Anladım cnm doğumdan sonrada yapılsa olur ama günü belliyse hazır etmek mantıklı..senin de belli değil normal doğum olacaktı galiba..Bilmiyorum ki canim bizde bayramlarda da yapilir serbet lohusa serbetini netten bakacam kaynanama verecem tarifi ben o yapamıyorum yasak erken dogum riskinden dolayi
Canim korkma benim bebeğim de çok.hareketli bir bebek değil artık alanları daraldigi için bide rem uykusuna yatarlarmis en 3 saat uyurlarmis
bagli bulunduğun saglik ocagina git kalp atsi dinle canim.hic hissetmiysan dr a git bekleme ana az da olsa hissediysan uyuyodr surekli uyku halindelerms kisa aralıklarla bu donemde
Aynen bende senin gibi düşünüyorum çikolata ve lokum vericem hastanede gelenlere..zaten merkezde olacak benim hastane çok gelen olmaz yakınlar dışında..ben 10liralık aldım 2 kalıp geldi havişakır sabun kalıbı gibi..aktarlarda hazir karisim satiyms bana komsular soyledi bi paketten 5 litre cikiyms ben onlardan alicam ama evde gelenelre vermek icin.hastane odasini pastaneye cevirmicem:))
Canim ilk sezeryan diyorduk doktorumla sonra normal doğumu denemeye kadar verdik belli bir günümüz yok zaten ben dogumdayken kaynanam yapar eve gidip gelenler için hastanede de hastane kendi veriyormuş diye duydum ama sormadım daha hastaneyeAnladım cnm doğumdan sonrada yapılsa olur ama günü belliyse hazır etmek mantıklı..senin de belli değil normal doğum olacaktı galiba..
Ucunu dokunmamaya çalışıyorum canim rahmi uyarıyor diye ama dert değil
Ne güzel hastanenin vermesi bizim hastane kapı süsü bile asmamıştı kızımda..yine aynı hastanede olacak doğum ben küçük pembe bir fiyonk yapmayı düşünüyorum..Canim ilk sezeryan diyorduk doktorumla sonra normal doğumu denemeye kadar verdik belli bir günümüz yok zaten ben dogumdayken kaynanam yapar eve gidip gelenler için hastanede de hastane kendi veriyormuş diye duydum ama sormadım daha hastaneye
amin canım inşallah bak dün benm iki arkadaş doğum yaptı biri özelde biri devlette özelde olan zaten 40 günü yeni geçmiş olackti sezeryan oldu devlette olanda 40 ı geçiyordu artık oda normal oldu. biri ağrıdan yatıyorum dedi diğeri yorgunluk var uyuyup uyanıyorum dedi. bnde bi an önce iğleşnde anlatın bana dedim :) bende hiç bilmiyorum gerçektn nasıl olacağını ha ameliyatlı olmak zor evt rahat kalkıp otrma etme diye bşy olmuyo diğerinde o an doğum olana kadr çekecekmek var nerden baksan ikiside aynı gibi. bende bilemdm ya kafam okadr karışıkki çatı muayenesi de olsaydım bi içm rahat edeckti. benö kuzenm bebek iri çatısı dar oldu için sezaryen olmuştu. beklemktn başka çare kalmadı gibi
Bende ilk defa oldu canim iki parmak arasında uzayabiliyordu insallah 36. Haftayı gorurum
Kız aralık ayı diyecektin herhalde valla ben kasım ayını atlatsak buna şükür canım sende seker yoktu herhalde cikolata ye süt iç sola uzan hareket eder bide psikolojik olabiliyorAslında bebeğimn hareketleri iyiydi taki ben de tansiyon takıntısı olana kadar sürekli elim de cihaz ölçüyrm..
Bugn sağlık ocağı kapalı Canm.Az önce karnımın altında bi defa ittirme gibi bişy his ettim ama emin değlm sonra da his etmedim.. az kaldı kesin kafayı yiycz hayslıs ile gelseydi Ocak ayı
Lohusa şerbeti yapacak mısınız kızlar..
Geçmiş Olsn Canm sağlıkla çıkarrsınız inşlh... benm de 3 gün önce muayen de tansiyonm 14-8 ölçüldü sonra 12-8 düştü öle çıktım ordan senn kaç ölçülüyordu
Aynen bende senin gibi düşünüyorum çikolata ve lokum vericem hastanede gelenlere..zaten merkezde olacak benim hastane çok gelen olmaz yakınlar dışında..ben 10liralık aldım 2 kalıp geldi havişakır sabun kalıbı gibi..
