Hayırlı haberlerle gelirsin insallah canimKontrole gidiyorum kızlar umarım hayırlı haberler olur. Geceler berbat geçio artık midem belim vs. Çok sikinti son ay gerçekten zor şafak 23 .. sanirim
Canimm peki bebek beslenmiyor neden pazartesiye kadar bekliyor? Sonuçta bebiş beslenmiyor yani.hemen alması gerekmez mi34+2 de 2480 ölçmüştü şimdi 2540 yanı hiç kilo almamış plesenta beslemiyor dedi. Bu saatten sonra da düzelmez dedi. Fl ve AC diğerleri de önceki ölçümle ayni normalde 36+1 olması gerekiyor 34 haftalık görünüyor kilo almış olsaydı sorun olamazdı tabi bir de su azaldı o da var
Iyi bari canim.Sagolasin140 i az bisey gecincede pek sotun olmuyo benim 150 lerde de ciktigi oluyodu sorun yok diuodu
yaa cayi sabahalri cok severdim ama sogudum resmen.napaym aldik yarim yagli iciyrm.koy sütünü daha cok seviyrm ama o da yasakBana sut yasak cani diyetisyen sut yerine yogurt ye ayran iç diyor bende normalde bir demligi tek basima içiyordum şimdi günde 2 bardağa dururdum sen süt icerel daha faydalı birşey yapiyorsun
hayirlsi canim belki duzelir insallah kiloosu kac 34 du astin gene de korkma saglikla dogar insallah.beslenmiyosa kucaginda olmasi daha iyiKızlar çok kötüyüm ne olur dua edin kontrolden çıktık şimdi bebeğim 2 haftadır gelişmemiş hiç kilo almamış ve suyu alt sınırda. Pazartesiye kadar nst bakılacak muhtemelen pazartesi sezaryen olacak....
ozellerde degismiyo ama bi kac yerde bende okudum devlet ekstra ucret aliyoms gibilerden ama suanda devlette sezeryan diye bi secim yok mecburi sezeryan varMerhaba arkadaslar. Bir sorum olacak. Sezeryanda zorunlu ya da istege bagli olmasina gore fiyatlar degisiyor mu? Oyle bir seyler duydum. Bilgisi olan var mi?
34+2 de 2480 ölçmüştü şimdi 2540 yanı hiç kilo almamış plesenta beslemiyor dedi. Bu saatten sonra da düzelmez dedi. Fl ve AC diğerleri de önceki ölçümle ayni normalde 36+1 olması gerekiyor 34 haftalık görünüyor kilo almış olsaydı sorun olamazdı tabi bir de su azaldı o da var
Köy sutunu kaynatip uzerindeki kaynağı alirsan sorun olmaz herhalde benim diyetisyen p astorize yogurt ye ddi ben hazır yogurt yiyemiyorum ddm koy yogurdunun kaymağını alıp ye o zaman ddi sende sutu öyle bir dene istersenyaa cayi sabahalri cok severdim ama sogudum resmen.napaym aldik yarim yagli iciyrm.koy sütünü daha cok seviyrm ama o da yasak
Canim benim hastanede istege bağlı sezaryenle mecburi sezeryan arasında 350 tl oynuyorozellerde degismiyo ama bi kac yerde bende okudum devlet ekstra ucret aliyoms gibilerden ama suanda devlette sezeryan diye bi secim yok mecburi sezeryan var
kaymakli zaten icemiyrm atiyrm onu ama güneşe yasak dedi.aman kaldi 3 4 hafta zaten idare edermKöy sutunu kaynatip uzerindeki kaynağı alirsan sorun olmaz herhalde benim diyetisyen p astorize yogurt ye ddi ben hazır yogurt yiyemiyorum ddm koy yogurdunun kaymağını alıp ye o zaman ddi sende sutu öyle bir dene istersen
bilmiyrm ki canim senin de ozel degil miydi.burda bi fark yok 2000 tl 2 gece kaliymssn mecburi yada değil fiyat aynı.devlette zaten normali denemedn sezeryana gecmiyo mecburi durumlarda oluyoCanim benim hastanede istege bağlı sezaryenle mecburi sezeryan arasında 350 tl oynuyor
2 sene önce Doğum yapmıştım fiyatlar normal Doğum- zorunlu sezeryan ve keyfi sezeryan olarak değişiyordu. Evet yani var öyle bir şey galiba çünkü devlet artık gerekmedikçe yapılan doğumları desteklemiyorMerhaba arkadaslar. Bir sorum olacak. Sezeryanda zorunlu ya da istege bagli olmasina gore fiyatlar degisiyor mu? Oyle bir seyler duydum. Bilgisi olan var mi?
Canimm aynısı bende de çıkmıştı bende 31+5 de gitmiştim 2300 çıkmıştı kilosu...doktor sorun yok demişti.ama sadece iri bebek olursa sezeryan olur gibisinden konuşmuştu32+6 yım yani 33 bitti bebek 2400 çıktı diyete de dikkat ediyorum acaba genetik olabilir mi esim kilolu esimin ailesi hep kilolu doktor simdilik problem degil dedi ama 2 hafta sonra yine gel dedi.sertlesme ve adet sancısı gibi olan ağrılar için nst cektirdi onu gosterecem simdi.idrar yolunda olan igne batmasi ve diger sikayetler icinde akıntın görünüyo ondanda olabilir dedi fitil verdi idrarla alakalı degilmis
Canımmm çatı muayenesi oldun mu seninle doğumumuz yakin daKontrole gidiyorum kızlar umarım hayırlı haberler olur. Geceler berbat geçio artık midem belim vs. Çok sikinti son ay gerçekten zor şafak 23 .. sanirim
Nrmalde sancıyı durdrmak ıcın serum falan vermıyolarmı bana verdıler ıkı hafta önce
Korkma, zor ama pozitif düşünmeye çalış. Ayni durumdayiz. Baska doktorlara da danış. Bebeğin 37 haftalık olmuş en azindan maşallah.Kızlar çok kötüyüm ne olur dua edin kontrolden çıktık şimdi bebeğim 2 haftadır gelişmemiş hiç kilo almamış ve suyu alt sınırda. Pazartesiye kadar nst bakılacak muhtemelen pazartesi sezaryen olacak....
Benim kendi doktprum kaymakli yemezsen yogurdun doğal olması daha iyi ddi benim kadin dpgumcu herşeyin dogalini ye diyor onun için bırakın ilacı vermiyorkaymakli zaten icemiyrm atiyrm onu ama güneşe yasak dedi.aman kaldi 3 4 hafta zaten idare ederm
Özel canim ekim ayında zam geldikten sonra degisti önceden önceden isteğe bağlı da mecburi de aynı fiyattiozellerde degismiyo ama bi kac yerde bende okudum devlet ekstra ucret aliyoms gibilerden ama suanda devlette sezeryan diye bi secim yok mecburi sezeryan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?