- 25 Şubat 2010
- 225
- 189
- 303
Bence hepsi baya degisikBen bizim okuldaki isimlere bakma gereği bile duymuyorum o kadar tuhaf isimler var ki çocuklara üzülüyorum. Maşallah, ejder, yeter, botan, böyle isimler var ya. Gerisi aynı zaten baran, Zenan, rojda, zerda, helin, berdan, diyar. Herkes sözleşmis gibi hep aynı isimleri koymuşlar hiç öyle çok ilgi çekici isim yok
Doğudasın heralde cnmBen bizim okuldaki isimlere bakma gereği bile duymuyorum o kadar tuhaf isimler var ki çocuklara üzülüyorum. Maşallah, ejder, yeter, botan, böyle isimler var ya. Gerisi aynı zaten baran, Zenan, rojda, zerda, helin, berdan, diyar. Herkes sözleşmis gibi hep aynı isimleri koymuşlar hiç öyle çok ilgi çekici isim yok
Yok canım istanbulda:)) gazi mahallesi duymuşsundur belki. Doğulu vatandaşlarımız ağırlıkta burda. Zorunlu hizmetimi batıda tamamlamak için tercih etmiştim burayıBence hepsi baya degisikdoguda bir yer sanirim.
Yok canım doğuda değilim istanbdayim ama doğu hizmetimi yapıyorum. Çok farklı isimler de var da şimdi aklıma gelmiyor. Kütük ne ya hayatimda duyduğum en ilginç isim buydu şuana kadar. Bence o çocuk 18ine gelince babasını mahkemeye verip ismini değiştirir:))Doğudasın heralde cnm
Ben batıdayım daha modern isimler var kullanılabilecek ama hep Bi kac isim yoğunlukta artık off dedim yani
Benim de Batı'ya gelmeden önce Bi öğrencinin adı kütük tü çok şaşırmıştım
oyy maşallah ona ben henüz hissetmiyorumGünaydın kızlar
Ayy erken uyanmak cok zor oldu
Gece hiç uyuyamadım ya
Karnımda sürekli Bi kıpırtı
Şimdiden gece uyutmuyor beni sıpa ya
Kütük müDoğudasın heralde cnm
Ben batıdayım daha modern isimler var kullanılabilecek ama hep Bi kac isim yoğunlukta artık off dedim yani
Benim de Batı'ya gelmeden önce Bi öğrencinin adı kütük tü çok şaşırmıştım
gözün aydın canım.Kızlar çok şükür 1.6 çıktı sonuç doktor çok iyi dedi kan verdim haftaya salı yada çarşamba çıkacak normalde 11+5 olmam lazım doktor 12+1 dedi ayrıca cinsiyet tahmini varmı :)
En erken 13 hafta bitince. Ideali 15 hafta dolduğunda canım.:) tam net olarak ne zaman belli olur cnm
benim de içimden erkek geçtiKızlar yokmu cinsiyet tahmini edebilecek başka kimse
tam sevdiğim doktor tarzı ben de tetanoz aşısı olmayacağım.doktorum ilkel ortamlarda doğum yapılmıyor artık demişti, benim doktor her şeye karşı gerçekten folik asite bile kızan bir doktorum var. Beşiktaşlı ve her şeye karşı
Kanamam olduğunda gece yarısı aradım ben ne yapayım diye hiç bir şey yapma dedi, progestan kullansam mı dedim hayır kullanma dedi sağlıksız bir gebelik olursa kadın vücudu harika bir mekanizma atar dedi.
ben de çok merak ediyorum bir geçseydi artıkKızlar bu koku hassasıyetı ne zamana kadr surer acaba
Canım benim siz ne hayırlı arkadaşlarsınız böyle..Hatırlanmak cidden çok güzel bir duygu..Size 1 kötü 1 de iyi haberim var..Mucizem nerde acaba sonucu cıkmadımı ondanda guzel bır haber alalım ınsallah.
gulii7 eger hesap bılgılerı gelırse banada paylasırmısın canım ben ısteyemedım sen ıstedın Buarada bırbırımızı sosyal hesaplardan takıp etmeyelım mı artık
Gözün aydın Sare ismini çok severim bir kızım olursa adını sare koymak istiyorum.Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş.Eki Görüntüle 2007824 Kızlar güzel haberlerle geldim elhamdülillah bebegim maşaallah cok iyi gelişimi haftasından büyük cıktı ve kanama miyomdan degil enfeksiyon ve kaşıntındanmış cinsiyetini kıza benzetti haftaya yine cagırdı Ayşe Sare miz geliyor Allahın izniyle
Canım benim siz ne hayırlı arkadaşlarsınız böyle..Hatırlanmak cidden çok güzel bir duygu..Size 1 kötü 1 de iyi haberim var..