Normal o zaman canim ayy sonlara geldikçe herşeyden korkar olduk canim sabahtan beri sürekli lavaboya gidip acaba akıntı geldi mi diye gitmekten yoruldum vallaÖle benımde oldu bazen cnm bnde hep okduum nısan kanlı olrmus korkma
Canım tatlı bir şeyler yesen çikolata falan sonra uzanıp takip etsen.Aslında bebeğimn hareketleri iyiydi taki ben de tansiyon takıntısı olana kadar sürekli elim de cihaz ölçüyrm..
Bugn sağlık ocağı kapalı Canm.Az önce karnımın altında bi defa ittirme gibi bişy his ettim ama emin değlm sonra da his etmedim.. az kaldı kesin kafayı yiycz hayslıs ile gelseydi Ocak ayı
Canım tatlı bir şeyler yesen çikolata falan harekete geçirir bebeği. İnş bir şeyi yoktur ama son 12 saat içindeki hareket sayısını takip etmelisin diye biliyorum. Yine de içine sinmezse acile gidebilirsin nst çektirir en azındanAslında bebeğimn hareketleri iyiydi taki ben de tansiyon takıntısı olana kadar sürekli elim de cihaz ölçüyrm..
İsteyen hastanede veriyor cnm isteyen eve gelenlere veriyor..Ilk gun ıcınmı yapılıyo bu serbet yanı hastaneye gelen ıcınmı yksa ewe gecnce gelen ıcınmı
Haklısın cnm bizde 40 çıkana kadar kabul etmemiştik..tam hastalık zamanı allah korusun küçücük bebeğe ilaç vermek zorunda kalmaya lim..Kızlar bıde benım dusndgm bısey var dogmdan snra ınsallah ewe gelınce uc bes gn snra mısafr gelmesnı ıstemıyorm ben bzıım taraftan halam babanem va yaknm gelr o ayrı dıgerlerı ben mevld yapnca helr ama kaynamamgle yakınız buyun sulale komsu burda benek görmeye gelmk ısterlerse ben kaynanaya bınsure mısafr kabul etmıcem demk ıstıyorm hem kendım hem bebegım ıcın hem ew köyun halı belllı olck kaynanamdn cok yatdm beklemıyorm eltıme yapmamstu cunku bunuuzden kendımı toplayana kadr böle deym dıuorm sız ne dusuyosunuz... bıde hem nazar hemde bebegım hastalık galan kapmasn kıs ortası bısuru sebeo var yanı bu dsncem ıcın
Nazar için de her gelen misafirden sonra bebeğin üstünü komple değiştir çorabına varıncaya kadar..tabi en önemlisı dua okumak..Kızlar bıde benım dusndgm bısey var dogmdan snra ınsallah ewe gelınce uc bes gn snra mısafr gelmesnı ıstemıyorm ben bzıım taraftan halam babanem va yaknm gelr o ayrı dıgerlerı ben mevld yapnca helr ama kaynamamgle yakınız buyun sulale komsu burda benek görmeye gelmk ısterlerse ben kaynanaya bınsure mısafr kabul etmıcem demk ıstıyorm hem kendım hem bebegım ıcın hem ew köyun halı belllı olck kaynanamdn cok yatdm beklemıyorm eltıme yapmamstu cunku bunuuzden kendımı toplayana kadr böle deym dıuorm sız ne dusuyosunuz... bıde hem nazar hemde bebegım hastalık galan kapmasn kıs ortası bısuru sebeo var yanı bu dsncem ıcın
Benim 14-15 den aşağı düşmedi en son 16 ya çıktı ilaçdan sonra rahstladım biraz sağol canımGeçmiş Olsn Canm sağlıkla çıkarrsınız inşlh... benm de 3 gün önce muayen de tansiyonm 14-8 ölçüldü sonra 12-8 düştü öle çıktım ordan senn kaç ölçülüyordu
Kız aralık ayı diyecektin herhalde valla ben kasım ayını atlatsak buna şükür canım sende seker yoktu herhalde cikolata ye süt iç sola uzan hareket eder bide psikolojik olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?