Gerçekten güzel kulağa hoş geliyor..canm yusuf eymen yan-yana hoş duruyo bence zaten eşler genelde ya baba adı yada anne önerirler klasik
İyi yapmışsın canım. Bizim evimiz küçük baya. O yüzden beşiğe yer açmakla uğraştık bi kaç gün. Şu temizliğim bi bitse ben de kurarım artık. Sağlıkla büyüsün tosuncuklarımızCanimm bende park yatak aldım. Dayanamadım kurdumhatta yatak yorganıni bile serdim üzerine de pike örttüm ki toz olmasinndiye
Evet ben de öyle duydum.Kundakta anne karnında gibi hissedermiş bebek ve o hüzden uykuda daha çok kalırmış ben de kundaklamayı düşünüyorum.Kundaktayken yan yatabilir mi acaba?Canım ben de kundak yapmayı düşünüyorum. Ayak kısmını sıkmadan özellikle kolları sabitleyerek kundak yapmak çok faydalıymış. Bazı bebekler kendi kol hareketlerinden ürküp ağlarmış. Bir de kolların sabit olması bebeklerin kendini güvende hissetmesini sağlıyormuş. Sabit kalan bebek de çabuk uyurmuş. Bi annenin blogunda okumuştum. En fazla 40 gün gece kundak yaparım herhalde.
Yatar bence canım. Önüne arkasına destek koymak yeterli olur. Ben emzirme yastığının ortasına bırakırım diye düşünüyorum. Sabit kalır ya. Ya da iki küçük yastık da çok rahat iş görür.Evet ben de öyle duydum.Kundakta anne karnında gibi hissedermiş bebek ve o hüzden uykuda daha çok kalırmış ben de kundaklamayı düşünüyorum.Kundaktayken yan yatabilir mi acaba?
Evet o zaman kollarını düz değil de göğsünde birleştirmek lazım ne biliym düz yapınca kolları uyuşur falan neme lazım☺ben oğlumu hiç kundaklamadım uykuda sürekli sıçrardı yavrum bu sefer deneyim dedim.Yatar bence canım. Önüne arkasına destek koymak yeterli olur. Ben emzirme yastığının ortasına bırakırım diye düşünüyorum. Sabit kalır ya. Ya da iki küçük yastık da çok rahat iş görür.
kundaklamanın bebeklerde kalça cıkıklıgına yol açtığını söylüyor uzmanlar kararsızım kundak konusundaEvet o zaman kollarını düz değil de göğsünde birleştirmek lazım ne biliym düz yapınca kolları uyuşur falan neme lazım☺ben oğlumu hiç kundaklamadım uykuda sürekli sıçrardı yavrum bu sefer deneyim dedim.
Yarım kundak metodunu öneriyorlar ayakları sıkmadan kolları kavrayacak şekilde kundaklanabileceğini duydum.Eskiler bebekleri mumya gibi kaskatı sardıkları için kalça çıkığı riski.fazla oluyormuş tabi.kundaklamanın bebeklerde kalça cıkıklıgına yol açtığını söylüyor uzmanlar kararsızım kundak konusunda
o zamn uyku arasında iyi olur rahat uyurlar en azındanYarım kundak metodunu öneriyorlar ayakları sıkmadan kolları kavrayacak şekilde kundaklanabileceğini duydum.Eskiler bebekleri mumya gibi kaskatı sardıkları için kalça çıkığı riski.fazla oluyormuş tabi.
Aynen canım daha huzurlu ve daha uzun uyuyorlarmış.Bakalım hele bir sağlıkla gelsinler dünyaya da daha çook fikir değiştiririzo zamn uyku arasında iyi olur rahat uyurlar en azından
kundaklamanın bebeklerde kalça cıkıklıgına yol açtığını söylüyor uzmanlar kararsızım kundak konusunda
benm ara ara agriyo.her yerde normal oldugu yaziyo canim.yani tek basina kotu bi belirti degil.
Balli zencefil yap canim ben çok çektim ondan geceleri hiç uyumadım diyebilirim. Bi zararı yok gündüz de 2 3 barda ballı limonlu ihlamur iç bol portakal ye limonlu su fln. Bu 8. Gunum burnum hala dolu tam anlamıyla geçmedi. Ama o boğaz ağrısı bademcik acısı çok kötüydu o geçti. Bi iki güne de akıntı başlıyor yastıkları ni dikip yatmanı tavsiye ederim
İlk defa duydum cnm nasıl çıkık oluyormuş ki ben de kundaklamayı düşünüyorum kızlarımda hava çok sıcak olduğu için yazma ile sadece kollarını kundaklıyordum yoksa uykudan sıçrıyorlardı
Evet ben de öyle duydum.Kundakta anne karnında gibi hissedermiş bebek ve o hüzden uykuda daha çok kalırmış ben de kundaklamayı düşünüyorum.Kundaktayken yan yatabilir mi acaba?
bende uyuyamıyorum doğum korkusundan nasıl olacak edecek diye saat sabahın 5 i oldu ili gündr böyleyimson haftalrda keşke rahat olup tatını çıkarsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?