- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
1000 tanede ben okurum canım..Allah hepimizin duasını kabul etsin..Yavrularımızı sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
@Happybug canım hayırlı olsun prensesin. Sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Rabbim.
umudunu-kaybetme canım ben 3 bin alayım. Allah kabul etsin inşallah
Hayirli olsun canm cok sevindim kizlar bir baska oluyor Allah sana iki duyguyuda yasamayi nasip etmis ne guzel saglikla dogsun insallah :)
Ben de okuyabildigim kadar okurum canm simdilik sayi veremiyorum gerci ama kizimdan firsat buldukca okuyup yazarim sana
İnşallah sende güzel sonuçlarla gelirsinSelam canım..Yok daha sonuçlara ortalama 1 hafta 10 gün daha var..Günler geçmek bilmiyor..Allahım inşallah yüreğimi ferahlatacak sonuçlar almayı nasip eder..Çok sağol düşündüğün için..İyiki varsınız❤
Canım erik yemeyi denedin mi. Erik bağırsakları çalıştırıyor. Kuru kayısı incir de yardımcı. Bi de limonlu su iç süreklikızlar kabızlığa bir çözüm bulabildiniz mi ben çatlayacam artık kasıklarıma Baskı yapıyor sancılandırıyor yatarken bile sancı hissediyorum.
Canım korkma. Benimde oglumda ufak kanmam ve sonrasinda miyomlardan dolayi cok sancim olmustu. Miyomlar kalsifikiye olmuş megerse.yani dogumdan sonra buyumedi bu sayede. Tavsiyem progestana dewam et. Bende tedbiren dewam ediorum onceki deneyimimden dolayı.Canım acile gitsem haftasonu doktor yok olsada miyomlara bişey yapamıyorlar progestron ve igneyle yolluyorlar
İnşallah canim benim. Kipirtilar basladiysa bu iyiye işaret. Oglumda risk çıkıp harmony yaptirmadan önce dr uma aglayarak sormuştum. Bu kadar kıpır kıpır bi bebek anormal olabilir mi diye o da hareketli olmasi iyiye işaret. Ama yap testi için rahat etsin diye.Gözünaydın canım..Amin inşallah darısı dediğin gibi bizim başımıza..Dualarımızla, burda sizlerin desteğiyle moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama Allah korusun olumsuz bişey çıkarsa bu saatten sonra yıkılırım..Dünden beri sanki ufak ufak kıpırtılarda hissediyorum..Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayıda nasip eder inşallah..
Kızlar dualarınıza ihtiyacım var gecen pazar kanama yüzünden hastanelik olmuştum cok şükür bebekle alakalı bir durum degildi miyomlardandı ama o günden beri gecmiyen kahverengi hatta simsiyah sildikce gelen akıntım var hele son iki gündür agrıda eklendi ne zaman gececek bu akıntı cok üzülüyorum Allahtan fetal dopplerim var bebegimin kalbini duyup rahatlıyorum bakalım pazartesi randevu aldım normalde bir hafta sonraydı ama öne cektim dua edin bana birde biz martta avusturyadan dönüş yapmıştık bebekten de ümidimizi kesmiştik öncesinde yasımdan dolayıda şimdi bebek olunca yeniden dönüş söz konusu çünkü ben avusturya vatandaşıyım hiç istemiyorum yeni bir düzen kurmadan tekrar geri dönmek orada yalnız aileden uzak bir dogum yapmakAllahım bebegim için ne hayırlısı ise onu versin diyorum dua edin bana
Cok saol canım rahatlattın beni bu rahatsızlıgı iyi bir sonuçla bitiren birini görünce daha rahatlıyorum miyomun kalsifikiye olması ne oluyor onu anlamadım canım cahilligimi mazur gör merak ettimCanım korkma. Benimde oglumda ufak kanmam ve sonrasinda miyomlardan dolayi cok sancim olmustu. Miyomlar kalsifikiye olmuş megerse.yani dogumdan sonra buyumedi bu sayede. Tavsiyem progestana dewam et. Bende tedbiren dewam ediorum onceki deneyimimden dolayı.
Allah razı olsun canım hepinizdenAllah yardımcın olsun dualarımiz seninle içini ferah tut kötü düşünmemek çalış
kızlar kabızlığa bir çözüm bulabildiniz mi ben çatlayacam artık kasıklarıma Baskı yapıyor sancılandırıyor yatarken bile sancı hissediyorum.
Kızlar göğslerım buyudugu ıcın sutyenlerımı kullanamıyorm cok sıkıyo ız yapıyo ewde zatn kullanmıyorm ama dısarı cıktgmda rahatsz edıyo sız ne kullanıyosunz acaba
kayisi cayi cok iyi gelmisti banaa.kızlar kabızlığa bir çözüm bulabildiniz mi ben çatlayacam artık kasıklarıma Baskı yapıyor sancılandırıyor yatarken bile sancı hissediyorum.
Tebrik ederim canım Allah analı babalı büyütsün insllahİkinci kızımız geliyor :))
Ya bende hiç öyle bi şey olmadı öyle göğüs acimasi dokunamamk falan hamileliğimn başından beri yok acaba bende mi bi tuhaflık varValla al bendende o kadar hele çıkartırken uçları çok acıyor geceleri bile zor uyuyorum kolum çarpmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?