2017 Aralık Anneleri

Aynı karışık duyguları bende yaşadım bugün canım..Çook uzun, çoook zor, çook karışık vede çook değişik bigündü..Biyandan üzüntüden ağlıyorum, diğer yandan mutluluktan...Bugün yaşadıklarımı anlatamam kelimelerle..

Aaa cnm aynı durumdalar o zaman bizimde akcigerde sertleşme var oksijen ve solunumu cihaz sayesinde oluyor gögüs hastanesinde yatıyoruz hatta. Rabbim acılarını dindirsin inşallah.

Tamam cnm saolasın valla çok yabancıydım konuya aydınlattım haftaya salı yada çarşamba çıkacak hemen atarım buraya senide etiketlerim

Kızlar bu koku hassasıyetı ne zamana kadr surer acaba
Koku hassasiyetinden kastin bulanti mi oyleyse ilk oglumda yumu
2.5 ustu olursa sıkıntı demisti dr bana ama bazi dr lar daha da ustunde risk goruyormus

Ay okurken nefesimi tutup okudum yemin ederim ya .cook sevindim kendim gibi cook sevindim gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin.bu arada başın sağolsun mekanı cennet olsun

Son düzenleme:

Canım öncelikle basınız sağolsun, Rabbim taksiratini affetsin insAllah.

Ve çok şükür sonunda güzel haberinide almisin hem senin hem bizim içimiz ferahladi. Zaten kötü bir sonuç çıkacağını dusunmuyordum artık gebeliğinin tadını çıkarma vaktii

Kızlar sitede rahim ağızı yetmezliği çok okudum ve serklaj yapılıyormuş. Şimdi yarın ben doktora gözükücem ilaç takviyesi yapıcak 12 haftalık olduk diye doktora bakalım desem gerekli işlemi yaparmı acaba ?

M Mucizem2017
Basınız sag olsun.
Bebeginin sevincine bizi de ortak ettin.
Artık her gecen gün daha da güzel olacak insallah.

Ole bi durum var mi ki sende?
Kontrollerde cıkmısmıydı?

J jeway senide unutmadım canım..Sonuç çıkınca beni etiketle demiştin Allaha emanet olun yavruşunla beraber
canimmmsinnn. ne kadar coook sevindim anlatamammm. inan ki icimdee hep temiz cikacagini biliyordumm. uzulmee diyrdumm ya sana seni hic tanimazkn ben kadar uzuluyorken sana uzulme yazarkn bilee kotu oluyordumm. neysee girmiycmm oralara.. bak bitti gitti. guzel gunlerr geldii hadi artik sende guzell seyler paylas. patik or hirka or. foto at. butun uzuntun kopük gitti. rabbim tum bebislere saglik versinn. cokk mutluyum valkahii. aglayabilir miyimm azicikk.

bnde kayinpederini unuttum cnmm yaa. allh rahmet eylesin. gencler bebeklere uzun omurler versinn.

Ay okurken nefesimi tutup okudum yemin ederim ya .cook sevindim kendim gibi cook sevindim gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin.bu arada başın sağolsun mekanı cennet olsun
Canım benim bukadar yürekten kurduğunu hissettiğim cümlelerin için çok teşekkürler..
Allah senin minnağını ve tüm yavruları korusun

Çok teşekkürler canım..Allah hepinizden razı olsun tekrar tekrar❤

Başın sağolsun.Allah rahmet eylesin.çok sevindim burda arkadaş gibiyiz gün geçtikçe kardeş kadar yakın olucagız.ne kadar birbirimizi görmesekte bağlıyız.bundan sonra bebişimize iyi bak üzülme.

Ben yazdıklarını okurken ağladım bike..Oysaki bugün büyün gözyaşlarımı bitirdim sanıyordum..Beni cümlelerinle samimiyetinle nekadar mutlu ettiğini anlatamam..❤

Ole bi durum var mi ki sende?
Kontrollerde cıkmısmıydı?

Yok cnm 3 hafta önce alttan muayane edildim hatta hastane değiştirdiğim için doktorum birşey demedi. Ama burafa okuyunca insan panik oluyor birde benim rahimin doğuştan tersmiş bu avantaj olabilirmi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…