2017 Aralık Anneleri

Bende kontrolden çıktım
Çok şükür herşey yolunda test için kanıda verdim
Bir türlü tam pozisyon vermedi bizimki
Ve kendi doktorumun şimdiki tahminide
Kıza benziyor oldu
2 hafta sonra tekrar çağırdı

Biz bir erkek bir kız değişe değişe gidiyoruz bakalım hadi hayırlısı

Koku cok etkiliyor cnm gercekten ama yoruldum korkuyırum artık ya

Tabi cnm sağlık durumu önemli bakalım hayırlısı
Kız geliyor kız. Oğlum bu duruma biraz bozulacak :)
canım hayırlı olsun gözün aydın

Senin olduğun haftalarda dr değişebilir tahmin diyerek söylememişti bize . 15+2 de kesin söyledi . Klitrois ve pipi büyüklüğü aynıymış yalnızca duruş açıları farklıymış. Kızda yukarı, erkekte aşağı doğru dururmuş. O yüzden o açı tam belli olmadığı için yanıltıcı olabilirmiş. Bugün bize klitrois diye gösterdiği şey bildiğin bir uzantıydı Ve dr demese erkek sanırdık.

Bizimkide benzerini söyledi
Tam pozisyon verseydi açılı olsaydı erkek daha açısız olursa kız dedi
Bu daha sanki düz dedi ve kıza benziyor dedi
Belkide pozisyondan anlayamadık bu zamanlar benzer net budur diyemem dedi
Öylece merakla dahada kaldık yani
Çok merak etmek iyi değilmiş

12. Hafta da doktor erkek dedi pipisi falan diye de göster di 14 haftalıkken göremedij yarın bir daha gideceğiz bakalım ne diyecek o zaman o uzun çıkıntı yanıltıcı olabilir mi gittiğimiz doçent doktor

Kız geliyor kız. Oğlum bu duruma biraz bozulacak :)
Gozunaydin canim Rabbim sagsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Allah kabul etsin insAllah canım, bende 1000 tane okurum

Hayırlı olsun canım Rabbim gönlüne göre hayırlısını nasip etsin.

Ayy benimde kizim olurmu aceba yaa kizim olacakmis demeyi nasip.edermi Rabbim banada
Rabbim gönlünde olanı hayırlısı ile verir inşAllah.seni çok iyi anlıyorum evladın kızı erkeği anne baba için olmaz muhakkak ama gönül ikisini de tatmak istiyor. ben de aynı duygular içindeydim doktor kız diyince inanamadım.çok farklı bir duygu ama hala inanamıyorum.hayırlı sağlıklı evlatlar olurlar inşAllah en önemlisi bu.

12. Hafta da doktor erkek dedi pipisi falan diye de göster di 14 haftalıkken göremedij yarın bir daha gideceğiz bakalım ne diyecek o zaman o uzun çıkıntı yanıltıcı olabilir mi gittiğimiz doçent doktor
O çıkıntıya değil, çıkıntının açısına bakıyorlarmış işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…