2017 Aralık Anneleri

Birde muayeneye gitmeden önce bolca yürüyüp merdiven in cik yapıp öyle gitmeyi düşünüyorum canım yoksa açılma yok deyip hemen seseryan der diye korkuyorum

Birde muayeneye gitmeden önce bolca yürüyüp merdiven in cik yapıp öyle gitmeyi düşünüyorum canım yoksa açılma yok deyip hemen seseryan der diye korkuyorum
Evet son haftalarda merdiven inip cıkmak cok faydalıymıs bide alaturka lavabo kullanmayı öneriyorlar ama ben alafrangaya cok alıştım cömelmek zor geliyor

Kizlar normal doğum çok istiyorum her gün hurma yiyorum yoga yapiyorum muayenem var 37.hafta bitince inşallah doktor normal der ben kendim doğum seklimi anlayamam değil mi bu arada 2 gündür de gogsumdem2 süt gelmeye basladi
Canım hurma günde tek bir tane ye erken doğmasına sebep olur, ben 35. Haftadan sonra başlayacağım günde tek tek yemeye çok faydası var normal doğum için, bide pilates topu ile başlayacağım doğum hazırlığına 35 hafta bi dolsunda, göğsünden gelen süte elleme sakın doğumu tetikler daha vaktin var, ne olacağı belli olmaz normal dersin sezeryan olur sezeryan dersin normal olur son anda belli olur sezeryanlık acil bi durumun yoksa

Zeytin yağı na bende başladım şimdiden günde iki sefer uyguluyorum vajina bölgesine uygula çok faydası var

Evet son haftalarda merdiven inip cıkmak cok faydalıymıs bide alaturka lavabo kullanmayı öneriyorlar ama ben alafrangaya cok alıştım cömelmek zor geliyor

Ben besncı kattayım asansorde yok ın cık yapıyorum klozetede hıc otrmam :) ben seZeryan ısterken benmkı normal gelr belkıde :)

Ya benım aklım almıyo bız haftalarca aylarca dogum endısesı yasıyorzda bu 18 yasnda kızlar sagda solda kendı baslarına doguruyolar benmı cok korkagım onlarnkı neyın cesaretı anlamıs degılım

Kızlar her wc grdmde buraz ıslaklık olms oluyo camasrda oecetede bu su degldr dımı suyum hep nrmal cıkıyo cnku

Cani m sen deyince araştırdım biraZ Eki Görüntüle 2066371

Canım dogumu ılk yasamann stresı korkusu ayrı ıkncı ucuncu yasamann endısesı ayrı sanırım kmsenn ısı kolay degl allah buyuk kolaylık saglasn hepmızede

Ay cok heyecan yaptm yaaa ıkı gune bı dogum haberı alıyorz allah bagslasn ınsallahh hayrlısıyla hepımıze yasatsın bu duyguları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…