2017 Aralık Anneleri

günaydın kızlar. yarın ikili testim var. ultrasonda alttan muayene yapılıyor mu? mesela bir sitede cinsiyet öğrenmek için alttan muayene yapıldığını okudum. sizlerde nasıldı?
Ben ilk gebeligimde sadece son haftalara yakin cati muayenesi oldum hic alttan yapmadi muayene bu gebeligimde de ayni sekilde hic alttan muayene olmadim dr un tercihine bagli biraz

Ben ilk gebeligimde sadece son haftalara yakin cati muayenesi oldum hic alttan yapmadi muayene bu gebeligimde de ayni sekilde hic alttan muayene olmadim dr un tercihine bagli biraz
Teşekkür ederim. cinsiyetini bu kadar merak edeceğim aklıma gelmezdi. Doğuma kadar öğrenmek istemeyen anneleri tebrik ediyorum

Kızlar ben 12.000 ıhlas nıyetlendım bugun basladım allah kabul ederse. Kadır gecesıne kadr bıtmesı lazım. Yardmcı olmak ısteyen olrsa kendı nıyetını alarak okuyabılecegı sayıyı bana bıldrsın lutfen. Yer gök duayla rabbım dermansız dert vermesın kmseye feraha cıkarsın cumlemızı. Duasını kadr gecesnde nıhat hoca yapıcak ınsallahbıtıreblrsem ona ulastrcam

Kız geliyor kız. Oğlum bu duruma biraz bozulacak :)
Hayirli olsun canm cok sevindim kizlar bir baska oluyor Allah sana iki duyguyuda yasamayi nasip etmis ne guzel saglikla dogsun insallah :)
Ben de okuyabildigim kadar okurum canm simdilik sayi veremiyorum gerci ama kizimdan firsat buldukca okuyup yazarim sana

1000 tanede ben okurum canım..Allah hepimizin duasını kabul etsin..Yavrularımızı sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

çatı muayenesine kadar ilk hamileliğimde bana da hiç alttan bakılmadı.

hayrli olsun cnmm. saglikli mutlu ozgur bir ulke de yasama sansiyla dogsun bebislerimiz.
Evet , bizim çıcukluğumuzdaki gibi barış içinde yaşarlar umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…