- 14 Nisan 2017
- 431
- 550
- 53
Aynı karışık duyguları bende yaşadım bugün canım..Çook uzun, çoook zor, çook karışık vede çook değişik bigündü..Biyandan üzüntüden ağlıyorum, diğer yandan mutluluktan...Bugün yaşadıklarımı anlatamam kelimelerle..Canım sevinçten göbek atasım var diye yazdım sonra da bi an kötü oldum kayinpederin vefat etmiş allah sabırlar ihsan eylesin. Ama günlerdir senin sonucunu hep beraber beklediğimiz için bu haber bir anda heyecanlandırdı:))
Ayyy canim benim bugun aldigim en guzel haber bu diyebilirim . Inan okadar sevindimki senin adina anlatamamm masallah bebisine bin masaallah...
Buarada basiniz saolsun.
Evet canım burdaki herkes aynı şeyi söyledi ve dua etti sağolsun..Çok şükürki hisler doğru çıktı..İnşallah başka bir sorun çıkmadan hamileliğimin tadını çıkarmak istiyorum bundan sonra..Allah birbirimize hep güzel haberler vermeyi nasip etsin..Kayınpederimin durumu 1 aydır kötüleşmeye başlamıştı..Ciğerleri bitmiş ve soluk alamamaya başlamıştı..Kurtulduğuna sevinir duruma geldik ister istemezBende tek çocuğum..Eşimde..İlk torun dolayısıyla her iki taraf içinde..Sizinkininde ilk torunuydu biliyorum..Dediğin gibi kaderlerimiz benzeşiyor..İnşallah senin kayınvaliden mucizeyi yaşar..
Bu işin en taze uzmanlarından biri benim malum canım..Genellikle 3 tane oran görüyorsun çıkan sonuç kağıdında..1:250 den aşağı olanlar yüksek risk grubunda..Yüksek olanlar düşük risk grubunda olarak geçiyor..Sonuç kağıdının resmini atabilirsen ben yardımcı olurum sana canım..
Koku hassasiyetinden kastin bulanti mi oyleyse ilk oglumda yumuKızlar bu koku hassasıyetı ne zamana kadr surer acaba
2.5 ustu olursa sıkıntı demisti dr bana ama bazi dr lar daha da ustunde risk goruyormusCanım senin de 1mm nin altında çıkmış benim de 0.8mm çıktı ense kalınlığı burda herkesin 1.5 mm nin üzerinde olunca tedirgin olmuştum ama normal demekki. İnce olmasında sorun olmuyor kalın olmasında mi sorun oluyormuş
Ay okurken nefesimi tutup okudum yemin ederim ya .cook sevindim kendim gibi cook sevindim gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin.bu arada başın sağolsun mekanı cennet olsunCanım benim siz ne hayırlı arkadaşlarsınız böyle..Hatırlanmak cidden çok güzel bir duygu..Size 1 kötü 1 de iyi haberim var..
Kötü haber = Dün gece kayınpederim vefat etti
İyi haber = Bugün cenaze evindeyken sonucumun çıktığına dair mesaj geldi..Az kalsın kalbim duruyordu..Link atmışlar tıklıyosun açılmıyor..Laboratuvarı aradım bayan dışardayım yerimde değilim dedi..Doktorumu arıyorum onada mail düşeceği için onada ulaşamıyorum..Eşimle kendimizi evin önündeki parka attık..Yarım saatten fazla cebelleştik..Öldük öldük dirildik..Birde üstüne 6.3 lük deprem oldu..Ciddi sarsıldık..Ama bunca vukuatın üstüne güzel haberi aldık çok şükür..SONUÇ TEMİZ..Rabbime binlerce kez şükürler olsun..Allah kimseyi bu duyguyla imtihan etmesin..Cidden ömrümden ömür gitti..Sizlerinde hakkını ödiyemem..Herzaman varlığınızı yanıbaşımda hissettim..Herzaman dediğim gibi İYİKİ VARSINIZ❤❤❤
Canım benim siz ne hayırlı arkadaşlarsınız böyle..Hatırlanmak cidden çok güzel bir duygu..Size 1 kötü 1 de iyi haberim var..
