Bende herhangı bır degısıklık yok ben hala uyukluyorum dun aksam kayınvalıdemlerdeydık allah ıftardan sonra salona kactım 5 dk yatabıldım uyumamak ıcın telefonla fılan ugrastımda uyanık kaldım 12 de uyudum eve geldık yattık derken bugun yorgunum
Benımde sekerıme bakıldı galıba acıbademde sonuclarımı bugun alıcam , bende bu sabah sımıt yedım ama uzun zamandır kahvaltıda ılk defa bu kadar doydumbende çok yorgunum midem taş gibi ağzım kuruyor dün geceden beri ilkinde şeker çıkmıştı bunda da var bence ekmeği yememem lazım ama acayip düştüm ekmeğe. İradeli kadınlara bayılıyorum valla bende irade sıfır
Evet ben hiç güzel beslenemediğim için alırım hepsini...Canım benimde günde 4 tane ilacım var..Telefonuma alarm kuruyorum, sende öyle yap bence..Birde yemekte çok yiyemiyosun sende bebişinde vitaminsiz kalmayın..
ay ben dun oyleydım o neydı oyle .Bugün giydiğim pantolondan sonra anladım ki tayt olmazsa olmaz, bol bol renk renk tay alacağım kesinlikle.
Çenem düştü birazdan işe başlayacam arada yazayım dedim
Bende acıkcası ılk oglumu 37+4 dogurdugum ıcın suyum geldıgınden bunuda kasımın son haftası doguracagıma ınanıyorum
Insallah doktor derkı cuma gunu doguracaksın ben carsamba dogururum
Planlı olursa geberırım stresten
Oglumda 31 den sonra sureklı sancılarım baslamıstı, oturmak bıle yasaktı sureklı yatıyordum sorun neydı bılmıyorum sancı durdurucu fılan ıcıyordum.
Yattıgım yerden kıyafet utuledım, yatarak bebek sekerlerı yaptım sonra benım yengem dogum yaptı aramızda 4 hafta vardı aslında. oda bıraz erken dogurdu onun yanına gıttım artık ıyıce ayaklandım. sonrakı gun eve cıktıgında bır komsum ucumuzde hamıleyız en buyugu yengem sonra komsu sonra ben . dedı gıdelım yengene bebek gormeye arkadas gel. O gunde o hapı artık bıraktırmıstı doktorum. Gıttık orada baya oturduk cok cısım geldı benım dedım eve gıdınce yaparım , eve dondum klozete bır oturdum aman tanrım hortum gıbı akıyordu.
Ne cesaret annemlerı arayıp daıre kapımı acık bırakıp banyoya gırdımKendımı temızledım doktora gıderken komsumu gordum onuda ambulans alıyordu , onunda suyu patlamıs ben gece 1 de sezeryan oldum sabah ayaklandım banyo oldum kuafor cagırdık sacımı basımı duzelttık ne acemılık ne cesaret dıyorum ama anlayıp dınleyene kadar dogurdum
Bundada planlı olsun ıstemıyorum acıkcası
Benımde sekerıme bakıldı galıba acıbademde sonuclarımı bugun alıcam , bende bu sabah sımıt yedım ama uzun zamandır kahvaltıda ılk defa bu kadar doydum
Isyerı kahvaltı verıyor bızım .
domates peynır kasar peynırı zeytın borek sımıt ekmek vs. Borek yıye yıye sıstım galıba bende . Dıkkatlı olmaya calsııorum ama aksam eve gıttıgımde bısıler yemesem kusuyorum ıftara kadar
Evet ben hiç güzel beslenemediğim için alırım hepsini...
ay ben dun oyleydım o neydı oyle .Pantolonu uzerımden nasıl cıkaracagımı bılemedım aksam . bugun elbıse gıydım rahat bıraktım göbüşü
13 bın 500 , dogum sonrası dogum oncesı kan testlerı , bebegın ılk muaynelerı , emzırme egıtımı zıyaretcılere lohusa serbetı, anne bebek bakım cantası , fotograf cekımı , anne babaya basbasa yemekvs vs hepsı dahılmıs
eger doktorumuz ısterse hastaya ben ındırım yapmak ıstıyorum derse yapabılırmıs
Hayır ilk gebeliğimde ne midem bulandı , ne kustum Ne tiksindim. Herşey çok normaldi. Bu , başla model çıktı.İlk gebeliğinde de mi aynıydın? sonra düzeliyor mu yemen peki?
dogumdan sonra ılk 1 ay bebek bakımı hemsıresı hızmetı varmısBence iyiymiş bir sürü şeyde var içinde şartları zorlasam mı bende acaba :)
Kızlar izninizle ben işe döneceğim para lazım malum.
Benim hastane 6000 tl diye duydum sezeryanı kesin bilgi değil ama.
Birde naçizane tavsiyem kara kış doğuracağımız için en az 3 aylık doğal gaz parası biriktirmemiz lazım, normalde evde kimse olmadığı halde bana karda 320 tl geliyordu bu sene herhalde 500 gelir.
benımde devam ettıgım hastanede 5000 lıra dıyorlar. sen benım gıttıgım hastaneye gel bız senle aynı doguralımKızlar izninizle ben işe döneceğim para lazım malum.
Benim hastane 6000 tl diye duydum sezeryanı kesin bilgi değil ama.
Birde naçizane tavsiyem kara kış doğuracağımız için en az 3 aylık doğal gaz parası biriktirmemiz lazım, normalde evde kimse olmadığı halde bana karda 320 tl geliyordu bu sene herhalde 500 gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?