2017 Aralık Anneleri

Tamm cnm allah razı olsun

Kızlar göğslerım buyudugu ıcın sutyenlerımı kullanamıyorm cok sıkıyo ız yapıyo ewde zatn kullanmıyorm ama dısarı cıktgmda rahatsz edıyo sız ne kullanıyosunz acaba

kızlar kabızlığa bir çözüm bulabildiniz mi ben çatlayacam artık kasıklarıma Baskı yapıyor sancılandırıyor yatarken bile sancı hissediyorum.

İnşallah sende güzel sonuçlarla gelirsin

kızlar kabızlığa bir çözüm bulabildiniz mi ben çatlayacam artık kasıklarıma Baskı yapıyor sancılandırıyor yatarken bile sancı hissediyorum.
Canım erik yemeyi denedin mi. Erik bağırsakları çalıştırıyor. Kuru kayısı incir de yardımcı. Bi de limonlu su iç sürekli

Canım acile gitsem haftasonu doktor yok olsada miyomlara bişey yapamıyorlar progestron ve igneyle yolluyorlar
Canım korkma. Benimde oglumda ufak kanmam ve sonrasinda miyomlardan dolayi cok sancim olmustu. Miyomlar kalsifikiye olmuş megerse.yani dogumdan sonra buyumedi bu sayede. Tavsiyem progestana dewam et. Bende tedbiren dewam ediorum onceki deneyimimden dolayı.

İnşallah canim benim. Kipirtilar basladiysa bu iyiye işaret. Oglumda risk çıkıp harmony yaptirmadan önce dr uma aglayarak sormuştum. Bu kadar kıpır kıpır bi bebek anormal olabilir mi diye o da hareketli olmasi iyiye işaret. Ama yap testi için rahat etsin diye.

Cok saol canım rahatlattın beni bu rahatsızlıgı iyi bir sonuçla bitiren birini görünce daha rahatlıyorum miyomun kalsifikiye olması ne oluyor onu anlamadım canım cahilligimi mazur gör merak ettim

Kızlar sürekli hapşırıyorum ve az önce öyle bir kramp girdiki acıdan bağırdım 5 saniyede geçti çok korktum

Kızlar göğslerım buyudugu ıcın sutyenlerımı kullanamıyorm cok sıkıyo ız yapıyo ewde zatn kullanmıyorm ama dısarı cıktgmda rahatsz edıyo sız ne kullanıyosunz acaba

Valla al bendende o kadar hele çıkartırken uçları çok acıyor geceleri bile zor uyuyorum kolum çarpmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…