İyi haber = Bugün cenaze evindeyken sonucumun çıktığına dair mesaj geldi..Az kalsın kalbim duruyordu..Link atmışlar tıklıyosun açılmıyor..Laboratuvarı aradım bayan dışardayım yerimde değilim dedi..Doktorumu arıyorum onada mail düşeceği için onada ulaşamıyorum..Eşimle kendimizi evin önündeki parka attık..Yarım saatten fazla cebelleştik..Öldük öldük dirildik..Birde üstüne 6.3 lük deprem oldu..Ciddi sarsıldık..Ama bunca vukuatın üstüne güzel haberi aldık çok şükür..SONUÇ TEMİZ..Rabbime binlerce kez şükürler olsun..Allah kimseyi bu duyguyla imtihan etmesin..Cidden ömrümden ömür gitti..Sizlerinde hakkını ödiyemem..Herzaman varlığınızı yanıbaşımda hissettim..Herzaman dediğim gibi İYİKİ VARSINIZ❤❤❤
Ole bi durum var mi ki sende?Kızlar sitede rahim ağızı yetmezliği çok okudum ve serklaj yapılıyormuş. Şimdi yarın ben doktora gözükücem ilaç takviyesi yapıcak 12 haftalık olduk diye doktora bakalım desem gerekli işlemi yaparmı acaba ?
canimmmsinnn. ne kadar coook sevindim anlatamammm. inan ki icimdee hep temiz cikacagini biliyordumm. uzulmee diyrdumm ya sana seni hic tanimazkn ben kadar uzuluyorken sana uzulme yazarkn bilee kotu oluyordumm. neysee girmiycmm oralara.. bak bitti gitti. guzel gunlerr geldii hadi artik sende guzell seyler paylas. patik or hirka or. foto at. butun uzuntun kopük gitti. rabbim tum bebislere saglik versinn. cokk mutluyum valkahii. aglayabilir miyimm azicikk.
bnde kayinpederini unuttum cnmm yaa. allh rahmet eylesin.Aynı karışık duyguları bende yaşadım bugün canım..Çook uzun, çoook zor, çook karışık vede çook değişik bigündü..Biyandan üzüntüden ağlıyorum, diğer yandan mutluluktan...Bugün yaşadıklarımı anlatamam kelimelerle..
Nedemek canım..Bari çektiğimiz eziyetler bir işe yarasın dimi amaTamam cnm saolasın valla çok yabancıydım konuya aydınlattım haftaya salı yada çarşamba çıkacak hemen atarım buraya senide etiketlerim
Canım benim bukadar yürekten kurduğunu hissettiğim cümlelerin için çok teşekkürler..Ay okurken nefesimi tutup okudum yemin ederim ya .cook sevindim kendim gibi cook sevindim gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin.bu arada başın sağolsun mekanı cennet olsun
Çok teşekkürler canım..Allah hepinizden razı olsun tekrar tekrar❤Canım öncelikle basınız sağolsun, Rabbim taksiratini affetsin insAllah.
Ve çok şükür sonunda güzel haberinide almisin hem senin hem bizim içimiz ferahladi. Zaten kötü bir sonuç çıkacağını dusunmuyordumartık gebeliğinin tadını çıkarma vaktii
Hepimiz için bundan sonrası hep güzel olsun inşallah canımmmM Mucizem2017
Basınız sag olsun.
Bebeginin sevincine bizi de ortak ettin.
Artık her gecen gün daha da güzel olacak insallah.
Başın sağolsun.Allah rahmet eylesin.çok sevindim burda arkadaş gibiyiz gün geçtikçe kardeş kadar yakın olucagız.ne kadar birbirimizi görmesekte bağlıyız.bundan sonra bebişimize iyi bak üzülme.Canım benim siz ne hayırlı arkadaşlarsınız böyle..Hatırlanmak cidden çok güzel bir duygu..Size 1 kötü 1 de iyi haberim var..
Ben yazdıklarını okurken ağladım bike..Oysaki bugün büyün gözyaşlarımı bitirdim sanıyordum..Beni cümlelerinle samimiyetinle nekadar mutlu ettiğini anlatamam..❤canimmmsinnn. ne kadar coook sevindim anlatamammm. inan ki icimdee hep temiz cikacagini biliyordumm. uzulmee diyrdumm ya sana seni hic tanimazkn ben kadar uzuluyorken sana uzulme yazarkn bilee kotu oluyordumm. neysee girmiycmm oralara.. bak bitti gitti. guzel gunlerr geldii hadi artik sende guzell seyler paylas. patik or hirka or. foto at. butun uzuntun kopük gitti. rabbim tum bebislere saglik versinn. cokk mutluyum valkahii. aglayabilir miyimm azicikk.
Ole bi durum var mi ki sende?
Kontrollerde cıkmısmıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?