Bence iyiymiş bir sürü şeyde var içinde şartları zorlasam mı bende acaba :)
içindeki şeyler çok cazip, özellikle yemek olayına bayıldım:)
benim doğum yaptığım hastane de bebeğe altın bile takıyorlardı ama yemek işini düşünmemişler.
Hayır ilk gebeliğimde ne midem bulandı , ne kustum Ne tiksindim. Herşey çok normaldi. Bu , başla model çıktı.
Ben de şimdi Memorial'ı aradım, indirimimizle 12 bin tl, fotoğraf çekimi dahil değil. Diğer ıdı bıdı şeyler var zaten paket içinde. Dr hastane dışındaysa fiyat artıyormuş.13 bın 500 , dogum sonrası dogum oncesı kan testlerı , bebegın ılk muaynelerı , emzırme egıtımı zıyaretcılere lohusa serbetı, anne bebek bakım cantası , fotograf cekımı , anne babaya basbasa yemekvs vs hepsı dahılmıs
eger doktorumuz ısterse hastaya ben ındırım yapmak ıstıyorum derse yapabılırmıs
Şeker hiç tüketemiyorum. Suya zencefil dilimliyorum ama şekerli herşey mahvediyor midemi. Yine de deneyeyim ....Canım bu zencefilli şekeri dedi ya bir arkadaş Allah razı oldun, bende çok işe yaradı günde bir tane kullanıyorum sende denesen A101 den aldım
Uyuyordur annesi baksana ne güzel sakin duruyor kalbini duyduysan evvel allah sıkıntı yoktur
Benimkini sürekli bacak bacak üstüne atıp yatıyor görüyorum. Dr kalbine bakıyor Ve yemek yemediğin için enerji harcamıyor dedi.
sıgorta lımıtım var demıstım ya , bugun acayıp bır degısıklık gorunce sıgortamı aradım cumartesı gunu doktorun yaptıgı o 25 dk usg , ve yapılan tahlıller ıcın 1450 tl kesılmıs sıgortamdan cok uzuldum 2600 lımıtım kalmsBen de şimdi Memorial'ı aradım, indirimimizle 12 bin tl, fotoğraf çekimi dahil değil. Diğer ıdı bıdı şeyler var zaten paket içinde. Dr hastane dışındaysa fiyat artıyormuş.
sıgorta lımıtım var demıstım ya , bugun acayıp bır degısıklık gorunce sıgortamı aradım cumartesı gunu doktorun yaptıgı o 25 dk usg , ve yapılan tahlıller ıcın 1450 tl kesılmıs sıgortamdan cok uzuldum 2600 lımıtım kalms
neysekı agustos sonunda yenılenecek polıcem umarım o zamana kadar kurtarır bu rakam benı .
doktorun muaynesı 480 olduguna gore gerısı tahlıllere kesılmıs
Benimkini sürekli bacak bacak üstüne atıp yatıyor görüyorum. Dr kalbine bakıyor Ve yemek yemediğin için enerji harcamıyor dedi.
