2017 Aralık Anneleri

Öncelikle başınız sağolsun mekanı cennet olsun.
Diğer haber için ne kadar mutlu oldum anlatamam.İnanın içime doğuyordu mutlu haber alacağınız çok zor bir süreç yaşadınız ve mutlu haberi aldınız bundan sonra da hep birlikte güzel haberler alacağız ve vakti gelince kuzularımız kucağımıza alacağız.İnanın benim bile içime su serpildi sizi düşünemiyorum tekrar maşallah

Tabi orası öylede herkes bilince kendimi yabancı hissettim konuya :)
Bu işin en taze uzmanlarından biri benim malum canım..Genellikle 3 tane oran görüyorsun çıkan sonuç kağıdında..1:250 den aşağı olanlar yüksek risk grubunda..Yüksek olanlar düşük risk grubunda olarak geçiyor..Sonuç kağıdının resmini atabilirsen ben yardımcı olurum sana canım..

gözün aydın canım.

En erken 13 hafta bitince. Ideali 15 hafta dolduğunda canım.

benim de içimden erkek geçti

Beklicez artık cnm saol iyi dileklerin için :)

Canımm ben sana demedim mi hatta buradaki herkes dedi sonucun temiz çıkacak yaştan dolayı riskli çıktı diye çok ama çok sevindim şimdi doyasıya yaşa hamileliğini. Ayrıca başınız saolsun benim kaderlerimiz aynı biz kayınvalidemi bekliyoruz siz kayınpederinizin haberini alıyorsunuz ikiside yavrularını göremicek. Bizde bugün usg fotosunu götürdük yogun bakıma gözlerini bile zor açtı çok yorgunum diyor bakalım Rabbim acı çektirmesin inşallah

Allah razı olsun canım benim..Rabbim bu saatten sonra hiçbirimize hiçbir sorun yaşatmasın inşallah..

Evet canım burdaki herkes aynı şeyi söyledi ve dua etti sağolsun..Çok şükürki hisler doğru çıktı..İnşallah başka bir sorun çıkmadan hamileliğimin tadını çıkarmak istiyorum bundan sonra..Allah birbirimize hep güzel haberler vermeyi nasip etsin..Kayınpederimin durumu 1 aydır kötüleşmeye başlamıştı..Ciğerleri bitmiş ve soluk alamamaya başlamıştı..Kurtulduğuna sevinir duruma geldik ister istemez Bende tek çocuğum..Eşimde..İlk torun dolayısıyla her iki taraf içinde..Sizinkininde ilk torunuydu biliyorum..Dediğin gibi kaderlerimiz benzeşiyor..İnşallah senin kayınvaliden mucizeyi yaşar..

Şuan sevinçten göbek atasım var :)) bir şükür namazı kıl canım. Allah cümlemizin bebeklerini bize bağışlasın. Çok sevindim canım:)

Canım sevinçten göbek atasım var diye yazdım sonra da bi an kötü oldum kayinpederin vefat etmiş allah sabırlar ihsan eylesin. Ama günlerdir senin sonucunu hep beraber beklediğimiz için bu haber bir anda heyecanlandırdı:))

11+6 da doktorun bebeği alttan üstten, kordon mu değilmi akışa kadar inceleyip dediği sonuç bu sanırım ki erkekti
12+5 te başka bir doktorun pozisyon vermemesi ve yinede az çok görebildiğine yorumu ise bu galiba kızdı
Yani bu kadar az süreye farklı yorumlar aldım
O yüzden ister istemez herşey olabilir gözüyle bakıyorum
Ve bir peritanalog gibi erken zamanda net görüp konuşamadıklarını iyice anlamış oldum

Önemli olan her zaman sağlık ama anneler merakından çatlasada kesin sonucu sabrederek öğreniyoruz

3. Yü yaparsam eğer bu kadar sabırsız olup sormucam bile, buda buraya kendime not olsun

Evet canım en iyisi sabretmek. Son gittiğimde cinsiyet üzerine hiç durmadım zaten de eşim çok meraklı:)) sağlıklı olsun da gerisi hiç önemli değil

J jeway senide unutmadım canım..Sonuç çıkınca beni etiketle demiştin Allaha emanet olun yavruşunla beraber

M Mucizem2017 tamda senin haberi okuduktan sonra face de güvenilir bir grupta benzer testleri soran bir bayan olmuş
Ve artık günümüzde 30 yaş üstü gebeliklerde doktorların bu testlere yönlendirdiği ne kadar doğru ne kadar yanlış konuşmalar geçmiş
Sonuç olarak şu sıralar evlilik ve hamilelik yaşı yükseldiği için, 2li testlerde yaş bağlanan oranların bir bakıma yenilenmesi gerektiği yarı doğrularıyla belirtilmiş
Yani kısaca günümüzde bu testlere hem yönlendirmede hemde 2li testlerde çıkan yüksek sonuçlarda büyük bir artış varmış

Öncelikle başınız sağolsun

Ama bu habere nasıl sevindim anlatamam
Çok çok gözünüz aydın çok şükür buda geçti bitti Allahım daha sağlıkla evlatla imtihan etmesin
Çok teşekkürler hüznüm gibi mutluluğumuda paylaştığınız için canım..Allah hiçbirimizi evlatlarımızla sınamasın

Ayyy canim benim bugun aldigim en guzel haber bu diyebilirim . Inan okadar sevindimki senin adina anlatamamm masallah bebisine bin masaallah...
Buarada basiniz saolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…