2017 Aralık Anneleri

kızlar selam
35+6 dayım bugun doktora gıttım bebegım 2500 gr doktor kılosu az dedı
sizlerin nasıl
moralım bozuldu
kılo alması ıcın ne yapmam lazım sizce

geçmiş olsun cnm. bende 3-4 haftada 200 gr almış kılosu az dedı ufak bı bebek olacak dedı suyu ıyı dedı ıyı olmasydı senın gıbı alınırdı sanırım
neden kılo almıyorlar bnmde cnm sıkkın

Senle aynı günümüz canim bende dün gittim 1950 gramdi benim bebis de bana zayıf geldi ama olsun sağlıklı olsunlarda kiloyu sorun etme canim

Karnim sertleşti rahatsızlık veriyor ikinmakta yasak canim senin nasil gecti
Canimm ıkınma çok zararıymış.bol su iç ve çorba iç.ben genelde çorba içtim. Kati hiçbirşey yemedim.o yüzden bir iki güne geçti.yksa karnımdaki gaz karnını çok sertleştirdi baya kötü oluyordum.anliyorun seni.birde hergun sade soda iç

Sodayi deneyim canim aynen gaz serlestirdi karnimi dün bu kadar değildi bugün daha fazla seker var diye kuru kayısı da yiyemiyorum

Çok şükür canım hersey yolunda. Ne eksik ne fazla kilosu takvim de yazan bi de nst ye girerim saniodum doktor gerek görmedi galiba. 4 aralık ta doğum à gel. Artık gelmene gerek yok dedi
Gözün aydın canim niye kontrol süresi o kadar uzun doğuma yakın haftada bir cagiriyorlar

Canım Alllahım yardımcın olsun bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinDualarım seninle.

Canım Allahım yardımcınız olsun bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah.Sualarım seninle merak etme gönlünü ferah tut kilosu gayet iyi.

Hepinize teşekkür ederim kızlar gerçekten moral oldunuz sağolun. Yarın tıp fakültesine gideceğim bakalım o ne diyecek. Allah büyüktür şu an tek duam Pazartesi'ye kadar dayanabiliriz inşallah.

kundaklamanın bebeklerde kalça cıkıklıgına yol açtığını söylüyor uzmanlar kararsızım kundak konusunda
Kundaklarken belden aşağısı sıkılarak sarılırsa kalça çıkıklğı olur. Amaç kolları sarmak bacaklar çok sıkılmazsa hiçbi sıkıntı olmaz Allahım izniyle. Biz kundaklanarak büyüdük. Doğru bi yöntem kullanılmış ki kardeşlerim de dahil olmak üzere hepimiz sağlıklıyız:) doğru kundak yöntemi kullanılırsa bi sorun olmaz bence canım.

Canım çok geçmiş olsun. İçini ferah tutmaya çalış. Rabbim bu mübarek günün hürmetine yavruna sağlıkla kavuştursun inşallah. Moralini yüksek tut ki bebiş de içerde strese girmesin. Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…