- 14 Nisan 2017
- 431
- 550
- 53
Aminn canım çok teşekkürlerbnde kayinpederini unuttum cnmm yaa. allh rahmet eylesin.gencler bebeklere uzun omurler versinn.
Beni de etiketle kız iyi haber alıncaAaa cnm aynı durumdalar o zaman bizimde akcigerde sertleşme var oksijen ve solunumu cihaz sayesinde oluyor gögüs hastanesinde yatıyoruz hatta. Rabbim acılarını dindirsin inşallah.
Tamam küçük anne:))) Sende miniğine iyi bak..Öpüyorum sizi..Hayırlı geceler..Başın sağolsun.Allah rahmet eylesin.çok sevindim burda arkadaş gibiyiz gün geçtikçe kardeş kadar yakın olucagız.ne kadar birbirimizi görmesekte bağlıyız.bundan sonra bebişimize iyi bak üzülme.
sen aglamaa artikkk. yeter. bitti senin hakkin. son gozyaslarin olsunn ins. bebisin gelsin ssglkkla koklayarakk op. ohhhjBen yazdıklarını okurken ağladım bike..Oysaki bugün büyün gözyaşlarımı bitirdim sanıyordum..Beni cümlelerinle samimiyetinle nekadar mutlu ettiğini anlatamam..❤
Tamam küçük anne:))) Sende miniğine iyi bak..Öpüyorum sizi..Hayırlı geceler..
canimmmsinnn. ne kadar coook sevindim anlatamammm. inan ki icimdee hep temiz cikacagini biliyordumm. uzulmee diyrdumm ya sana seni hic tanimazkn ben kadar uzuluyorken sana uzulme yazarkn bilee kotu oluyordumm. neysee girmiycmm oralara.. bak bitti gitti. guzel gunlerr geldii hadi artik sende guzell seyler paylas. patik or hirka or. foto at. butun uzuntun kopük gitti. rabbim tum bebislere saglik versinn. cokk mutluyum valkahii. aglayabilir miyimm azicikk.
Beni de etiketle kız iyi haber alınca
Canım benim siz ne hayırlı arkadaşlarsınız böyle..Hatırlanmak cidden çok güzel bir duygu..Size 1 kötü 1 de iyi haberim var..
Kötü haber = Dün gece kayınpederim vefat etti
İyi haber = Bugün cenaze evindeyken sonucumun çıktığına dair mesaj geldi..Az kalsın kalbim duruyordu..Link atmışlar tıklıyosun açılmıyor..Laboratuvarı aradım bayan dışardayım yerimde değilim dedi..Doktorumu arıyorum onada mail düşeceği için onada ulaşamıyorum..Eşimle kendimizi evin önündeki parka attık..Yarım saatten fazla cebelleştik..Öldük öldük dirildik..Birde üstüne 6.3 lük deprem oldu..Ciddi sarsıldık..Ama bunca vukuatın üstüne güzel haberi aldık çok şükür..SONUÇ TEMİZ..Rabbime binlerce kez şükürler olsun..Allah kimseyi bu duyguyla imtihan etmesin..Cidden ömrümden ömür gitti..Sizlerinde hakkını ödiyemem..Herzaman varlığınızı yanıbaşımda hissettim..Herzaman dediğim gibi İYİKİ VARSINIZ❤❤❤
Banada %80 kız dedi bi kızım var benimde rabbim hayırlı evlat versin ama gönlümden erkek geçiyor rabbimde isteyin diyor :) o yüzden rabbim inşallah erkek nasip eder diyorum hayırlısı ileBende cuma gunu kontrole gitmistim ancak firsat bulup yazabiliyorum... Doktorum %80 kiza benziyor ama emin olmak icin bu hafta bir daha cagirdi ama bana kiz gibi geliyor yani Allah nasip ederse kizima kiz kardes geliyor
gazi mahallesinde normal senin dediğin isimler tabiYok canım doğuda değilim istanbdayim ama doğu hizmetimi yapıyorum. Çok farklı isimler de var da şimdi aklıma gelmiyor. Kütük ne ya hayatimda duyduğum en ilginç isim buydu şuana kadar. Bence o çocuk 18ine gelince babasını mahkemeye verip ismini değiştirir:))
Sağol cnm iki üç gün oldu Bnmde:)oyy maşallah ona ben henüz hissetmiyorum
kızının adı güzel oğlan kütük ilginç seçimler:)K
Kütük mühic mi sevmemis cocugunu o nasil isim oyle.
