Tamam canım geçmiş olsun bebişin hareketlerini de takip et sağlıklı olduklarının en güzel göstergesi onlar. İnş zamanı gelince hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini
Inşallah canim hepimiz vaktinde sağlıkla alalım bebislerimizi benim bebeğim çok hareketli bir bebek değil 3 4 saate bir hareket ederse eder insalah sorun olmaz BI 20 gün daha dayansin insallah
Kızlar sezeryan sonrası normal doğum için doktorum yaparım diosan normal yaparız dedi. Oğlum 17 aylık ilk sezeryanla arası az. Ve ben de normal doğum merakı var var ama korkusu da sardı gene. İlki tercihi sezaryen di de . Kafam karisik. Sizce bekleyeyim mi 40 haftayi flan
Ben olsam beklerdim. Benim de ilk bebegim suyu azaldigi icin haftasini beklemeden alacaklar. Ben de üzülüyorum diye doktor ikinciyi normal yaparsın diye avutmustu beni.
Günaydın kızlar..bayadır yazamıyorum..tek tek alıntı yapamam ama yazmak istedikleri var..alfamed kullanan var mı diye sormuş bi arkadaş..ben ilk kızımda kullandım bir ay kadar hem de 4 saatte bir gibiydi..bi zararı yok çük şükür kızım sağlıklı doğdu..gülüm80 akıntın için de yine ilk kızımda suyu azdı 34.haftada bende de olmuştu ben hemen ebeyi aradım ebe görmeden bişey diyemem Dr a sor dedi Dr da gel muayene edeyim dedi..eşimi aradım geldi hemen ilçedeyim merkeze gittik..alttan ultrasonla falan baktı bi sorun yok dedi kese sağlam dedi gönderdi..sıkıntı yapma kendine..
Günaydın kızlar..bayadır yazamıyorum..tek tek alıntı yapamam ama yazmak istedikleri var..alfamed kullanan var mı diye sormuş bi arkadaş..ben ilk kızımda kullandım bir ay kadar hem de 4 saatte bir gibiydi..bi zararı yok çük şükür kızım sağlıklı doğdu..gülüm80 akıntın için de yine ilk kızımda suyu azdı 34.haftada bende de olmuştu ben hemen ebeyi aradım ebe görmeden bişey diyemem Dr a sor dedi Dr da gel muayene edeyim dedi..eşimi aradım geldi hemen ilçedeyim merkeze gittik..alttan ultrasonla falan baktı bi sorun yok dedi kese sağlam dedi gönderdi..sıkıntı yapma kendine..
Nasıl yapacak..biliyor musun..ben kızımdayken gıda boyasıyla yapmıştım şimdi lohusa şekeri varmış ondan aldım ama emin olamadım deneyen var mı acaba lohusa şekeriyle şerbeti koala annene sen bilirsin
Inşallah canim hepimiz vaktinde sağlıkla alalım bebislerimizi benim bebeğim çok hareketli bir bebek değil 3 4 saate bir hareket ederse eder insalah sorun olmaz BI 20 gün daha dayansin insallah
Günaydın kızlar. Dün geceden beri bebeğimin haraketlerini his etmiyrm doktra 3 gün önce gitmiştim,,sters oldum kötü düşünmek istemyrm tansiyonum çıkacak korkuyrm
Dün kardiyoloji ye gittim tansiyon düşmedi alfamed başladı 12hafta da tansiyon düşmezse kalıcı olur dedi bebeğim de iyiye gidiyor şükür ama anne sütü almıyor daha bende buzluğa atıyorum
Dün kardiyoloji ye gittim tansiyon düşmedi alfamed başladı 12hafta da tansiyon düşmezse kalıcı olur dedi bebeğim de iyiye gidiyor şükür ama anne sütü almıyor daha bende buzluğa atıyorum
Geçmiş Olsn Canm sağlıkla çıkarrsınız inşlh... benm de 3 gün önce muayen de tansiyonm 14-8 ölçüldü sonra 12-8 düştü öle çıktım ordan senn kaç ölçülüyordu
Nasıl yapacak..biliyor musun..ben kızımdayken gıda boyasıyla yapmıştım şimdi lohusa şekeri varmış ondan aldım ama emin olamadım deneyen var mı acaba lohusa şekeriyle şerbeti koala annene sen bilirsin
Ben eminonunden hazir tablet seklinde aldim canim serbeti. Kaynar suya atip kaynatıyorsun bir de koku vermesi icin olan otlarini aldim bi paket. Seker filan ilave etmiyorsun tableti ve otu kaynatip suzuyorsun sadece. Pratik baya
Bilmiyorum ki canim bizde bayramlarda da yapilir serbet lohusa serbetini netten bakacam kaynanama verecem tarifi ben o yapamıyorum yasak erken dogum riskinden dolayi
aktarlarda hazir karisim satiyms bana komsular soyledi bi paketten 5 litre cikiyms ben onlardan alicam ama evde gelenelre vermek icin.hastane odasini pastaneye cevirmicem:))
Günaydın kızlar. Dün geceden beri bebeğimin haraketlerini his etmiyrm doktra 3 gün önce gitmiştim,,sters oldum kötü düşünmek istemyrm tansiyonum çıkacak korkuyrm
bagli bulunduğun saglik ocagina git kalp atsi dinle canim.hic hissetmiysan dr a git bekleme ana az da olsa hissediysan uyuyodr surekli uyku halindelerms kisa aralıklarla bu donemde
Ben eminonunden hazir tablet seklinde aldim canim serbeti. Kaynar suya atip kaynatıyorsun bir de koku vermesi icin olan otlarini aldim bi paket. Seker filan ilave etmiyorsun tableti ve otu kaynatip suzuyorsun sadece. Pratik baya
Benim aldığm lohusa şekeri de kalıp şeklinde suya katıp kaynatıyorsun mesir macunu gibi kokuyor içinde baharatları var hazır yani ama ilk defa yapacam inş güzel olur..gıda boyasıyla yaptığımda şeker gıda boyası suyu karıştırıyorsun..sonra biraz karanfili suda haşlıyorsun aromasını veriyor şerbete katıyorsun..basitti yani..