2017 Aralık Anneleri

Canım bi beneto trio sistem aldık. Baston ilk etapta kullanılmaz. Bebeğin uzanması lazım. baston oturma pozisyonunda daha çok kullanılıyor. Aldığımı tavsiye ederim. Arabanın oturma kısmını çıkarıp puseti takabiliyorsun. Taşıma derdi Yok. İnternetten bak istersen. Fiyatına göre de çok kullanışlı bi ürün Y yesilruya

Canım bi beneto trio sistem aldık. Baston ilk etapta kullanılmaz. Bebeğin uzanması lazım. baston oturma pozisyonunda daha çok kullanılıyor. Aldığımı tavsiye ederim. Arabanın oturma kısmını çıkarıp puseti takabiliyorsun. Taşıma derdi Yok. İnternetten bak istersen. Fiyatına göre de çok kullanışlı bi ürün Y yesilruya

Canimm bende park yatak aldım. Dayanamadım kurdum hatta yatak yorganıni bile serdim üzerine de pike örttüm ki toz olmasinndiye
İyi yapmışsın canım. Bizim evimiz küçük baya. O yüzden beşiğe yer açmakla uğraştık bi kaç gün. Şu temizliğim bi bitse ben de kurarım artık. Sağlıkla büyüsün tosuncuklarımız

Evet ben de öyle duydum.Kundakta anne karnında gibi hissedermiş bebek ve o hüzden uykuda daha çok kalırmış ben de kundaklamayı düşünüyorum.Kundaktayken yan yatabilir mi acaba?

Evet ben de öyle duydum.Kundakta anne karnında gibi hissedermiş bebek ve o hüzden uykuda daha çok kalırmış ben de kundaklamayı düşünüyorum.Kundaktayken yan yatabilir mi acaba?
Yatar bence canım. Önüne arkasına destek koymak yeterli olur. Ben emzirme yastığının ortasına bırakırım diye düşünüyorum. Sabit kalır ya. Ya da iki küçük yastık da çok rahat iş görür.

Evet o zaman kollarını düz değil de göğsünde birleştirmek lazım ne biliym düz yapınca kolları uyuşur falan neme lazım☺ben oğlumu hiç kundaklamadım uykuda sürekli sıçrardı yavrum bu sefer deneyim dedim.

kundaklamanın bebeklerde kalça cıkıklıgına yol açtığını söylüyor uzmanlar kararsızım kundak konusunda

kundaklamanın bebeklerde kalça cıkıklıgına yol açtığını söylüyor uzmanlar kararsızım kundak konusunda
Yarım kundak metodunu öneriyorlar ayakları sıkmadan kolları kavrayacak şekilde kundaklanabileceğini duydum.Eskiler bebekleri mumya gibi kaskatı sardıkları için kalça çıkığı riski.fazla oluyormuş tabi.

o zamn uyku arasında iyi olur rahat uyurlar en azından

İlk defa duydum cnm nasıl çıkık oluyormuş ki ben de kundaklamayı düşünüyorum kızlarımda hava çok sıcak olduğu için yazma ile sadece kollarını kundaklıyordum yoksa uykudan sıçrıyorlardı

benm ara ara agriyo.her yerde normal oldugu yaziyo canim.yani tek basina kotu bi belirti degil.

Insan neyden korkacagını sasırıyo her zaman basımıza gelen bısey olmadıgı ıcın endıse edıyorz rabbım korusun cumlemızıde yavrularımıIda

Canım bal ve lımon kullanamam malesf sekerm var bogaz agrısı ıcınde turpu bı tulbente rendeleyıp bıkac dk bogaza sarıp bekletmeyı tavaıye eserım gecen sene yapıyodm esıme... fazla bekletmegn yakıyo zatn hıssedersınız... yıgrt meyve ıhlamur ıdare etcm artık sıfası allahtan ılk hastalıgum hamılelık boynca

Kalçayı fazla sıkmadan kundaklanıyor dıye bılıyorm bnde kol buraz sıklr sıcrayp kendını uyandrmasn rahat uyusun dıye

Arkası mınık bı yastkla desteklenrse yatar bnce .. ılk aylar donemez zatn snrada önlemı alınr bı seklde

bende uyuyamıyorum doğum korkusundan nasıl olacak edecek diye saat sabahın 5 i oldu ili gündr böyleyim son haftalrda keşke rahat olup tatını çıkarsam

bende uyuyamıyorum doğum korkusundan nasıl olacak edecek diye saat sabahın 5 i oldu ili gündr böyleyim son haftalrda keşke rahat olup tatını çıkarsam

Hepmıze gelıyı bunalma stres vesvese kotu ruyalar... amma yuce mevlam. U mucızeyı bu özellıhı kadınkara bahşetmiş mılyonlarca kadın nasıl dogm yaotysa bız nasıl dogdysak allahn ıznyle rabbım yardm eder bızede ılk degılz sonda olmucaz bıcok kısınn yaptgı seyı yapıcaz ınsallah rabbım hepmzn yar ve yardmcısı ılsun ınsaallah aminnn... aklına kötü sey geldgnde allahı zıkret ferahlarsn cnm hepmze gelıyo bu dsnceler yalnz deglsnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…