2017 Aralık Anneleri

@dilekylmz22
Canım geçen tahlil verdim
Hba1c istedim
Doktor ona değil de glukoz a bakmış
Açlık şekeri galiba o değil mi
74 çıkmış
Herhangi bir sorun yok görünüyor ama yine de geriye dönük şekerime baktırayım mı sence?

3200 mu minyon bi bebekmis doktorun minyon anlayışı farklı demekki. Kilosu gayet normal canım hiç takılma bile
benim kızım 40+3 de doğmuştu 3200 gr boyu gayet iyi kiloya da takılma yediğinde kilo alıyor yemediğinde zayıflıyor herkes gibi. Minyon falan olmaz yani

Canım araştırma hastanesi mi oluyor senin hastane ? Bana kimse önermedi diye eledim özele gideceğim. Senin hastane nasıl?

Canım diğer annelerde de söylediğimiz gibi ölçümler birebir tutmuyor. O tarz şeylere takılma

Bnde ıctm smdı bı bardak burnum bogazım yanıyo
Balli zencefil yap canim ben çok çektim ondan geceleri hiç uyumadım diyebilirim. Bi zararı yok gündüz de 2 3 barda ballı limonlu ihlamur iç bol portakal ye limonlu su fln. Bu 8. Gunum burnum hala dolu tam anlamıyla geçmedi. Ama o boğaz ağrısı bademcik acısı çok kötüydu o geçti. Bi iki güne de akıntı başlıyor yastıkları ni dikip yatmanı tavsiye ederim

o senin istedgn kandaki 3 aylik seker canim.tek basina glukozu bilmiymr ama dusuk cikmis sende yoktu galiba seker dimi

o senin istedgn kandaki 3 aylik seker canim.tek basina glukozu bilmiymr ama dusuk cikmis sende yoktu galiba seker dimi
Benim bugün açlık sekeri kan tahlilinde 83 cıktı parmakta 97 cıktı galiba bu cihazlar yüksek ölçüyor.3 aylık sekerim ilk 1 bucuk ay once bakılmisti 4.8 di bugunde 4.7 çıktı zaten artık tokluklar yüksek çıkmıyo doktorda dedi dengelemissin sekeri artık degerler guzel sabahki acliklardaki yuksekligede 95 e kadar problem yok dedi cok yuksek degil onlarda dedi boyle devam et dedi 5 hafta sonra gelirsin dedi zaten 5 hafta sonra 38 haftalık oluyorum

ne guzel vallah bize normal nornal diyolar 2 haftada bir cagiriyolar.hic oyle test istedikleride yii nasil yaptilar 26.haftada hala o testlerden gidiyolar.az kaldi zaten cok sukur bitecek insallah hayirlsiyla

ne guzel vallah bize normal nornal diyolar 2 haftada bir cagiriyolar.hic oyle test istedikleride yii nasil yaptilar 26.haftada hala o testlerden gidiyolar.az kaldi zaten cok sukur bitecek insallah hayirlsiyla
Valla doktorun diyete uysam düşmezdi şeker ben ekmekleri minimuma indirdim mesela bugün mercimek corbasiyla yarim dilim tam bugday ekmegi yedim bide tavuk dönerle yanına epey bulgur pilavı koydum bide yogurt yedim dengelesin diye yanında ve 128 cıktı 1. Saat.
Protein şekeri yukseltmiyo ben 5 köfte yedigim günde yine yuksek cikmadı balıkta yuksek hic çıkmıyor baya baya yiyorum yarim dilim ve salatayla yani karbonhidratı kestim protein ağırlıklı besleniyorum böyle çözdüm şimdilik

canm yusuf eymen yan-yana hoş duruyo bence zaten eşler genelde ya baba adı yada anne önerirler klasik

Canim bu tarifin ayni bende de oluyo doktoruna yarin sordukdan sonra ne diycek benide bilgilendirirmisin benim 1 haftam var daha gitmeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…