2017 Aralık Anneleri

Kızlar 11+4 te Bebek hareketlerini hisseden oldu mu? Sabah uyandığımda karnımda pıt pıt eden bş şey vardı. Gaz hareketlerini çok iyi bilirim gaz gibş değildi. Şimdi de içimde bi şey titriyo sanki. Bebiş mi yoksa benim hüsnü zannım mı

Kızlar çok şükür 1.6 çıktı sonuç doktor çok iyi dedi kan verdim haftaya salı yada çarşamba çıkacak normalde 11+5 olmam lazım doktor 12+1 dedi ayrıca cinsiyet tahmini varmı :)
Sadece ıcıme doganı soyluyorum Benım oglumla benzıyor resmı oglan dıyorum

Kızlar gögüs ağrıları azalan var mı. Benim iki gündür o gergin hoş azaldı gibi önceleri dokunamiyordum bile şimdi baya bi rahatladı sanki göğüslerim

Kelebek kanat cırpması gıbı oluyor sankı unuttum ama ben ılk gebelıgımde 17+4 hıssettım doktora sordum hıssedıyor olabılırmıyım dıye mumkun degıl demıstı

Kelebek kanat cırpması gıbı oluyor sankı unuttum ama ben ılk gebelıgımde 17+4 hıssettım doktora sordum hıssedıyor olabılırmıyım dıye mumkun degıl demıstı
Ben de şimdi kk eski konulara baktım da bu haftalarda hisseden çok olmuş. Böyle titreşim gibi. Daha önce hiç olmamıştı. Tuhafıma gitti

Canm benımde nabız atısı gbı oluyo bazen ama dktr daha erkn hıssetmen ıcın dedı

Ben de şimdi kk eski konulara baktım da bu haftalarda hisseden çok olmuş. Böyle titreşim gibi. Daha önce hiç olmamıştı. Tuhafıma gitti
bu tıtresım bendede oluyor ara ara ve benı korkutuyor. Kramp gırmekle tıtremek elektrık carpması arası bısey yasadıgım ama sureklı degıl cok nadır mesela 10 gunde 2 kere

bu tıtresım bendede oluyor ara ara ve benı korkutuyor. Kramp gırmekle tıtremek elektrık carpması arası bısey yasadıgım ama sureklı degıl cok nadır mesela 10 gunde 2 kere
Benkmde dun ve bugun kalbimin alt tarafi kipir kipir ama bebek olmasi imkansiz orda degilki bebegim oyuze3n heveslenemiyorum. Ama sunuda duymustum 12 haftadan sinra cok zayif olan anneler ve deneyimli anneler fark.edebilirmis.

Benkmde dun ve bugun kalbimin alt tarafi kipir kipir ama bebek olmasi imkansiz orda degilki bebegim oyuze3n heveslenemiyorum. Ama sunuda duymustum 12 haftadan sinra cok zayif olan anneler ve deneyimli anneler fark.edebilirmis.
zayıf annelere gırmıyorum ama oburunude 7 sene once kaybettım unutmusum herseyı

Çok kilo vermişsin sen canım , bebeğin gelişimi iyiyse sorun etme daha iyi son aylarda acaip şişeceğiz elimizi tutan olmasa kalmayacağız ya
Çok.şükür iyiydi canım evet tombalak olacağız bakalım belki yuvarlanarak gideriz heryere kalkmamiza gerek kalmaz :)

Doktoru aradım su acıbademdekı unlu olanı. Boyatabılır ama mutlaka organık boya kullanması lazım demıs hemsıresıne. Halbukı amacım suydu , once dıp boya sonra da sarılarımı dıplere degdırmeden bıraz yukarıya cektırecektım . Acaba olur mu kı

Allahtan boya dersim yok canim dogal boyayi bilmem ama kimyasal sakin boyatma.

Ben ilkinde 19 haftayı geçmişti sanki hissediyorum diye sorduğumda doktor bekle daha olmaz öyle demişti sonrasında zaten farkı anladım

İkinci gebeliklerde bir ihtimal 16-17 diyor

Çünkü minnacıklar ve bir suyun için dönüp duruyorlar

saç boyası hakkında yazmıstım kızlar

İlk hamileliğim de 21 haftada anca hissetmiştim baya geç kalmışım tabi :)) senin de bebiş olduğunu pek sanmıyorum 16 haftadan önce hissedilmez diyor Dr lar:)

Kızlar çok şükür 1.6 çıktı sonuç doktor çok iyi dedi kan verdim haftaya salı yada çarşamba çıkacak normalde 11+5 olmam lazım doktor 12+1 dedi ayrıca cinsiyet tahmini varmı :)

Gözün aydın canım maşallah
Tahmin olarakta Nub malesef görünmüyor
Ama içime doğan erkek

Benim de 2. Hamileliğim henüz hissetmedim bekliyorum yine aynı heyecanla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…