Ayy canımmmm gözün aydın cok sevimdim valla Bi derin nefes alıp rahatlarsın artık başınız da sağolsun bu arada minnak şimdiden kötü günde bile size destek annesiCanım benim siz ne hayırlı arkadaşlarsınız böyle..Hatırlanmak cidden çok güzel bir duygu..Size 1 kötü 1 de iyi haberim var..
İyi haber = Bugün cenaze evindeyken sonucumun çıktığına dair mesaj geldi..Az kalsın kalbim duruyordu..Link atmışlar tıklıyosun açılmıyor..Laboratuvarı aradım bayan dışardayım yerimde değilim dedi..Doktorumu arıyorum onada mail düşeceği için onada ulaşamıyorum..Eşimle kendimizi evin önündeki parka attık..Yarım saatten fazla cebelleştik..Öldük öldük dirildik..Birde üstüne 6.3 lük deprem oldu..Ciddi sarsıldık..Ama bunca vukuatın üstüne güzel haberi aldık çok şükür..SONUÇ TEMİZ..Rabbime binlerce kez şükürler olsun..Allah kimseyi bu duyguyla imtihan etmesin..Cidden ömrümden ömür gitti..Sizlerinde hakkını ödiyemem..Herzaman varlığınızı yanıbaşımda hissettim..Herzaman dediğim gibi İYİKİ VARSINIZ❤❤❤
cok sağol Can'ım inşallahhepsi çok güzel iyi günlerde kullanın.
Oncelikle basiniz sag olsun canım.Canım benim siz ne hayırlı arkadaşlarsınız böyle..Hatırlanmak cidden çok güzel bir duygu..Size 1 kötü 1 de iyi haberim var..
Canım en kısa zamanda hayırlı haberler al ınsallahKızlar ikili tarama testim riskli çıktı 206 da 1 çıktı oysa ense ölçümü ve burun koku gayet iyiydi amniyosentez önerdi üzgünüm dua edermisiniz banada
Canım öncelikle basınız sagolsun , Allah sabır versın sızlere.Canım benim siz ne hayırlı arkadaşlarsınız böyle..Hatırlanmak cidden çok güzel bir duygu..Size 1 kötü 1 de iyi haberim var..
Amin InwAllah canımamin canım allah korusun bütün çocukları
İnşallah canım..Allah hepimize o güzel duyguyu tatmayı nasip etsin..Çocuğu olsun diye uğraşanda biçok arkadaşımız var, onlarında kucağını boş bırakmasın inşallah..Sevinç gözyaşlarında buluşmak üzeresen aglamaa artikkk. yeter. bitti senin hakkin. son gozyaslarin olsunn ins. bebisin gelsin ssglkkla koklayarakk op. ohhhj
Çok sağol canım..Maalesef hepimizin özellikle 35 üstü anne adaylarının kabusu oldu bu test..Ya kesin sonuç veren tahliller yapsınlar artık..YADA HİÇ YAPMASINLAR..Bize bu kabusu yaşatmaya tıp camiasının hakkı yok..Çok saydırasım varda şuan dua etsinler sakin anıma denk geldi:) Allahım sonuç bekleyen herkese yüreğini ferahlatacak haberler almayı nasip etsin..Sırada ayrıntılı ultrason eziyeti var ama şimdiden bunu düşünmek istemiyorum..Herşey hepimizin için çok güzel olacak Allahın izniyle..Başın sağolsn cnm allh rahmet eylesin.
Gözünüz aydın çok şükür TEMİZ. Allhın Lütfü cnm bi yandan üzülmek bi yandan sevinmek, daim Olsn mutluluğun cnm.. sağlıkla kucağınıza alırsınız inşlh..
ben daha ikili tarama yapmadım yanılma payı olduğu için de çok korkuyrm bu cuma kısmetse yapacm..
Aynen hayırlı evladım benimm..:) Annesi babası daha fazla üzülmesin diye süper zamanlama yaptı kuzum..Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşalşah..gazi mahallesinde normal senin dediğin isimler tabi
Yok sanmam cnm baska Bi isim kullanır ama kütük resmiyete devam eder
Doğudakiler gibi Bi aile yapıları vardı ailenin
Sağol cnm iki üç gün oldu Bnmde:)
kızının adı güzel oğlan kütük ilginç seçimler:)
Ayy canımmmm gözün aydın cok sevimdim valla Bi derin nefes alıp rahatlarsın artık başınız da sağolsun bu arada minnak şimdiden kötü günde bile size destek annesi
cok sağol Can'ım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?