Öncelikle başınız sağolsun mekanı cennet olsun.Canım benim siz ne hayırlı arkadaşlarsınız böyle..Hatırlanmak cidden çok güzel bir duygu..Size 1 kötü 1 de iyi haberim var..
Kötü haber = Dün gece kayınpederim vefat etti
İyi haber = Bugün cenaze evindeyken sonucumun çıktığına dair mesaj geldi..Az kalsın kalbim duruyordu..Link atmışlar tıklıyosun açılmıyor..Laboratuvarı aradım bayan dışardayım yerimde değilim dedi..Doktorumu arıyorum onada mail düşeceği için onada ulaşamıyorum..Eşimle kendimizi evin önündeki parka attık..Yarım saatten fazla cebelleştik..Öldük öldük dirildik..Birde üstüne 6.3 lük deprem oldu..Ciddi sarsıldık..Ama bunca vukuatın üstüne güzel haberi aldık çok şükür..SONUÇ TEMİZ..Rabbime binlerce kez şükürler olsun..Allah kimseyi bu duyguyla imtihan etmesin..Cidden ömrümden ömür gitti..Sizlerinde hakkını ödiyemem..Herzaman varlığınızı yanıbaşımda hissettim..Herzaman dediğim gibi İYİKİ VARSINIZ❤❤❤
bana kuru siyah üzüm iyi gelmişti 3-4 avuç yemiştim.erik denemedim zaten mide bulantısından hiçbirşey yeyip içemiyorum peynir ekmek yemekten gına geldi artık
Bu işin en taze uzmanlarından biri benim malum canım..Genellikle 3 tane oran görüyorsun çıkan sonuç kağıdında..1:250 den aşağı olanlar yüksek risk grubunda..Yüksek olanlar düşük risk grubunda olarak geçiyor..Sonuç kağıdının resmini atabilirsen ben yardımcı olurum sana canım..Tabi orası öylede herkes bilince kendimi yabancı hissettim konuya :)
gözün aydın canım.
En erken 13 hafta bitince. Ideali 15 hafta dolduğunda canım.
benim de içimden erkek geçti
Canım benim siz ne hayırlı arkadaşlarsınız böyle..Hatırlanmak cidden çok güzel bir duygu..Size 1 kötü 1 de iyi haberim var..
İyi haber = Bugün cenaze evindeyken sonucumun çıktığına dair mesaj geldi..Az kalsın kalbim duruyordu..Link atmışlar tıklıyosun açılmıyor..Laboratuvarı aradım bayan dışardayım yerimde değilim dedi..Doktorumu arıyorum onada mail düşeceği için onada ulaşamıyorum..Eşimle kendimizi evin önündeki parka attık..Yarım saatten fazla cebelleştik..Öldük öldük dirildik..Birde üstüne 6.3 lük deprem oldu..Ciddi sarsıldık..Ama bunca vukuatın üstüne güzel haberi aldık çok şükür..SONUÇ TEMİZ..Rabbime binlerce kez şükürler olsun..Allah kimseyi bu duyguyla imtihan etmesin..Cidden ömrümden ömür gitti..Sizlerinde hakkını ödiyemem..Herzaman varlığınızı yanıbaşımda hissettim..Herzaman dediğim gibi İYİKİ VARSINIZ❤❤❤
Allah razı olsun canım benim..Rabbim bu saatten sonra hiçbirimize hiçbir sorun yaşatmasın inşallah..Öncelikle başınız sağolsun mekanı cennet olsun.
Diğer haber için ne kadar mutlu oldum anlatamam.İnanın içime doğuyordu mutlu haber alacağınız çok zor bir süreç yaşadınız ve mutlu haberi aldınız bundan sonra da hep birlikte güzel haberler alacağız ve vakti gelince kuzularımız kucağımıza alacağız.İnanın benim bile içime su serpildi sizi düşünemiyorum tekrar maşallah
Evet canım burdaki herkes aynı şeyi söyledi ve dua etti sağolsun..Çok şükürki hisler doğru çıktı..İnşallah başka bir sorun çıkmadan hamileliğimin tadını çıkarmak istiyorum bundan sonra..Allah birbirimize hep güzel haberler vermeyi nasip etsin..Kayınpederimin durumu 1 aydır kötüleşmeye başlamıştı..Ciğerleri bitmiş ve soluk alamamaya başlamıştı..Kurtulduğuna sevinir duruma geldik ister istemezBeklicez artık cnm saol iyi dileklerin için :)
Canımm ben sana demedim mi hatta buradaki herkes dedi sonucun temiz çıkacak yaştan dolayı riskli çıktı diye çok ama çok sevindim şimdi doyasıya yaşa hamileliğini. Ayrıca başınız saolsun benim kaderlerimiz aynı biz kayınvalidemi bekliyoruz siz kayınpederinizin haberini alıyorsunuz ikiside yavrularını göremicek. Bizde bugün usg fotosunu götürdük yogun bakıma gözlerini bile zor açtı çok yorgunum diyor bakalım Rabbim acı çektirmesin inşallah
Şuan sevinçten göbek atasım var :)) bir şükür namazı kıl canım. Allah cümlemizin bebeklerini bize bağışlasın. Çok sevindim canım:)Canım benim siz ne hayırlı arkadaşlarsınız böyle..Hatırlanmak cidden çok güzel bir duygu..Size 1 kötü 1 de iyi haberim var..
