2017 Aralık Anneleri

Canım araştırma hastanesi mi oluyor senin hastane ? Bana kimse önermedi diye eledim özele gideceğim. Senin hastane nasıl?
Ben çok memnunum hatta daha önce özel e gidiyordum para vermekten başka bir artışı yoktu. Ama buraya gittigimden beri o kadar pozitif ayrılıyorum ki oradan anlatamam üstelik aynı işlemler ücretsiz yapılıyor

tabi orası öylede bazılarıda sezaryen den korkan sonrası kötü ameliyat sonuçta diye valla o sancıyı orda çekmek yerine sezaryan olsun istiyorum da işte bi engel çıkmadı hünüz :/ en son bebek baş aşadaydı 1 hafta önce ozamna kdr terstı iyi diyrdum yani çatı muayenesi de olmadım bilmşyorum artık herhangi bişy çıkarmı yarın gidip görcez inşallah :/

Hayırlısı olsun Canım senin adına çok sevindim. Stajyerler yaptırıyor doğumu diye vazgeçmiştim ben.

Kesinlikle yuksek cikiyr canim.Benim de gecen hastanede 2.saat 95 cikti.Kendim olctugumde 100-110 cıkıyr en az

Bogaz agrisiyla basim belada. Kac gun oldu ya her sabah çalı gibi bogazla uyaniyorum. Sekerim de var hersey yapamıyorum. Ilik sut iciyorum simdi biraz yumusatir belki

canm bende netten okumuştum kundaklamanın bebek lerde kalça cıkıklıgına hatta sakatlığa bil e yol açtığı yazıyordu 9 ay boyunca bacakları kıvrılmış bi şekilde duran bebeğin doğumdan sonra kundaklanıp bacaklarının düz durdurulması doğru değilmiş

Cok mu yiyorum acaba ben? 1 dilim ekmek+omlet+domates+biber+peynir.Cay tek sekerli
Canim benim diyetimde haşlanmış yumurta var sabhlari bir tane haşlanmış koy yumurtasi yiyorum ki omletten daha faydalı bir dilim peynir 5 tane zeytin yiyorum domates ve salataliktan tiksindim yiyemiyorum bir de haşlanmış yumurtayı denesen

Haslanmıs yumurtadan midem bulaniyr canim( Bu hamileligimde hic yiyemedim.Bi de nohut yiyebiliyor muyuz?

@dilekylmz22 , umudunu-kaybetme , G Gulum80 Kızlar,sabahları ayni aeyleri yememe ragmen 1.saat tokluklar farkli cıkıyr. Bi gun 120,bi gun 130.Siz nasıl dengelediniz sabah toklugu?
ben yarin olcmeye basliycam canim.benm gecen haftalarda hep sabahlari yuksek cikiyodu.yediklermde dedgn gibi her gun ayni seyler.nedenini bit turlu anlamadim bebekler buyudugu icin mi bilmiyrm

Haslanmıs yumurtadan midem bulaniyr canim( Bu hamileligimde hic yiyemedim.Bi de nohut yiyebiliyor muyuz?
Köy yumrtasini yemeye çalış canim yada yumurtayı teflonda yağsız yapmaya çalış nohutun yükselteceğini sanmıyorum canim çünkü ben bamyanin yemeginin içindeki nohutlari yiyordum yukseltmiyordu

ne dicem kizceler yarin 10 kasim ya hastaneler acik dimi dr lar calisiyo.yarin dr a gidicem diyodm aksam bi baktm takvime 10 kasim.ptesi gidicktm ama 34+2 oluyrm yarin gidip cteai igneye baslamam lazim.pteside gec oluyo.yarin son kez haoi icicem

bende yeni başladım diyete iki gündür sabah 1. saat şekeri düşmeye başladı dediğiniz gibi aynı şeyleri yiyorum ama her gün farklı. Geceden yada öncesinden kaynaklanan bi durum olduğunu düşünüyorum bende. İnşallah dengeleyebilirim doğuma kadar. 1. saat şekerinin üst sınır kaçtı kızlar 140 mı?

Hosgeldin sende aramiza canim 1. Saat 140 2. Saat olcuyorsan 120 olmali

ne dicem kizceler yarin 10 kasim ya hastaneler acik dimi dr lar calisiyo.yarin dr a gidicem diyodm aksam bi baktm takvime 10 kasim.ptesi gidicktm ama 34+2 oluyrm yarin gidip cteai igneye baslamam lazim.pteside gec oluyo.yarin son kez haoi icicem
Canim ozelller acik olur bence hastaneyi ara ogren

kiz seker kullaniuo musun caya ben caydan sogudum seker attgn icin yuksek cikar.normalde acik sekersiz cay diyabeti denegler koyma seker
Sekersiz deneyeyim yrn bakalım canim.Hamilelikte 5 kat daha fazla insulin ihtiyaci oluyrmus canim ve dedigin gibi bebek buyudukce ihtiyac da artiyrmus.140 i gecmedikce sıkıntı yok di mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…