- 24 Nisan 2015
- 1.014
- 788
- 73
Canım tatlı bir şeyler yesen çikolata falan sonra uzanıp takip etsen.
Canım tatlı bir şeyler yesen çikolata falan harekete geçirir bebeği. İnş bir şeyi yoktur ama son 12 saat içindeki hareket sayısını takip etmelisin diye biliyorum. Yine de içine sinmezse acile gidebilirsin nst çektirir en azından
Benim 14-15 den aşağı düşmedi en son 16 ya çıktı ilaçdan sonra rahstladım biraz sağol canım
Kızlar belrtısı oluyo dımı tansıuonn yanı ben basım agrdgnda ölcuyırm tanaıyonunu nrmalde ölcmuyorm
Kızlar bıde benım dusndgm bısey var dogmdan snra ınsallah ewe gelınce uc bes gn snra mısafr gelmesnı ıstemıyorm ben bzıım taraftan halam babanem va yaknm gelr o ayrı dıgerlerı ben mevld yapnca helr ama kaynamamgle yakınız buyun sulale komsu burda benek görmeye gelmk ısterlerse ben kaynanaya bınsure mısafr kabul etmıcem demk ıstıyorm hem kendım hem bebegım ıcın hem ew köyun halı belllı olck kaynanamdn cok yatdm beklemıyorm eltıme yapmamstu cunku bunuuzden kendımı toplayana kadr böle deym dıuorm sız ne dusuyosunuz... bıde hem nazar hemde bebegım hastalık galan kapmasn kıs ortası bısuru sebeo var yanı bu dsncem ıcın
Özel hastane değil mi canim özel hastanelerin geneli yapiyorNe güzel hastanenin vermesi bizim hastane kapı süsü bile asmamıştı kızımda..yine aynı hastanede olacak doğum ben küçük pembe bir fiyonk yapmayı düşünüyorum..
Özel hastane değil mi canim özel hastanelerin geneli yapiyorNe güzel hastanenin vermesi bizim hastane kapı süsü bile asmamıştı kızımda..yine aynı hastanede olacak doğum ben küçük pembe bir fiyonk yapmayı düşünüyorum..
Bende baş ağrısı ile his ettm canm ama şüküe sonra 14 ü görmedim belki anlık bişydi bilmşyrm telaş yapmışta olablrm,, bi hafta takip edecm.. hayslsı
Kesinlikle aynı fikirdeyim kış bebeği herkes hasta ve grip gelen olursa salonumda misafir ederm bebk ile aynı odada asla.. hem görümcem kendi uyarmıştı hasta olan kimse gelmesin Dikkt et diye ben çekinirm sölemm dedim olmaz sölemn Lazım dedi..
insan o telasla kipirdasa bile inanmiyo illa bir dakika boyunca kipirdiycak oyle rahatliycak:)) korkma soluna yat soguk sut yada su ic cikolata ye sekerin yoksa.bekle bi baya beklemnde gerekebiliyo.her bebegin huyu farkli benmki karnima elimi koyunca ittiriyo mesela dene sende her sekli kipidamadgma eminsende bekleme tansiyonla alakali mi bilemiyrm ama tedbirli olamkta fayda varAslında bebeğimn hareketleri iyiydi taki ben de tansiyon takıntısı olana kadar sürekli elim de cihaz ölçüyrm..
Bugn sağlık ocağı kapalı Canm.Az önce karnımın altında bi defa ittirme gibi bişy his ettim ama emin değlm sonra da his etmedim.. az kaldı kesin kafayı yiycz hayslıs ile gelseydi Ocak ayı
Özel hastane cnm..hatta Dr da oranın Dr u değil anlaşmalı Dr doçent ama..yani baya baya özel oluyoruz suit oda veriyorlar ama 2014 te süsleme yoktu bakalım bunda olacak mı..Özel hastane değil mi canim özel hastanelerin geneli yapiyor
Canım bu bebek ıcınde degl ben ewımı toplayamıcam yemegımı yapamıcam kendıme hayrım olmayacak belkı bebgımle zor ılgılenecem bıde o drmda ne gerk varkı ezıyet cekmeye bana arkamı toplayacak temzlıhımı yemegımı yapacak ınsan lazım o gnlerde hepımıze yanı bız kendımızı toplayana kadr gelmesznler bn olsam gtmem bı aydan önce gtmedım hıc cok yakn arkadasm olr onada yardıma gıderum zatn bebek görmeye degl
Doktorumuzu değiştirdik bizÇanım şu an Durumun ne... suyun nasıl? Gün belli mi??
iste bende bilmiurm nasil biseymis ama oyle dediler bana bende alcam gidince carsiya.ben evde ikram yapicam cikolata yaptırcam sadece.mevlut icinde lokum bide mevlud kulahlari icin akide sekeri alcamAynen bende senin gibi düşünüyorum çikolata ve lokum vericem hastanede gelenlere..zaten merkezde olacak benim hastane çok gelen olmaz yakınlar dışında..ben 10liralık aldım 2 kalıp geldi havişakır sabun kalıbı gibi..
