2017 Aralık Anneleri

Aralık annelerini de kasımaa doğru itiyoruz galibaa heyecan bastı yaa ☺

Aynen oylee ayy saka maka yaklastık bıhun bende anıden yazarmıymki buraya
Gidişat her an her şey olabilir gibi gösteriyo canım hazırlıklı olmak lasımm :) ( kendi hastane çantam hazır değil ☺) bana özelde bi hafta bekledikten sonra diğer hafta doğum dedi çarşamba günü devlet ne diyecek bakalım

Fıtıl kadr ılerı degıl dımı tam olarak nasıl uygulancl:) gogs ucu ıcınde kullanmayı onerdı eltımde almadım daha
Yok kuzum oralara kadar değil sadece buu nasıl desem bebeğin kafasının çıkacağı yere biraz da aşağı doğru pamukla sür ıslak mendille siler gibi inşAllah anlatabildim :))

3 Hurma çok canım sen onu tek yap günde sonra sancıya sebep olur son haftada üç tane de ye ama şimdi yeme erken gelmesin F fikir27

Canım dogumu ılk yasamann stresı korkusu ayrı ıkncı ucuncu yasamann endısesı ayrı sanırım kmsenn ısı kolay degl allah buyuk kolaylık saglasn hepmızede
Amin canım üç beş farketmiyor inan duygular aynı, amiiiin inşAllahhhh canım sağlıcakla kurtulalım

Canim gozunaydin hayırlısıyla kucağına alıp eve de gidersin insallah

bende hep bu su olayını merak ediyorum

Yanı ben hep oecete koyuyorm her grdgmdede yenılıyorm oeceteyı avuc ıcı kadr ıslanms oluyo ya bıkac damla ıdrardr dıye dsnuyorm bnde

Hadı hayrlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…