2017 Aralık Anneleri

Bence hepsi baya degisik doguda bir yer sanirim.

Doğudasın heralde cnm
Ben batıdayım daha modern isimler var kullanılabilecek ama hep Bi kac isim yoğunlukta artık off dedim yani
Benim de Batı'ya gelmeden önce Bi öğrencinin adı kütük tü çok şaşırmıştım

Yok canım doğuda değilim istanbdayim ama doğu hizmetimi yapıyorum. Çok farklı isimler de var da şimdi aklıma gelmiyor. Kütük ne ya hayatimda duyduğum en ilginç isim buydu şuana kadar. Bence o çocuk 18ine gelince babasını mahkemeye verip ismini değiştirir:))

K
Kütük mü hic mi sevmemis cocugunu o nasil isim oyle.

tam sevdiğim doktor tarzı ben de tetanoz aşısı olmayacağım.

Canım benim siz ne hayırlı arkadaşlarsınız böyle..Hatırlanmak cidden çok güzel bir duygu..Size 1 kötü 1 de iyi haberim var..
Kötü haber = Dün gece kayınpederim vefat etti
İyi haber = Bugün cenaze evindeyken sonucumun çıktığına dair mesaj geldi..Az kalsın kalbim duruyordu..Link atmışlar tıklıyosun açılmıyor..Laboratuvarı aradım bayan dışardayım yerimde değilim dedi..Doktorumu arıyorum onada mail düşeceği için onada ulaşamıyorum..Eşimle kendimizi evin önündeki parka attık..Yarım saatten fazla cebelleştik..Öldük öldük dirildik..Birde üstüne 6.3 lük deprem oldu..Ciddi sarsıldık..Ama bunca vukuatın üstüne güzel haberi aldık çok şükür..SONUÇ TEMİZ..Rabbime binlerce kez şükürler olsun..Allah kimseyi bu duyguyla imtihan etmesin..Cidden ömrümden ömür gitti..Sizlerinde hakkını ödiyemem..Herzaman varlığınızı yanıbaşımda hissettim..Herzaman dediğim gibi İYİKİ VARSINIZ❤❤❤

Gözün aydın Sare ismini çok severim bir kızım olursa adını sare koymak istiyorum.Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş.

Öncelikle başınız sağolsun

Ama bu habere nasıl sevindim anlatamam
Çok çok gözünüz aydın çok şükür buda geçti bitti Allahım daha sağlıkla evlatla imtihan etmesin

Canım başınız sağolsun.Allah rahmet eylesin.bu durumda böyle güzel bir haber gelmesi de acınızı bir nebze hafifletmiştir.gözün aydın canım çok sevindim.

Kızlar ikili tarama testim riskli çıktı 206 da 1 çıktı oysa ense ölçümü ve burun koku gayet iyiydi amniyosentez önerdi üzgünüm dua edermisiniz banada
Canım benim ben 79 da 1 sonuç stresinş yaşadım günlerce o yüzden seni çok çok iyi anlıyorum..Ama benim rakamın yanında seninki çok güzel bile göründü gözüme..Ama tabiki sonuçta risk grubuna alınıyor bu sonuç..Eğer imkanın varsa amniyosentezden önce Harmony test yaptırmanı tavsiye ederim..Boşuna %2 lik düşük riskini yaşamamış olursun..İnşallah büyük Allahım sanada içini ferahlatacak sonuçlar almayı nasip etsin..Dualarımız şimdi seninle..

Canım başınız sağolsun.Allah rahmet eylesin.bu durumda böyle güzel bir haber gelmesi de acınızı bir nebze hafifletmiştir.gözün aydın canım çok sevindim.

Aynen canım..Eşim için özellikle çok mutlu olmuştum..Babası aylardır ölüm döşeğindeydi onun stresi üzüntüsü..Bide bebekte sorun çıkma ihtimali iyice yıpranmıştı yazık..Sonucu duyunca boynuma sarılıp hüngür hüngür ağladı Onu ilk kez ağlarken gördüm..Ama haberden sonra toprağa verildi baba..Bu güzel haberin etkisiyle eşim çok daha kolay atlattı durumu binşükür..Allahım herşeyi okadar güzel bir zamanlamayla ayarlıyorki..Bugün birkez daha bunu amlamış oldum..ÇOK ŞÜKÜR BİN ŞÜKÜR..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…