Hastaneler çok üçkağıçı olabiliyor. Bebeği olmadık teşhislerle yoğun bakımda tutuyorlar ki daha çok para kazansınlar. Üzüntü yaşamışsın ama neyse geçmiş bitmiş.Herkese günaydııınnnn
Bir planlı sezeryanı plansız sezeryana dönüştürende ben
33. Haftada zaten fazla gezmenin tetiklemesiyle sancılandım, öncesindedr ufak ufak kasılmalarım vardı zaten
Avm de gezerken bi anda birşey girdi olduğum yerde kalakaldım ve ordan hastaneye geçiş yaptık nst de sancı tavan açılma yok velhasıl doğurmadım o gece durdu
Nidilatlar yatışlar falan derken iki haftaya kalktım ayağa
Sonra kontroller başladı doğuma çatı dar bebek büyük
Sezeryan günü aldık
Ne hoş ki sezeryandan iki gün önce sabahtan akşama kasılmalarım düzenli olmaya başladı
Gitsem gitmesem derken akşam saat 22:10da benim kız dünyaya geldi
Kızımda hamilelik boyunca hiç bir problem yoktu sezeryanda iyidi hatta ilk apgar puanlarıda gayet iyi fakat doğumdan sonra temizlenirken nefesi tıkanmış bir kaç saniye gece doğduğu için bebek doktoru ana karar mercii olmadığından bebek yoğun bakımına aldılar
Sonraki süreç iki gün sürdü bol ağlamalı tartışmalı
Ben zaten perişan hep ağladım hastanede en sonunda İmza verip kızımı almıştık çünkü başka hiçbir şekilde ne yoğun bakımda bir bulgu gözlenmemişti nede başka birşey yaşanmıştı
Doğru düzgün ne olduğunuda bildirim yoktu
Sonrasında doğru karar verdiğmizi aldığımız raporlarlada görmüştük
En sonki saatte yazılan raporda bebek -100gr verdiği için tutulmaya devam edilmesini yazmışlardı
E bu bebek anneyi doğru düzgün ememedi şişliği var ztn bi bebek biraz verir ilk günlerde o bile sorun olarak raporda geçirmişlerdi
O yüzden bende ne doğumu planlıyorum nede ayrıntılara takılmamaya çalışıyorum
Ama yinede yeni seçtiğim hastanede yenidoğan yoğun bakımı olmasına dikkat ettim
Bence bız o gun uyansaydık ıse lab. tahlıllerını orada vermeseydık keske tuh dıyorum muayne 480 de o tahlıller 1000 tl nasıl tutmus tahlıllerıde buraya koyucam ne yaptıklarınıda bılmıyorum belkı aranızdan anlayan cıkar kızlar ıcıme okuz oturuyor suandamuayene çokmuş canım yoksa doğum için burda da fiyatlar böyle.
Ben tahlilleri memorialda yaptırmıyorum. Dr a da söyledim sigortada limit sıkıntım var , dışarıda yaptırıp size sonucu bildiririm dedim. Dr sıkıntı çıkarmadı. En basitinden 3 tane tiroit değerinin farkına 250 tl ödüyorsun ( %20si bu kadar tutuyor) Bir kısmı sağlık ocağında ücretsiz yapılıyor , bir kısmı Şişli belediyesinin sağlık merkezinde 10 tl ye yapılıyor. Şu harmony testinde bile memorial ve özel lab arasında 1000 tl fiyat vardı.sıgorta lımıtım var demıstım ya , bugun acayıp bır degısıklık gorunce sıgortamı aradım cumartesı gunu doktorun yaptıgı o 25 dk usg , ve yapılan tahlıller ıcın 1450 tl kesılmıs sıgortamdan cok uzuldum 2600 lımıtım kalms
neysekı agustos sonunda yenılenecek polıcem umarım o zamana kadar kurtarır bu rakam benı .
doktorun muaynesı 480 olduguna gore gerısı tahlıllere kesılmıs
bende yazı bol salaş pantolonla geçirip kışa hamile pantolonu almayı düşünüyorum okullar tatil olunca rahat olurum zatenCanım Allah şifa versin tum hastalarımıza çok geçmiş olsun
Canım valla ben normalde 38 beden giyiyordum gittim 38 beden aldım lcw den açık renk bir hamile kotu sonrasında kilo vermeye devam edince bosbol geliyor bana şuanda hicbir şekilde giyemiyorum üstümden düşüyor gittim beli lastikli pantolon aldım efil efil bir pantolon sanırım bir daha hamile pantolunu almam yerine böyle lastikli şeyler alırım :)
cok güzel Bi yöntemmiş vallaBen de oglumu 8aylikken sunnet ettirdim. Kanamasiz dikissiz yontem var kizlar cok kolay acisiz pansumansiz oldu valla. Dr sunneti yapti alin denize sokun isterseniz dedi.
Ben bilmiyordum ama elevit hem mide agrısı hem bulantı yaptı bıraktımİyi akşamlar acaba hangi vitaminleri kullanıyorsunuz. Bana Dr um elevit verdi ama içinde domuz jelatini varmış o yüzden değiştirecem Onu kullabmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?