç uyumadım diyebilirim. Bi zararı yok gündüz de 2 3 barda ballı limonlu ihlamur iç bol portakal ye limonlu su fln. Bu 8. Gunum burnum hala dolu tam anlamıyla geçmedi. Ama o boğaz ağrısı bademcik acısı çok kötüydu o geçti. Bi iki güne de akıntı başlıyor yastıkları ni dikip yatmanı tavsiye ederimBnde ıctm smdı bı bardak burnum bogazım yanıyo
benm ara ara agriyo.her yerde normal oldugu yaziyo canim.yani tek basina kotu bi belirti degil.Kasık agrısı normalmıymıs dktrm kasık bel agrısı katnda sertlesme anormal olrsa gel bakalım demstı bana
o senin istedgn kandaki 3 aylik seker canim.tek basina glukozu bilmiymr ama dusuk cikmis sende yoktu galiba seker dimi@dilekylmz22
Canım geçen tahlil verdim
Hba1c istedim
Doktor ona değil de glukoz a bakmış
Açlık şekeri galiba o değil mi
74 çıkmış
Herhangi bir sorun yok görünüyor ama yine de geriye dönük şekerime baktırayım mı sence?
Bu haftaya kadar olmamıştı da yeni mi olmuş canım ?Kızlar göbek deligimin altından ince uzun çizgi şeklinde çatlak olmuş ve o kadar yanıyor ki anlatamamçok acıyor
Benim bugün açlık sekeri kan tahlilinde 83 cıktı parmakta 97 cıktı galiba bu cihazlar yüksek ölçüyor.3 aylık sekerim ilk 1 bucuk ay once bakılmisti 4.8 di bugunde 4.7 çıktı zaten artık tokluklar yüksek çıkmıyo doktorda dedi dengelemissin sekeri artık degerler guzel sabahki acliklardaki yuksekligede 95 e kadar problem yok dedi cok yuksek degil onlarda dedi boyle devam et dedi 5 hafta sonra gelirsin dedi zaten 5 hafta sonra 38 haftalık oluyorumo senin istedgn kandaki 3 aylik seker canim.tek basina glukozu bilmiymr ama dusuk cikmis sende yoktu galiba seker dimi
ne guzel vallah bize normal nornal diyolar 2 haftada bir cagiriyolar.hic oyle test istedikleride yii nasil yaptilar 26.haftada hala o testlerden gidiyolar.az kaldi zaten cok sukur bitecek insallah hayirlsiylaBenim bugün açlık sekeri kan tahlilinde 83 cıktı parmakta 97 cıktı galiba bu cihazlar yüksek ölçüyor.3 aylık sekerim ilk 1 bucuk ay once bakılmisti 4.8 di bugunde 4.7 çıktı zaten artık tokluklar yüksek çıkmıyo doktorda dedi dengelemissin sekeri artık degerler guzel sabahki acliklardaki yuksekligede 95 e kadar problem yok dedi cok yuksek degil onlarda dedi boyle devam et dedi 5 hafta sonra gelirsin dedi zaten 5 hafta sonra 38 haftalık oluyorum
Valla doktorun diyete uysam düşmezdi şeker ben ekmekleri minimuma indirdim mesela bugün mercimek corbasiyla yarim dilim tam bugday ekmegi yedim bide tavuk dönerle yanına epey bulgur pilavı koydum bide yogurt yedim dengelesin diye yanında ve 128 cıktı 1. Saat.ne guzel vallah bize normal nornal diyolar 2 haftada bir cagiriyolar.hic oyle test istedikleride yii nasil yaptilar 26.haftada hala o testlerden gidiyolar.az kaldi zaten cok sukur bitecek insallah hayirlsiyla
canm yusuf eymen yan-yana hoş duruyo bence zaten eşler genelde ya baba adı yada anne önerirler klasikBen transfer için gittiğimiz gün nasip olur bizim fasülye da tutarsa erkek olursa eymen kız olursa su demiştim Yanına bir isim daha istiyorum ama konişmadık belki eşim babasının adini koymak ister Halil eymen nasıl olur ki??? Benim içimden geçen de eymen Uğur ama ikisini de ben koyarsam eşime haksızlık olur. Tabi bizim cinsiyette tam belli değil kız olursa su isminin yanına ne olur bilmiyorum.
Canim bu tarifin ayni bende de oluyo doktoruna yarin sordukdan sonra ne diycek benide bilgilendirirmisin benim 1 haftam var daha gitmemeBenim cogunlukla akşamları karnımda sertleşme oluyo bide karın altında bugun adet ağrısı gibi oldu sanki üşüttüm gibi hissettim bide bugun dahiliyeye seker icin kontrole gitmistim idrar tahlili de verdim temiz çıktı ama sanki idrar yolu enfeksiyonu gibi bi his oluyo igne batması gibi giriyor aradan sanki idrar yolunda oluyo bu yarın kendi doktoruma randevum var bakalım ne diycek.galiba haftalar ilerledikce kendimizi daha çok dinler olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?