2017 Aralık Anneleri

kan sulandirici kullanan kizceler kimlerdi.bugun ilk kez vurduk esim vurdu :)) sanki biraz yakar gibi oldu ama kolonyadan mi ilactan mi anlamadim normal mi.ayy hapin rahatligina alistm simdi igne ne zor geldi.illa delincek bi tarafimiz:))
O iğne başlarda biraz yakıyor hatta iğne yeri morarıyor bazen. Bir iki iğneden sonra alışırsın merak etme. Sonra hissetmiyorsun bile... tüp bebek olunca transferden önce başladık kullanmaya ve hala devam ediyoruz...
kardelen1748 canim hayırlı olsun Allah analı Babalı büyütmeyi nasip etsin müsait olduğun zaman Doğum hikayeni duymak isteriz.​

Canim o sumyksu akıntı vajinal enfeksiyonuymus doktoru aradim fitil verdi ben fitil kullanmaktan korkuyorum kullansam mi ki
Bende kullanmıştım zaten verdikleri fitil çok hafif korkmana gerek yok kullanmayınca erken doğuma sebep oluyormuş
Canim o sumyksu akıntı vajinal enfeksiyonuymus doktoru aradim fitil verdi ben fitil kullanmaktan korkuyorum kullansam mi ki

Bende kullanmıştım zaten verdikleri fitil çok hafif korkmana gerek yok kullanmayınca erken doğuma sebep oluyormuş
Ben çok korkuyorum canim ya nasıl yapacam bu fitili iyice itmem mi lazım bana 3 gün üst uste kullanacaksin ddi doktorum eşim bu gece nobetci sabah getirince kullanırım artik

Bısey olmaz cnm elınle ıttrıver saglıgın ıcın benım dunden berı olmadı akıntım bak

Amin canım inşallah:)

Eve bebek gormeye gelenlerin gorevi bebğe bakmak değil bize yardımcı olmak olmalı, bunu saglayacak olan da biziz malesef. Ben de istemiyorum bebegin kucaktan kucaga gezmesini.
Bazı adetlerimiz değişmeli bebek kucaktan kucağa gezer mi bu devirde. Savunmasız bir varlık. Kimse anne baba kadar temizliğine dikkat etmez ve ince düşünmez. Fotosunu çekip merak edenlere gönderelim. Ben bu konuda şanslıyım eş dost akrabalardan çok uzağım gelenim gidenim olmayacak. Ama aksi olsaydı yine de tavrımı değiştirmezdim Bebeğim hasta olacağına darılan darılsın

Kizlar normal doğum çok istiyorum her gün hurma yiyorum yoga yapiyorum muayenem var 37.hafta bitince inşallah doktor normal der ben kendim doğum seklimi anlayamam değil mi bu arada 2 gündür de gogsumdem2 süt gelmeye basladi
Canım ben de kısmet olursa normal istiyorum ama hurmayı 37. haftadan itibaren yemeliyiz diye biliyorum.Belki ben yanlış biliyorum.

Canim sen fitili nasil kullandin tam itmek mi.lazım
Canım fitil üç gün önce bende koydum bugün ikincisini koyacağım içine koy yeter biraz itekle sonra yat uyu tuvalete çıkma yoksa gider, benim kaşıntı başladı 1 haftadır akıntı hiç durmadı üç günlür rahatım mantara çevirmeden hallettim

Ben ahududu yaprağı çayının doğumu kolaylaştırdığını biliyorum sanırım 37. haftada başlamak lazım.Hatta doğum günü kısmet olursa termosta demleyip yanımda götüreceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…