kızlar selam
35+6 dayım bugun doktora gıttım bebegım 2500 gr doktor kılosu az dedı
sizlerin nasıl
moralım bozuldu
kılo alması ıcın ne yapmam lazım sizce
Kızlar çok kötüyüm ne olur dua edin kontrolden çıktık şimdi bebeğim 2 haftadır gelişmemiş hiç kilo almamış ve suyu alt sınırda. Pazartesiye kadar nst bakılacak muhtemelen pazartesi sezaryen olacak....
geçmiş olsun cnm. bende 3-4 haftada 200 gr almış kılosu az dedı ufak bı bebek olacak dedı suyu ıyı dedı ıyı olmasydı senın gıbı alınırdı sanırım
neden kılo almıyorlar bnmde cnm sıkkın
kızlar selam
35+6 dayım bugun doktora gıttım bebegım 2500 gr doktor kılosu az dedı
sizlerin nasıl
moralım bozuldu
kılo alması ıcın ne yapmam lazım sizce
32+6 yım yani 33 bitti bebek 2400 çıktı diyete de dikkat ediyorum acaba genetik olabilir mi esim kilolu esimin ailesi hep kilolu doktor simdilik problem degil dedi ama 2 hafta sonra yine gel dedi.sertlesme ve adet sancısı gibi olan ağrılar için nst cektirdi onu gosterecem simdi.idrar yolunda olan igne batmasi ve diger sikayetler icinde akıntın görünüyo ondanda olabilir dedi fitil verdi idrarla alakalı degilmis
Canimm ıkınma çok zararıymış.bol su iç ve çorba iç.ben genelde çorba içtim. Kati hiçbirşey yemedim.o yüzden bir iki güne geçti.yksa karnımdaki gaz karnını çok sertleştirdi baya kötü oluyordum.anliyorun seni.birde hergun sade soda iç
Çok şükür canım hersey yolunda. Ne eksik ne fazla kilosu takvim de yazan bi de nst ye girerim saniodum doktor gerek görmedi galiba. 4 aralık ta doğum à gel. Artık gelmene gerek yok dedi
Canimm ıkınma çok zararıymış.bol su iç ve çorba iç.ben genelde çorba içtim. Kati hiçbirşey yemedim.o yüzden bir iki güne geçti.yksa karnımdaki gaz karnını çok sertleştirdi baya kötü oluyordum.anliyorun seni.birde hergun sade soda iç
Çok şükür canım hersey yolunda. Ne eksik ne fazla kilosu takvim de yazan bi de nst ye girerim saniodum doktor gerek görmedi galiba. 4 aralık ta doğum à gel. Artık gelmene gerek yok dedi
Kızlar çok kötüyüm ne olur dua edin kontrolden çıktık şimdi bebeğim 2 haftadır gelişmemiş hiç kilo almamış ve suyu alt sınırda. Pazartesiye kadar nst bakılacak muhtemelen pazartesi sezaryen olacak....
Hepinize teşekkür ederim kızlar gerçekten moral oldunuz sağolun. Yarın tıp fakültesine gideceğim bakalım o ne diyecek. Allah büyüktür şu an tek duam Pazartesi'ye kadar dayanabiliriz inşallah.
Kundaklarken belden aşağısı sıkılarak sarılırsa kalça çıkıklğı olur. Amaç kolları sarmak bacaklar çok sıkılmazsa hiçbi sıkıntı olmaz Allahım izniyle. Biz kundaklanarak büyüdük. Doğru bi yöntem kullanılmış ki kardeşlerim de dahil olmak üzere hepimiz sağlıklıyız:) doğru kundak yöntemi kullanılırsa bi sorun olmaz bence canım.
Canım çok geçmiş olsun. İçini ferah tutmaya çalış. Rabbim bu mübarek günün hürmetine yavruna sağlıkla kavuştursun inşallah. Moralini yüksek tut ki bebiş de içerde strese girmesin. Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah