bilgidayrdan nasil yapiliyor bilniyorum canimm yaa..ben bilgisayardan giriyorum öyle birşey yok
Kız geliyor kız. Oğlum bu duruma biraz bozulacak :)
Uygun bir dille anlatacağım ben de...Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.benim de büyük oğlum bozuldu küçük oğlum çok sevindi.
Koku cok etkiliyor cnm gercekten ama yoruldum korkuyırum artık yaSorma hem de ne yorulmak. Dışarı çıkmaya korkuyorum artık. Geçen gün kaynanamlardan çıktık iftardan sonra. Eve geçiyoruz. Ön sokağımda oturuyorlar. Eve gelene kadar öğürmekten öldüm. Apartmanlarında boya yapmışlar. Koku beni benden aldı
Tabi cnm sağlık durumu önemli bakalım hayırlısıHesaplamadimki canim ama benim tayin cikcak okulumun mesafedi rvime uzak olursa erken aytilirim yoksa 37 ye kadar olmasa da 35 e kadar filan calismayi dusunuyorum ilkinde 37 ye kadar calismistim aktif olunca dogumum da kolay olmustu tabi son zamanlardaki saglik durumumuz belirlicek bunu
canım hayırlı olsun gözün aydınKız geliyor kız. Oğlum bu duruma biraz bozulacak :)
Senin olduğun haftalarda dr değişebilir tahmin diyerek söylememişti bize . 15+2 de kesin söyledi . Klitrois ve pipi büyüklüğü aynıymış yalnızca duruş açıları farklıymış. Kızda yukarı, erkekte aşağı doğru dururmuş. O yüzden o açı tam belli olmadığı için yanıltıcı olabilirmiş. Bugün bize klitrois diye gösterdiği şey bildiğin bir uzantıydı Ve dr demese erkek sanırdık.Bende kontrolden çıktım
Çok şükür herşey yolunda test için kanıda verdim
Bir türlü tam pozisyon vermedi bizimki
Ve kendi doktorumun şimdiki tahminide
Kıza benziyor oldu
2 hafta sonra tekrar çağırdı
Biz bir erkek bir kız değişe değişe gidiyoruz bakalım hadi hayırlısı
Senin olduğun haftalarda dr değişebilir tahmin diyerek söylememişti bize . 15+2 de kesin söyledi . Klitrois ve pipi büyüklüğü aynıymış yalnızca duruş açıları farklıymış. Kızda yukarı, erkekte aşağı doğru dururmuş. O yüzden o açı tam belli olmadığı için yanıltıcı olabilirmiş. Bugün bize klitrois diye gösterdiği şey bildiğin bir uzantıydı Ve dr demese erkek sanırdık.
Ahh canim Rabbim saglicakla kizini kucagina almayi nasip etsin insaallah..Kız geliyor kız. Oğlum bu duruma biraz bozulacak :)
Ayy benimde kizim olurmu aceba yaa kizim olacakmis demeyi nasip.edermi Rabbim banadaHappybug hayırlı olsun canım kızın. Hayırlı saglikli bir omur gecirin ins.
Bende öğrenmedimHayirli olsun canim saglicakla kucagina al insallah
Ogrenmeyen bi ben kaldim galiba cok merak ediyorum
Hayırlı olsun.çatı muayenesine kadar ilk hamileliğimde bana da hiç alttan bakılmadı.
Evet , bizim çıcukluğumuzdaki gibi barış içinde yaşarlar umarım.
Gozunaydin canim Rabbim sagsalim kucağına almayı nasip etsin inşallahKız geliyor kız. Oğlum bu duruma biraz bozulacak :)
Allah kabul etsin insAllah canım, bende 1000 tane okurumKızlar ben 12.000 ıhlas nıyetlendım bugun basladım allah kabul ederse. Kadır gecesıne kadr bıtmesı lazım. Yardmcı olmak ısteyen olrsa kendı nıyetını alarak okuyabılecegı sayıyı bana bıldrsın lutfen. Yer gök duayla rabbım dermansız dert vermesın kmseye feraha cıkarsın cumlemızı. Duasını kadr gecesnde nıhat hoca yapıcak ınsallahbıtıreblrsem ona ulastrcam
Hayırlı olsun canım Rabbim gönlüne göre hayırlısını nasip etsin.Bende kontrolden çıktım
Çok şükür herşey yolunda test için kanıda verdim
Bir türlü tam pozisyon vermedi bizimki
Ve kendi doktorumun şimdiki tahminide
Kıza benziyor oldu
2 hafta sonra tekrar çağırdı
Biz bir erkek bir kız değişe değişe gidiyoruz bakalım hadi hayırlısı
Çok şükür bı gün kötü bir şey YokKızlar selan,
okuyamadım bugün çok yoğunum öğlen geldim çocuğun karnesini falan aldım.
Kötü bir şey yok dimi her şey yolunda mı?
Rabbim gönlünde olanı hayırlısı ile verir inşAllah.seni çok iyi anlıyorum evladın kızı erkeği anne baba için olmaz muhakkak ama gönül ikisini de tatmak istiyor. ben de aynı duygular içindeydim doktor kız diyince inanamadım.çok farklı bir duygu ama hala inanamıyorum.hayırlı sağlıklı evlatlar olurlar inşAllah en önemlisi bu.Ayy benimde kizim olurmu aceba yaa kizim olacakmis demeyi nasip.edermi Rabbim banada
O çıkıntıya değil, çıkıntının açısına bakıyorlarmış işte..12. Hafta da doktor erkek dedi pipisi falan diye de göster di 14 haftalıkken göremedij yarın bir daha gideceğiz bakalım ne diyecek o zaman o uzun çıkıntı yanıltıcı olabilir mi gittiğimiz doçent doktor
Umarım gönlüne göre olur...Ayy benimde kizim olurmu aceba yaa kizim olacakmis demeyi nasip.edermi Rabbim banada
Hayilisi ile umarim canim bakacaz nasip olmassa bile vardir bir hayir diyecez..Umarım gönlüne göre olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?