2017 Aralık Anneleri

Öle yapcm Canm yine hareketini his etmezsem dayanamm giderim..

Kızlar belrtısı oluyo dımı tansıuonn yanı ben basım agrdgnda ölcuyırm tanaıyonunu nrmalde ölcmuyorm

Bende baş ağrısı ile his ettm canm ama şüküe sonra 14 ü görmedim belki anlık bişydi bilmşyrm telaş yapmışta olablrm,, bi hafta takip edecm.. hayslsı

Kesinlikle aynı fikirdeyim kış bebeği herkes hasta ve grip gelen olursa salonumda misafir ederm bebk ile aynı odada asla.. hem görümcem kendi uyarmıştı hasta olan kimse gelmesin Dikkt et diye ben çekinirm sölemm dedim olmaz sölemn Lazım dedi..

Ne güzel hastanenin vermesi bizim hastane kapı süsü bile asmamıştı kızımda..yine aynı hastanede olacak doğum ben küçük pembe bir fiyonk yapmayı düşünüyorum..
Özel hastane değil mi canim özel hastanelerin geneli yapiyor

Ne güzel hastanenin vermesi bizim hastane kapı süsü bile asmamıştı kızımda..yine aynı hastanede olacak doğum ben küçük pembe bir fiyonk yapmayı düşünüyorum..

Bende baş ağrısı ile his ettm canm ama şüküe sonra 14 ü görmedim belki anlık bişydi bilmşyrm telaş yapmışta olablrm,, bi hafta takip edecm.. hayslsı

Olablr ben hasranede saatkerce kaldgmda stresten agrıdyodu mesela aman dıkkat edın takıp edın alet olsn ewnzde mtlaka

Canım bu bebek ıcınde degl ben ewımı toplayamıcam yemegımı yapamıcam kendıme hayrım olmayacak belkı bebgımle zor ılgılenecem bıde o drmda ne gerk varkı ezıyet cekmeye bana arkamı toplayacak temzlıhımı yemegımı yapacak ınsan lazım o gnlerde hepımıze yanı bız kendımızı toplayana kadr gelmesznler bn olsam gtmem bı aydan önce gtmedım hıc cok yakn arkadasm olr onada yardıma gıderum zatn bebek görmeye degl

insan o telasla kipirdasa bile inanmiyo illa bir dakika boyunca kipirdiycak oyle rahatliycak:)) korkma soluna yat soguk sut yada su ic cikolata ye sekerin yoksa.bekle bi baya beklemnde gerekebiliyo.her bebegin huyu farkli benmki karnima elimi koyunca ittiriyo mesela dene sende her sekli kipidamadgma eminsende bekleme tansiyonla alakali mi bilemiyrm ama tedbirli olamkta fayda var

Özel hastane cnm..hatta Dr da oranın Dr u değil anlaşmalı Dr doçent ama..yani baya baya özel oluyoruz suit oda veriyorlar ama 2014 te süsleme yoktu bakalım bunda olacak mı..

Anladım Canm haklısn ben hem annem e hem kaynanama yakın oturuyrm sağolsnlar yardım edecekler.. inşşh Doğum dan sonra hemen toparlanırız kendi işimizi kendimz görürz

Çanım şu an Durumun ne... suyun nasıl? Gün belli mi??
Doktorumuzu değiştirdik biz
Eski doktorumuz bu pazartesi yatış yatıracaktı bize. Perşembe günü de bebegi alacakti. 4 farkli doktora gittikten sonra baska bir doktorla takip etmeye karar verdik. Yeni doktor 36-37 ye kadar getirmeye calisacagiz dedi. Iki saatte bir bebegin hareket ettiginden emin ol eger hareket etmezse sekerli birseyler yiyip sola uzan ve 1 saat icinde yine hareket gelmezse hangi saat olursa olsun gel nst cektir bana da haber verilir zaten dedi. Bu pazartesi dopler çekilecek. Çarşamba günü de yine kontrolüm var.

iste bende bilmiurm nasil biseymis ama oyle dediler bana bende alcam gidince carsiya.ben evde ikram yapicam cikolata yaptırcam sadece.mevlut icinde lokum bide mevlud kulahlari icin akide sekeri alcam
cok seye niyetm varda hep ev icin bide mevlut icin dusunuyrm.hastane odasi sacma geliyo bana telas agri korku hastane ortami derken orda biseyelr ikram etmek istemiyrm sag salim evimize gelelmde hepsi olur

İsteyen hastanede veriyor cnm isteyen eve gelenlere veriyor..
Canım lohusa şerbetini aynı şekilde yapacağım bende tablet halinde aldıracağım eşime toz halinde olanlarda var ama tablet daha lezzetli oluyor tadı içine ekstradan kabuk tarçın falanda atabilirsin tadına bakarak ayarla onu sanada iyi gelir hem süt açısından

Bebişim oyndı şükür.. kızlar ebenin yaptığı hareketi yaptım karnıma iki yandan baskı uyguladım uyandrdım çok şükür hareket etti Şimdi de oğluşum hıçkırıyor... bi kaç saat içinde nasılda özlemişim sağlıkla gelsin inşşh miniklerimiz

misafir geldgnde bebeiyi koy besigine gorelm dediklernde yeni uyuttm ama gel besikten bak de oyle olunca kucaga alip seveemzler salonunda agirlarsn hem.ben oyle yapmayi dusunuyrm.hatta bizim bi adetmz bar cogu bebek mevlutlernde yapilir bebegi elden ele gezdirirler dua ederler onu yapmiycam mesela sadece hocanın kucagina verip due ettircem sınra yine besigine.kuzenimin mevludunde oyle elden ele gezdirirken babaannem sapp diye öpmüş:))) hemen temizlemsler bebegi birşey olacagndan degil ama korkuyo insan
babaannemde sanki bi daha ne zaman gorucem demis ki haklida kadin ama hasta olacak diye korkuyo insan allah korusun

Canım tabiki kimseyi kabul etme zaten senin hastalanman bebeğin hastalanması demek tam kış bide millet gelecek salya sümük elleri temiz mi adetlimi bilemezsin ki bizde 40 çıkarana kadar kimse gelmez yani abla kardeş hariç gerisini kabul etme nazar değer hastalanır minicik ciğerlerine yazık restini çek yok de bebeğimin sağlığı daha önemli de kim alınırsa alınsın mevlüt yaparsan o zaman gelsin gelen o zaman bile kucaktan kucağa dolaştırma, ben hep nazar değmesin diye uslu olan bebeğime bile hiç uyumuyor hep ağlıyor çok aksi derdim perişanım sütüm az derdim bişey olmazdı bize :)))

uyuyormis demekki bak oluyo oyle arada.en cok hareketelrden sikayetci benm burda bazen 1 gun boyunca sessiz okuyo koca gun evde bes karis suratla dolasiyrm.rabbim bu son gunelride hayirlsiyla atlatmayı nasio etsin saglikla alalim kucagimza insallah

Bizim Burda da var elden ele dolaştırma adeti ben doğduğunda mevlüt yapmadım 6 ay kınasını mevlütlü yaptım o zaman gezdi elden ele hatta bebeği olmayan varmı diye sormuştu hoca herhalde ona göre dua edicekti..okuduğu bebek ilahisi çok güzeldi ağlattı beni resmen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…