2017 Aralık Anneleri

Canimm peki bebek beslenmiyor neden pazartesiye kadar bekliyor? Sonuçta bebiş beslenmiyor yani.hemen alması gerekmez mi

Bana sut yasak cani diyetisyen sut yerine yogurt ye ayran iç diyor bende normalde bir demligi tek basima içiyordum şimdi günde 2 bardağa dururdum sen süt icerel daha faydalı birşey yapiyorsun
yaa cayi sabahalri cok severdim ama sogudum resmen.napaym aldik yarim yagli iciyrm.koy sütünü daha cok seviyrm ama o da yasak

hayirlsi canim belki duzelir insallah kiloosu kac 34 du astin gene de korkma saglikla dogar insallah.beslenmiyosa kucaginda olmasi daha iyi

Merhaba arkadaslar. Bir sorum olacak. Sezeryanda zorunlu ya da istege bagli olmasina gore fiyatlar degisiyor mu? Oyle bir seyler duydum. Bilgisi olan var mi?
ozellerde degismiyo ama bi kac yerde bende okudum devlet ekstra ucret aliyoms gibilerden ama suanda devlette sezeryan diye bi secim yok mecburi sezeryan var

Canim benim komsumda 37.haftada 2600 dogum yapti ne kuveze girdi nede baska birsey oldu simdi bir gor masallah onden bile gidiyor kilosu daha 3 aylik hemde hic sikma canini Allahin izniyle saglicakla al kucagina sen beslersin onu misler gibi.

yaa cayi sabahalri cok severdim ama sogudum resmen.napaym aldik yarim yagli iciyrm.koy sütünü daha cok seviyrm ama o da yasak
Köy sutunu kaynatip uzerindeki kaynağı alirsan sorun olmaz herhalde benim diyetisyen p astorize yogurt ye ddi ben hazır yogurt yiyemiyorum ddm koy yogurdunun kaymağını alıp ye o zaman ddi sende sutu öyle bir dene istersen

Köy sutunu kaynatip uzerindeki kaynağı alirsan sorun olmaz herhalde benim diyetisyen p astorize yogurt ye ddi ben hazır yogurt yiyemiyorum ddm koy yogurdunun kaymağını alıp ye o zaman ddi sende sutu öyle bir dene istersen
kaymakli zaten icemiyrm atiyrm onu ama güneşe yasak dedi.aman kaldi 3 4 hafta zaten idare ederm

Canim benim hastanede istege bağlı sezaryenle mecburi sezeryan arasında 350 tl oynuyor
bilmiyrm ki canim senin de ozel degil miydi.burda bi fark yok 2000 tl 2 gece kaliymssn mecburi yada değil fiyat aynı.devlette zaten normali denemedn sezeryana gecmiyo mecburi durumlarda oluyo

32+6 yım yani 33 bitti bebek 2400 çıktı diyete de dikkat ediyorum acaba genetik olabilir mi esim kilolu esimin ailesi hep kilolu doktor simdilik problem degil dedi ama 2 hafta sonra yine gel dedi.sertlesme ve adet sancısı gibi olan ağrılar için nst cektirdi onu gosterecem simdi.idrar yolunda olan igne batmasi ve diger sikayetler icinde akıntın görünüyo ondanda olabilir dedi fitil verdi idrarla alakalı degilmis

Merhaba arkadaslar. Bir sorum olacak. Sezeryanda zorunlu ya da istege bagli olmasina gore fiyatlar degisiyor mu? Oyle bir seyler duydum. Bilgisi olan var mi?
2 sene önce Doğum yapmıştım fiyatlar normal Doğum- zorunlu sezeryan ve keyfi sezeryan olarak değişiyordu. Evet yani var öyle bir şey galiba çünkü devlet artık gerekmedikçe yapılan doğumları desteklemiyor

Canimm aynısı bende de çıkmıştı bende 31+5 de gitmiştim 2300 çıkmıştı kilosu...doktor sorun yok demişti.ama sadece iri bebek olursa sezeryan olur gibisinden konuşmuştu

Korkma, zor ama pozitif düşünmeye çalış. Ayni durumdayiz. Baska doktorlara da danış. Bebeğin 37 haftalık olmuş en azindan maşallah.

kaymakli zaten icemiyrm atiyrm onu ama güneşe yasak dedi.aman kaldi 3 4 hafta zaten idare ederm
Benim kendi doktprum kaymakli yemezsen yogurdun doğal olması daha iyi ddi benim kadin dpgumcu herşeyin dogalini ye diyor onun için bırakın ilacı vermiyor

ozellerde degismiyo ama bi kac yerde bende okudum devlet ekstra ucret aliyoms gibilerden ama suanda devlette sezeryan diye bi secim yok mecburi sezeryan var
Özel canim ekim ayında zam geldikten sonra degisti önceden önceden isteğe bağlı da mecburi de aynı fiyatti

Kizlar imdat 2 gündür kabizim ve bugun karnim çok .sertleşti rahatsız ediyor kabızlık ne yapacam ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…