Allah yardımcımız olsun canim ben de yatıyorum tıp fakültesinde 37. Haftayı görmek için uğraşıyorlar en azından 36+5 olsun 36+6 olsun diye bekliyoruz artık pazartesi yada salı alacaklar. Hayırlı zamanda sağlıklı gelsinler de...Doktorumuzu değiştirdik biz
Eski doktorumuz bu pazartesi yatış yatıracaktı bize. Perşembe günü de bebegi alacakti. 4 farkli doktora gittikten sonra baska bir doktorla takip etmeye karar verdik. Yeni doktor 36-37 ye kadar getirmeye calisacagiz dedi. Iki saatte bir bebegin hareket ettiginden emin ol eger hareket etmezse sekerli birseyler yiyip sola uzan ve 1 saat icinde yine hareket gelmezse hangi saat olursa olsun gel nst cektir bana da haber verilir zaten dedi. Bu pazartesi dopler çekilecek. Çarşamba günü de yine kontrolüm var.
Canım tabiki kimseyi kabul etme zaten senin hastalanman bebeğin hastalanması demek tam kış bide millet gelecek salya sümük elleri temiz mi adetlimi bilemezsin ki bizde 40 çıkarana kadar kimse gelmez yani abla kardeş hariç gerisini kabul etme nazar değer hastalanır minicik ciğerlerine yazık restini çek yok de bebeğimin sağlığı daha önemli de kim alınırsa alınsın mevlüt yaparsan o zaman gelsin gelen o zaman bile kucaktan kucağa dolaştırma, ben hep nazar değmesin diye uslu olan bebeğime bile hiç uyumuyor hep ağlıyor çok aksi derdim perişanım sütüm az derdim bişey olmazdı bize :)))
misafir geldgnde bebeiyi koy besigine gorelm dediklernde yeni uyuttm ama gel besikten bak de oyle olunca kucaga alip seveemzler salonunda agirlarsn hem.ben oyle yapmayi dusunuyrm.hatta bizim bi adetmz bar cogu bebek mevlutlernde yapilir bebegi elden ele gezdirirler dua ederler onu yapmiycam mesela sadece hocanın kucagina verip due ettircem sınra yine besigine.kuzenimin mevludunde oyle elden ele gezdirirken babaannem sapp diye öpmüş:))) hemen temizlemsler bebegi birşey olacagndan degil ama korkuyo insan
babaannemde sanki bi daha ne zaman gorucem demis ki haklida kadin ama hasta olacak diye korkuyo insan allah korusun
Anladım Canm haklısn ben hem annem e hem kaynanama yakın oturuyrm sağolsnlar yardım edecekler.. inşşh Doğum dan sonra hemen toparlanırız kendi işimizi kendimz görürz
Doktorumuzu değiştirdik biz
Eski doktorumuz bu pazartesi yatış yatıracaktı bize. Perşembe günü de bebegi alacakti. 4 farkli doktora gittikten sonra baska bir doktorla takip etmeye karar verdik. Yeni doktor 36-37 ye kadar getirmeye calisacagiz dedi. Iki saatte bir bebegin hareket ettiginden emin ol eger hareket etmezse sekerli birseyler yiyip sola uzan ve 1 saat icinde yine hareket gelmezse hangi saat olursa olsun gel nst cektir bana da haber verilir zaten dedi. Bu pazartesi dopler çekilecek. Çarşamba günü de yine kontrolüm var.
Amin insallah. Insallah kilosu da düşük degildir bebeginin hemen yanina verirler. Benim bebek en son 1700 gramdı. Doğsa bile vermezler bana.Allah yardımcımız olsun canim ben de yatıyorum tıp fakültesinde 37. Haftayı görmek için uğraşıyorlar en azından 36+5 olsun 36+6 olsun diye bekliyoruz artık pazartesi yada salı alacaklar. Hayırlı zamanda sağlıklı gelsinler de...
Aynen kuzum darılan gitsin bi köşede darılsın kendi kendine:)))Aynn cnm bnde cok yaknlar harc dıgerlerı mevldde gelsn dıye dsnuyorm onuda uc ayı kesın bulr yapmam zatn ewım kombılındegl cnku agrlamak sorun olur.. bnde kucaga vermk optemek ıstemem zaten kıskanırım korkarım mıkrp kapck dıye napıyım darılan darılsın
oda mantikli ama bizimki erkek :) 40 i cikinca yapamyi dusunuyrm ama yinede vermem elden ele.tv de kucuck bebek opme sonucu ölmüş ucuk bulaşmış allah korusunBizim Burda da var elden ele dolaştırma adeti ben doğduğunda mevlüt yapmadım 6 ay kınasını mevlütlü yaptım o zaman gezdi elden ele hatta bebeği olmayan varmı diye sormuştu hoca herhalde ona göre dua edicekti..okuduğu bebek ilahisi çok güzeldi ağlattı beni resmen..
uyuyormis demekki bak oluyo oyle arada.en cok hareketelrden sikayetci benm burda bazen 1 gun boyunca sessiz okuyo koca gun evde bes karis suratla dolasiyrm.rabbim bu son gunelride hayirlsiyla atlatmayı nasio etsin saglikla alalim kucagimza insallah
bebinin odasina kuran koy nazarlik as bizde oyle yapilir hep icini ferah tut yapacak birşey yok illa gorecekler ama uzaktan bakmalari daha iyi:) kucucuk bebiler savunmaszlarHassas konular bnlar ya bn korkarm nazar ayr hastalık ayrı kucakta gezdrmem km ne derse desın
Insalalh cnm allah yardm etsın bn rahat edemem yarm eden kac gn etcek zaten allah muhtac etmesn. Kendı annemle gorsmuyorm kaynanamda sagılsun dıkkat etmez temzlıge falan onn dıyecegı emınm ben cocuga bakıyım sen ısını yap hıc kusura bakmasn benım cocugumn bana ıhtyacı olck baskasına degl gelen benım ısımı kolaylastrmaya gelmıyosa gelmesın
Amin Canm allh muhtaç etmesin sezeryan olsa bi hafta yardım ederler Allh razı Olsn yardım edenden.. benm kaynanam çok Çalışkan temiz ama ben ona ev işi yaptrmm görümcelerim arada gelrler..bakalım hayslıs ile o günler gelsn de güzelce sevelim bebişlerimzi
bebinin odasina kuran koy nazarlik as bizde oyle yapilir hep icini ferah tut yapacak birşey yok illa gorecekler ama uzaktan bakmalari daha iyi:) kucucuk bebiler savunmaszlar
Aynen kuzum darılan gitsin bi köşede darılsın kendi kendine:)))
Medikal park aylin hoca. Ama ben hep sezeryan é adapteyim ya. Normalî bekleyemycm galiba. Sen nereye kime gidiosun. Nasıl ucretlerCanım bende sezeryan sonrası normal doğum yapacağım bir aksilik olmazsa inşAllah ankarada hangi hastane hangi dr senin
Kolay gelsin aman dikkat et sen yinede.Kızlarr neler yapuyosunuz bu sıkcıı haftasonnda baaklımtvdede bısey olmuyo haftasonu .. ben burazcan yatak odasına temzlıge gırısecem supp sılcem halıları sılecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?