2017 Aralık Anneleri

ne dicem kizceler yarin 10 kasim ya hastaneler acik dimi dr lar calisiyo.yarin dr a gidicem diyodm aksam bi baktm takvime 10 kasim.ptesi gidicktm ama 34+2 oluyrm yarin gidip cteai igneye baslamam lazim.pteside gec oluyo.yarin son kez haoi icicem
10 kasimda acik olur canim

Köy yumrtasini yemeye çalış canim yada yumurtayı teflonda yağsız yapmaya çalış nohutun yükselteceğini sanmıyorum canim çünkü ben bamyanin yemeginin içindeki nohutlari yiyordum yukseltmiyordu
Koy yumurtası aliyrz canim biz de.Nohut yiyeyim o zmn:))

Kızlar çok kötüyüm ne olur dua edin kontrolden çıktık şimdi bebeğim 2 haftadır gelişmemiş hiç kilo almamış ve suyu alt sınırda. Pazartesiye kadar nst bakılacak muhtemelen pazartesi sezaryen olacak....

Allah yardimcin olsun. Haftan gayet iyi cok sukur. Kac kilo bebegin

Canim çok üzüldüm ya ama haftan iyi bebise bisey olmaz allahin izniyle kuzum kac kilo ki bebis hem karninda gelismiyorsa doğması daha hayirli değil mi ikiniz içinde hayurlisi olsun

Allah yardimcin olsun canim.Hafta olarak iyisnz.Saglıkla kavus ins.bebegine.Ins.biz de o haftalara gelebiliriz.

Allah yardimcin olsun. Haftan gayet iyi cok sukur. Kac kilo bebegin
Allah yardimcin olsun canim.Hafta olarak iyisnz.Saglıkla kavus ins.bebegine.Ins.biz de o haftalara gelebiliriz.
. Kilosunu 2540 olarak ölçtü karın ve bacak gelişimi 2 hafta önceki ölçümle ayni

Merhaba arkadaslar. Bir sorum olacak. Sezeryanda zorunlu ya da istege bagli olmasina gore fiyatlar degisiyor mu? Oyle bir seyler duydum. Bilgisi olan var mi?

Kilosu ii masallah canim.
34+2 de 2480 ölçmüştü şimdi 2540 yanı hiç kilo almamış plesenta beslemiyor dedi. Bu saatten sonra da düzelmez dedi. Fl ve AC diğerleri de önceki ölçümle ayni normalde 36+1 olması gerekiyor 34 haftalık görünüyor kilo almış olsaydı sorun olamazdı tabi bir de su azaldı o da var

Geçmiş olsun canım bebeğin dışarıda daha iyi beslenir durması da hem sana hem ona zarar

Allah yardımcın olsun canım.. kilosu çok düşük değil inşallah hakkınızda hayırlısı neyse o olur. Dualarımız sizinle

Kendini kurtarir duruma gelmis canim moralini bozma.Dogduktan sonra hizla kilo alır. Hayırlisiyla kavusun ins.

Sekersiz deneyeyim yrn bakalım canim.Hamilelikte 5 kat daha fazla insulin ihtiyaci oluyrmus canim ve dedigin gibi bebek buyudukce ihtiyac da artiyrmus.140 i gecmedikce sıkıntı yok di mı?
140 i az bisey gecincede pek sotun olmuyo benim 150 lerde de ciktigi oluyodu sorun yok diuodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…