- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
Ben ilk gebeligimde sadece son haftalara yakin cati muayenesi oldum hic alttan yapmadi muayene bu gebeligimde de ayni sekilde hic alttan muayene olmadim dr un tercihine bagli birazgünaydın kızlar. yarın ikili testim var. ultrasonda alttan muayene yapılıyor mu? mesela bir sitede cinsiyet öğrenmek için alttan muayene yapıldığını okudum. sizlerde nasıldı?
Aa cok sevindim :) ben de kız istiyorum ya kizi olacaklara ayrica seviniyorum :) hayirli olsun :)Kız geliyor kız. Oğlum bu duruma biraz bozulacak :)
hayrli olsun cnmm. saglikli mutlu ozgur bir ulke de yasama sansiyla dogsun bebislerimiz.Kız geliyor kız. Oğlum bu duruma biraz bozulacak :)
Kız geliyor kız. Oğlum bu duruma biraz bozulacak :)
Teşekkür ederim. cinsiyetini bu kadar merak edeceğim aklıma gelmezdi. Doğuma kadar öğrenmek istemeyen anneleri tebrik ediyorumBen ilk gebeligimde sadece son haftalara yakin cati muayenesi oldum hic alttan yapmadi muayene bu gebeligimde de ayni sekilde hic alttan muayene olmadim dr un tercihine bagli biraz
Aminhayrli olsun cnmm. saglikli mutlu ozgur bir ulke de yasama sansiyla dogsun bebislerimiz.
Aa hayırlı olsun canım benim. Sağlıkla gelsin inşallah güzel prenses :)Kız geliyor kız. Oğlum bu duruma biraz bozulacak :)
Hayirli olsun canm cok sevindim kizlar bir baska oluyor Allah sana iki duyguyuda yasamayi nasip etmis ne guzel saglikla dogsun insallah :)Kız geliyor kız. Oğlum bu duruma biraz bozulacak :)
Ben de okuyabildigim kadar okurum canm simdilik sayi veremiyorum gerci ama kizimdan firsat buldukca okuyup yazarim sanaKızlar ben 12.000 ıhlas nıyetlendım bugun basladım allah kabul ederse. Kadır gecesıne kadr bıtmesı lazım. Yardmcı olmak ısteyen olrsa kendı nıyetını alarak okuyabılecegı sayıyı bana bıldrsın lutfen. Yer gök duayla rabbım dermansız dert vermesın kmseye feraha cıkarsın cumlemızı. Duasını kadr gecesnde nıhat hoca yapıcak ınsallahbıtıreblrsem ona ulastrcam
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.benim de büyük oğlum bozuldu küçük oğlum çok sevindi.Kız geliyor kız. Oğlum bu duruma biraz bozulacak :)
Aynen ben de duramam 9 aya kadarTeşekkür ederim. cinsiyetini bu kadar merak edeceğim aklıma gelmezdi. Doğuma kadar öğrenmek istemeyen anneleri tebrik ediyorum
ben bilgisayardan giriyorum öyle birşey yokcankm mesaj yazdigin ekrankn uzerinde gulen yuz var onu tiklayip ordan seciyorsun.
Kız geliyor kız. Oğlum bu duruma biraz bozulacak :)
Gözünaydınnn..Ne güzel 1 oğlan 1 kız..Allah gönlüne göre versin, sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallah..Kız geliyor kız. Oğlum bu duruma biraz bozulacak :)
Hayirli olsun canim saglicakla kucagina al insallahKız geliyor kız. Oğlum bu duruma biraz bozulacak :)
1000 tanede ben okurum canım..Allah hepimizin duasını kabul etsin..Yavrularımızı sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..Kızlar ben 12.000 ıhlas nıyetlendım bugun basladım allah kabul ederse. Kadır gecesıne kadr bıtmesı lazım. Yardmcı olmak ısteyen olrsa kendı nıyetını alarak okuyabılecegı sayıyı bana bıldrsın lutfen. Yer gök duayla rabbım dermansız dert vermesın kmseye feraha cıkarsın cumlemızı. Duasını kadr gecesnde nıhat hoca yapıcak ınsallahbıtıreblrsem ona ulastrcam
çatı muayenesine kadar ilk hamileliğimde bana da hiç alttan bakılmadı.Ben ilk gebeligimde sadece son haftalara yakin cati muayenesi oldum hic alttan yapmadi muayene bu gebeligimde de ayni sekilde hic alttan muayene olmadim dr un tercihine bagli biraz
Evet , bizim çıcukluğumuzdaki gibi barış içinde yaşarlar umarım.hayrli olsun cnmm. saglikli mutlu ozgur bir ulke de yasama sansiyla dogsun bebislerimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?