2017 Aralık Anneleri

Allah yardımcımız olsun canim ben de yatıyorum tıp fakültesinde 37. Haftayı görmek için uğraşıyorlar en azından 36+5 olsun 36+6 olsun diye bekliyoruz artık pazartesi yada salı alacaklar. Hayırlı zamanda sağlıklı gelsinler de...

Aynn cnm bnde cok yaknlar harc dıgerlerı mevldde gelsn dıye dsnuyorm onuda uc ayı kesın bulr yapmam zatn ewım kombılındegl cnku agrlamak sorun olur.. bnde kucaga vermk optemek ıstemem zaten kıskanırım korkarım mıkrp kapck dıye napıyım darılan darılsın

Hassas konular bnlar ya bn korkarm nazar ayr hastalık ayrı kucakta gezdrmem km ne derse desın

Anladım Canm haklısn ben hem annem e hem kaynanama yakın oturuyrm sağolsnlar yardım edecekler.. inşşh Doğum dan sonra hemen toparlanırız kendi işimizi kendimz görürz

Insalalh cnm allah yardm etsın bn rahat edemem yarm eden kac gn etcek zaten allah muhtac etmesn. Kendı annemle gorsmuyorm kaynanamda sagılsun dıkkat etmez temzlıge falan onn dıyecegı emınm ben cocuga bakıyım sen ısını yap hıc kusura bakmasn benım cocugumn bana ıhtyacı olck baskasına degl gelen benım ısımı kolaylastrmaya gelmıyosa gelmesın

Iyıde nrmalde bıle ıkı saate bı hareket etmıyokı oda ayrı bubstrea walla hayrlısıyla gecer on gun ınsallah

Amin insallah. Insallah kilosu da düşük degildir bebeginin hemen yanina verirler. Benim bebek en son 1700 gramdı. Doğsa bile vermezler bana.

Aynen kuzum darılan gitsin bi köşede darılsın kendi kendine:)))

Eve bebek gormeye gelenlerin gorevi bebğe bakmak değil bize yardımcı olmak olmalı, bunu saglayacak olan da biziz malesef. Ben de istemiyorum bebegin kucaktan kucaga gezmesini.

oda mantikli ama bizimki erkek :) 40 i cikinca yapamyi dusunuyrm ama yinede vermem elden ele.tv de kucuck bebek opme sonucu ölmüş ucuk bulaşmış allah korusun

Evet Canm korkkuttu beni.. amin sağlıkla kavuşalım bebeğişlerimize inşşh

Bebek erken doğar mı küvezde kalmasına gerek kalir mi bilmiyorum ama annem seni bize götürürüm durduğun zaman dedi. Arabayla 5-10 dakikalık mesafede oturuyoruz.

Amin Canm allh muhtaç etmesin sezeryan olsa bi hafta yardım ederler Allh razı Olsn yardım edenden.. benm kaynanam çok Çalışkan temiz ama ben ona ev işi yaptrmm görümcelerim arada gelrler..bakalım hayslıs ile o günler gelsn de güzelce sevelim bebişlerimzi

Insalalh cnm benım bıkac kısıde gordgm kadryla nrmaldede herkes hemen toparlanamıyor ondada dikiş sıkntı olanılıyormus cogu zaman allahnkolaykıj versn her ne sekılde ılrsa olsun

bebinin odasina kuran koy nazarlik as bizde oyle yapilir hep icini ferah tut yapacak birşey yok illa gorecekler ama uzaktan bakmalari daha iyi:) kucucuk bebiler savunmaszlar

Duamı eksık etmm kuran ayette takarz buldnrıruz ama onlar ewt savnmasız bızm korucaz onlaru tedbırı alcaz yıne elden geldgnce

kan sulandirici kullanan kizceler kimlerdi.bugun ilk kez vurduk esim vurdu :)) sanki biraz yakar gibi oldu ama kolonyadan mi ilactan mi anlamadim normal mi.ayy hapin rahatligina alistm simdi igne ne zor geldi.illa delincek bi tarafimiz:))

Kızlarr neler yapuyosunuz bu sıkcıı haftasonnda baaklımtvdede bısey olmuyo haftasonu .. ben burazcan yatak odasına temzlıge gırısecem supp sılcem halıları sılecem

Canım bende sezeryan sonrası normal doğum yapacağım bir aksilik olmazsa inşAllah ankarada hangi hastane hangi dr senin
Medikal park aylin hoca. Ama ben hep sezeryan é adapteyim ya. Normalî bekleyemycm galiba. Sen nereye kime gidiosun. Nasıl ucretler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…