Evet yaaa..Bugün sonucu görünce kulaklarını çınlattım zaten:) Çok teşekkürler ilgin, temiz yüreğin ve de desteğin için..M Mucizem2017 canım başınız sağolsun çok üzüldüm.
Rüyam doğru çıktı bak gördünmüü o kaadar sevindimki anlatamamm
Ayyy canım benim yaaa:))) Mutluluk paylaşınca güzel..Sizleri seviyorum❤ Şükür dualarına devamŞuan sevinçten göbek atasım var :)) bir şükür namazı kıl canım. Allah cümlemizin bebeklerini bize bağışlasın. Çok sevindim canım:)
Canım sevinçten göbek atasım var diye yazdım sonra da bi an kötü oldum kayinpederin vefat etmiş allah sabırlar ihsan eylesin. Ama günlerdir senin sonucunu hep beraber beklediğimiz için bu haber bir anda heyecanlandırdı:))Aynen canım..Eşim için özellikle çok mutlu olmuştum..Babası aylardır ölüm döşeğindeydi onun stresi üzüntüsü..Bide bebekte sorun çıkma ihtimali iyice yıpranmıştı yazık..Sonucu duyunca boynuma sarılıp hüngür hüngür ağladıOnu ilk kez ağlarken gördüm..Ama haberden sonra toprağa verildi baba..Bu güzel haberin etkisiyle eşim çok daha kolay atlattı durumu binşükür..Allahım herşeyi okadar güzel bir zamanlamayla ayarlıyorki..Bugün birkez daha bunu amlamış oldum..ÇOK ŞÜKÜR BİN ŞÜKÜR..
Bana ozeldeki doktorum geçen hafta erkeğe benziyor dedi. Cuma günü cerrahpaşada ki doktorum şuan belli değil dedi. Aslında gördü bence ama emin olmadığı için söylemek istemedi. Bir de ozeldekinden ultrason cihazları daha gelişmiş devletteki daha eski tip belki o yüzden de görülmemiş olabilir
korkuyorum yaaa yutamadım bugün ilaç aldım bi şırup zararı yok dediler onu deneyeceğim yoksa çatlayacağım artık kasıklarım çok ağrıyor
Amin sağol canım cümlemize insaAllahGözün aydın Sare ismini çok severim bir kızım olursa adını sare koymak istiyorum.Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş.
Evet canım en iyisi sabretmek. Son gittiğimde cinsiyet üzerine hiç durmadım zaten de eşim çok meraklı:)) sağlıklı olsun da gerisi hiç önemli değil11+6 da doktorun bebeği alttan üstten, kordon mu değilmi akışa kadar inceleyip dediği sonuç bu sanırım ki erkekti
12+5 te başka bir doktorun pozisyon vermemesi ve yinede az çok görebildiğine yorumu ise bu galiba kızdı
Yani bu kadar az süreye farklı yorumlar aldım
O yüzden ister istemez herşey olabilir gözüyle bakıyorum
Ve bir peritanalog gibi erken zamanda net görüp konuşamadıklarını iyice anlamış oldum
Önemli olan her zaman sağlık ama anneler merakından çatlasada kesin sonucu sabrederek öğreniyoruz
3. Yü yaparsam eğer bu kadar sabırsız olup sormucam bile, buda buraya kendime not olsun
J jeway senide unutmadım canım..Sonuç çıkınca beni etiketle demiştinCanım benim siz ne hayırlı arkadaşlarsınız böyle..Hatırlanmak cidden çok güzel bir duygu..Size 1 kötü 1 de iyi haberim var..
Çok teşekkürler hüznüm gibi mutluluğumuda paylaştığınız için canım..Allah hiçbirimizi evlatlarımızla sınamasınÖncelikle başınız sağolsun
Ama bu habere nasıl sevindim anlatamam
Çok çok gözünüz aydın çok şükür buda geçti bittiAllahım daha sağlıkla evlatla imtihan etmesin
Ayyy canim benim bugun aldigim en guzel haber bu diyebilirim . Inan okadar sevindimki senin adina anlatamamm masallah bebisine bin masaallah...Canım benim siz ne hayırlı arkadaşlarsınız böyle..Hatırlanmak cidden çok güzel bir duygu..Size 1 kötü 1 de iyi haberim var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?