Kötü haber = Dün gece kayınpederim vefat etti
İyi haber = Bugün cenaze evindeyken sonucumun çıktığına dair mesaj ..Az kalsın kalbim duruyordu..Link atmışlar tıklıyosun açılmıyor..Laboratuvarı aradım bayan dışardayım yerimde değilim dedi..Doktorumu arıyorum onada mail düşeceği için onada ulaşamıyorum..Eşimle kendimizi evin önündeki parka attık..Yarım saatten fazla cebelleştik..Öldük öldük dirildik..Birde üstüne 6.3 lük deprem oldu..Ciddi sarsıldık..Ama bunca vukuatın üstüne güzel haberi aldık çok şükür..SONUÇ TEMİZ..Rabbime binlerce kez şükürler olsun..Allah kimseyi bu duyguyla imtihan etmesin..Cidden ömrümden ömür gitti..Sizlerinde hakkını ödiyemem..Herzaman varlığınızı yanıbaşımda hissettim..Herzaman dediğim gibi İYİKİ VARSINIZ❤❤❤
Canım başınız sağolsun.Allah rahmet eylesin.bu durumda böyle güzel bir haber gelmesi de acınızı bir nebze hafifletmiştir.gözün aydın canım çok sevindim.Canım benim siz ne hayırlı arkadaşlarsınız böyle..Hatırlanmak cidden çok güzel bir duygu..Size 1 kötü 1 de iyi haberim var..
Kötü haber = Dün gece kayınpederim vefat etti
İyi haber = Bugün cenaze evindeyken sonucumun çıktığına dair mesaj geldi..Az kalsın kalbim duruyordu..Link atmışlar tıklıyosun açılmıyor..Laboratuvarı aradım bayan dışardayım yerimde değilim dedi..Doktorumu arıyorum onada mail düşeceği için onada ulaşamıyorum..Eşimle kendimizi evin önündeki parka attık..Yarım saatten fazla cebelleştik..Öldük öldük dirildik..Birde üstüne 6.3 lük deprem oldu..Ciddi sarsıldık..Ama bunca vukuatın üstüne güzel haberi aldık çok şükür..SONUÇ TEMİZ..Rabbime binlerce kez şükürler olsun..Allah kimseyi bu duyguyla imtihan etmesin..Cidden ömrümden ömür gitti..Sizlerinde hakkını ödiyemem..Herzaman varlığınızı yanıbaşımda hissettim..Herzaman dediğim gibi İYİKİ VARSINIZ❤❤❤
hepsi çok güzel iyi günlerde kullanın.
Canım benim ben 79 da 1 sonuç stresinş yaşadım günlerce o yüzden seni çok çok iyi anlıyorum..Ama benim rakamın yanında seninki çok güzel bile göründü gözüme..Ama tabiki sonuçta risk grubuna alınıyor bu sonuç..Eğer imkanın varsa amniyosentezden önce Harmony test yaptırmanı tavsiye ederim..Boşuna %2 lik düşük riskini yaşamamış olursun..İnşallah büyük Allahım sanada içini ferahlatacak sonuçlar almayı nasip etsin..Dualarımız şimdi seninle..Kızlar ikili tarama testim riskli çıktı 206 da 1 çıktı oysa ense ölçümü ve burun koku gayet iyiydi amniyosentez önerdi üzgünüm dua edermisiniz banada
Canım başınız sağolsun.Allah rahmet eylesin.bu durumda böyle güzel bir haber gelmesi de acınızı bir nebze hafifletmiştir.gözün aydın canım çok sevindim.
erik denemedim zaten mide bulantısından hiçbirşey yeyip içemiyorum peynir ekmek yemekten gına geldi artıkCanım erik yemeyi denedin mi. Erik bağırsakları çalıştırıyor. Kuru kayısı incir de yardımcı. Bi de limonlu su iç sürekli
korkuyorum yaaa yutamadım bugün ilaç aldım bi şırup zararı yok dediler onu deneyeceğim yoksa çatlayacağım artık kasıklarım çok ağrıyorCanım bı zeytn cekrdegı yut dene bakalım bnde ıse yaramştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?