2017 Aralık Anneleri

Bilmiyorum ki canim bizde bayramlarda da yapilir serbet lohusa serbetini netten bakacam kaynanama verecem tarifi ben o yapamıyorum yasak erken dogum riskinden dolayi
Anladım cnm doğumdan sonrada yapılsa olur ama günü belliyse hazır etmek mantıklı..senin de belli değil normal doğum olacaktı galiba..

Canim korkma benim bebeğim de çok.hareketli bir bebek değil artık alanları daraldigi için bide rem uykusuna yatarlarmis en 3 saat uyurlarmis

Aslında bebeğimn hareketleri iyiydi taki ben de tansiyon takıntısı olana kadar sürekli elim de cihaz ölçüyrm..

bagli bulunduğun saglik ocagina git kalp atsi dinle canim.hic hissetmiysan dr a git bekleme ana az da olsa hissediysan uyuyodr surekli uyku halindelerms kisa aralıklarla bu donemde

Bugn sağlık ocağı kapalı Canm. Az önce karnımın altında bi defa ittirme gibi bişy his ettim ama emin değlm sonra da his etmedim.. az kaldı kesin kafayı yiycz hayslıs ile gelseydi Ocak ayı

aktarlarda hazir karisim satiyms bana komsular soyledi bi paketten 5 litre cikiyms ben onlardan alicam ama evde gelenelre vermek icin.hastane odasini pastaneye cevirmicem:))
Aynen bende senin gibi düşünüyorum çikolata ve lokum vericem hastanede gelenlere..zaten merkezde olacak benim hastane çok gelen olmaz yakınlar dışında..ben 10liralık aldım 2 kalıp geldi havişakır sabun kalıbı gibi..

Anladım cnm doğumdan sonrada yapılsa olur ama günü belliyse hazır etmek mantıklı..senin de belli değil normal doğum olacaktı galiba..
Canim ilk sezeryan diyorduk doktorumla sonra normal doğumu denemeye kadar verdik belli bir günümüz yok zaten ben dogumdayken kaynanam yapar eve gidip gelenler için hastanede de hastane kendi veriyormuş diye duydum ama sormadım daha hastaneye

Ne güzel hastanenin vermesi bizim hastane kapı süsü bile asmamıştı kızımda..yine aynı hastanede olacak doğum ben küçük pembe bir fiyonk yapmayı düşünüyorum..

Canım ona kalrsa bazı nrmal dogm yapanda dıkısten gnlerce otrp kalkamıyo ama herkesnkı bı olmuyo ıste ıkı dogmnda kendısıne gıre zorlugu kolaylıgı var allah gonlumuZe gırr bersın ınsallah

Kız aralık ayı diyecektin herhalde valla ben kasım ayını atlatsak buna şükür canım sende seker yoktu herhalde cikolata ye süt iç sola uzan hareket eder bide psikolojik olabiliyor

Geçmiş Olsn Canm sağlıkla çıkarrsınız inşlh... benm de 3 gün önce muayen de tansiyonm 14-8 ölçüldü sonra 12-8 düştü öle çıktım ordan senn kaç ölçülüyordu

Kızlar belrtısı oluyo dımı tansıuonn yanı ben basım agrdgnda ölcuyırm tanaıyonunu nrmalde ölcmuyorm

Hastane ıcın bnce gerk yk ya ben kendıme gore dsnuyorm yanı ne nasıl olck o bıle bellı degl

Canım tatlı bir şeyler yesen çikolata falan sonra uzanıp takip etsen.
Canım tatlı bir şeyler yesen çikolata falan harekete geçirir bebeği. İnş bir şeyi yoktur ama son 12 saat içindeki hareket sayısını takip etmelisin diye biliyorum. Yine de içine sinmezse acile gidebilirsin nst çektirir en azından

Kızlar bıde benım dusndgm bısey var dogmdan snra ınsallah ewe gelınce uc bes gn snra mısafr gelmesnı ıstemıyorm ben bzıım taraftan halam babanem va yaknm gelr o ayrı dıgerlerı ben mevld yapnca helr ama kaynamamgle yakınız buyun sulale komsu burda benek görmeye gelmk ısterlerse ben kaynanaya bınsure mısafr kabul etmıcem demk ıstıyorm hem kendım hem bebegım ıcın hem ew köyun halı belllı olck kaynanamdn cok yatdm beklemıyorm eltıme yapmamstu cunku bunuuzden kendımı toplayana kadr böle deym dıuorm sız ne dusuyosunuz... bıde hem nazar hemde bebegım hastalık galan kapmasn kıs ortası bısuru sebeo var yanı bu dsncem ıcın

Haklısın cnm bizde 40 çıkana kadar kabul etmemiştik..tam hastalık zamanı allah korusun küçücük bebeğe ilaç vermek zorunda kalmaya lim..

Nazar için de her gelen misafirden sonra bebeğin üstünü komple değiştir çorabına varıncaya kadar..tabi en önemlisı dua okumak..

Kız aralık ayı diyecektin herhalde valla ben kasım ayını atlatsak buna şükür canım sende seker yoktu herhalde cikolata ye süt iç sola uzan hareket eder bide psikolojik olabiliyor

Yok Canm Ocak ayı bebişler kucağımzda olmuş olur inşşh.. yok Canm şekerim çıkmadı şükür ama çikolata yemk te tansiyonu etkilermiş.. sanırım çok kafama takıyrm herşeyi paranoyak olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…