Canım lohusa şerbetini aynı şekilde yapacağım bende tablet halinde aldıracağım eşime toz halinde olanlarda var ama tablet daha lezzetli oluyor tadı içine ekstradan kabuk tarçın falanda atabilirsin tadına bakarak ayarla onu sanada iyi gelir hem süt açısındanİsteyen hastanede veriyor cnm isteyen eve gelenlere veriyor..
insan o telasla kipirdasa bile inanmiyo illa bir dakika boyunca kipirdiycak oyle rahatliycak:)) korkma soluna yat soguk sut yada su ic cikolata ye sekerin yoksa.bekle bi baya beklemnde gerekebiliyo.her bebegin huyu farkli benmki karnima elimi koyunca ittiriyo mesela dene sende her sekli kipidamadgma eminsende bekleme tansiyonla alakali mi bilemiyrm ama tedbirli olamkta fayda var
misafir geldgnde bebeiyi koy besigine gorelm dediklernde yeni uyuttm ama gel besikten bak de oyle olunca kucaga alip seveemzler salonunda agirlarsn hem.ben oyle yapmayi dusunuyrm.hatta bizim bi adetmz bar cogu bebek mevlutlernde yapilir bebegi elden ele gezdirirler dua ederler onu yapmiycam mesela sadece hocanın kucagina verip due ettircem sınra yine besigine.kuzenimin mevludunde oyle elden ele gezdirirken babaannem sapp diye öpmüş:))) hemen temizlemsler bebegi birşey olacagndan degil ama korkuyo insanCanım bu bebek ıcınde degl ben ewımı toplayamıcam yemegımı yapamıcam kendıme hayrım olmayacak belkı bebgımle zor ılgılenecem bıde o drmda ne gerk varkı ezıyet cekmeye bana arkamı toplayacak temzlıhımı yemegımı yapacak ınsan lazım o gnlerde hepımıze yanı bız kendımızı toplayana kadr gelmesznler bn olsam gtmem bı aydan önce gtmedım hıc cok yakn arkadasm olr onada yardıma gıderum zatn bebek görmeye degl
Canım tabiki kimseyi kabul etme zaten senin hastalanman bebeğin hastalanması demek tam kış bide millet gelecek salya sümük elleri temiz mi adetlimi bilemezsin ki bizde 40 çıkarana kadar kimse gelmez yani abla kardeş hariç gerisini kabul etme nazar değer hastalanır minicik ciğerlerine yazık restini çek yok de bebeğimin sağlığı daha önemli de kim alınırsa alınsın mevlüt yaparsan o zaman gelsin gelen o zaman bile kucaktan kucağa dolaştırma, ben hep nazar değmesin diye uslu olan bebeğime bile hiç uyumuyor hep ağlıyor çok aksi derdim perişanım sütüm az derdim bişey olmazdı bize :)))Kızlar bıde benım dusndgm bısey var dogmdan snra ınsallah ewe gelınce uc bes gn snra mısafr gelmesnı ıstemıyorm ben bzıım taraftan halam babanem va yaknm gelr o ayrı dıgerlerı ben mevld yapnca helr ama kaynamamgle yakınız buyun sulale komsu burda benek görmeye gelmk ısterlerse ben kaynanaya bınsure mısafr kabul etmıcem demk ıstıyorm hem kendım hem bebegım ıcın hem ew köyun halı belllı olck kaynanamdn cok yatdm beklemıyorm eltıme yapmamstu cunku bunuuzden kendımı toplayana kadr böle deym dıuorm sız ne dusuyosunuz... bıde hem nazar hemde bebegım hastalık galan kapmasn kıs ortası bısuru sebeo var yanı bu dsncem ıcın
uyuyormis demekki bak oluyo oyle arada.en cok hareketelrden sikayetci benm burda bazen 1 gun boyunca sessiz okuyo koca gun evde bes karis suratla dolasiyrm.rabbim bu son gunelride hayirlsiyla atlatmayı nasio etsin saglikla alalim kucagimza insallahBebişim oyndı şükür.. kızlar ebenin yaptığı hareketi yaptım karnıma iki yandan baskı uyguladım uyandrdım çok şükür hareket etti Şimdi de oğluşum hıçkırıyor... bi kaç saat içinde nasılda özlemişimsağlıkla gelsin inşşh miniklerimiz
Bizim Burda da var elden ele dolaştırma adeti ben doğduğunda mevlüt yapmadım 6 ay kınasını mevlütlü yaptım o zaman gezdi elden ele hatta bebeği olmayan varmı diye sormuştu hoca herhalde ona göre dua edicekti..okuduğu bebek ilahisi çok güzeldi ağlattı beni resmen..misafir geldgnde bebeiyi koy besigine gorelm dediklernde yeni uyuttm ama gel besikten bak de oyle olunca kucaga alip seveemzler salonunda agirlarsn hem.ben oyle yapmayi dusunuyrm.hatta bizim bi adetmz bar cogu bebek mevlutlernde yapilir bebegi elden ele gezdirirler dua ederler onu yapmiycam mesela sadece hocanın kucagina verip due ettircem sınra yine besigine.kuzenimin mevludunde oyle elden ele gezdirirken babaannem sapp diye öpmüş:))) hemen temizlemsler bebegi birşey olacagndan degil ama korkuyo insan
babaannemde sanki bi daha ne zaman gorucem demis ki haklida kadin ama hasta olacak diye korkuyo insan allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?