- 14 Nisan 2017
- 431
- 550
- 53
Çok teşekkürler..Bundan sonra hep güzel haberler almak dileğiyle:)M Mucizem2017 başınız sağolsun.
Test sonucunun düşük risk çıkmasına da çok sevindim. Gözün aydın....
Canım senin artık diğer testleri yaptırmana gerek kalmadı dini 3lü ve 4lüyü. Ayrıntılıyı da kafaya takma bence çünkü bebeğin de bir anomali olmadıgi ortaya çıktı çok şükür :)Çok sağol canım..Maalesef hepimizin özellikle 35 üstü anne adaylarının kabusu oldu bu test..Ya kesin sonuç veren tahliller yapsınlar artık..YADA HİÇ YAPMASINLAR..Bize bu kabusu yaşatmaya tıp camiasının hakkı yok..Çok saydırasım varda şuan dua etsinler sakin anıma denk geldi:) Allahım sonuç bekleyen herkese yüreğini ferahlatacak haberler almayı nasip etsin..Sırada ayrıntılı ultrason eziyeti var ama şimdiden bunu düşünmek istemiyorum..Herşey hepimizin için çok güzel olacak Allahın izniyle..
Canım benim siz ne hayırlı arkadaşlarsınız böyle..Hatırlanmak cidden çok güzel bir duygu..Size 1 kötü 1 de iyi haberim var..
Kötü haber = Dün gece kayınpederim vefat etti
İyi haber = Bugün cenaze evindeyken sonucumun çıktığına dair mesaj geldi..Az kalsın kalbim duruyordu..Link atmışlar tıklıyosun açılmıyor..Laboratuvarı aradım bayan dışardayım yerimde değilim dedi..Doktorumu arıyorum onada mail düşeceği için onada ulaşamıyorum..Eşimle kendimizi evin önündeki parka attık..Yarım saatten fazla cebelleştik..Öldük öldük dirildik..Birde üstüne 6.3 lük deprem oldu..Ciddi sarsıldık..Ama bunca vukuatın üstüne güzel haberi aldık çok şükür..SONUÇ TEMİZ..Rabbime binlerce kez şükürler olsun..Allah kimseyi bu duyguyla imtihan etmesin..Cidden ömrümden ömür gitti..Sizlerinde hakkını ödiyemem..Herzaman varlığınızı yanıbaşımda hissettim..Herzaman dediğim gibi İYİKİ VARSINIZ❤❤❤
Bende çok seviyorum ama Sare mi Sara mı doğrusu?Gözün aydın Sare ismini çok severim bir kızım olursa adını sare koymak istiyorum.Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş.
Yok canım Allah korusun asla yaptırmam 3lüsü 4lüsü 5lisi..Annelik böyle bişey heralde ama evhamın hiç bitmiyor:))))Canım senin artık diğer testleri yaptırmana gerek kalmadı dini 3lü ve 4lüyü. Ayrıntılıyı da kafaya takma bence çünkü bebeğin de bir anomali olmadıgi ortaya çıktı çok şükür :)
Canım benim Allah razı olsun Birbirimizin halinden en iyi biz anlıyoruz yapacak bişey yok:)Ne kadar sevindim bilemezsin gözlerim doldu ya, Kayınpederin içine bir o kadar üzüldüm torununu göremedi
Aminnn inşallah..Güzel dileklerin içinde çok teşekkürler canım❤M Mucizem2017 canım sonuçların temiz çıkmış sanırım tüm mesajları okuyamadım. Çoooookkkk sevindim senin adına. Rabbim kimseyi evladının sağlığıyla ahlakıyla imtihan etmesin. Gözünaydın
Canım benim siz ne hayırlı arkadaşlarsınız böyle..Hatırlanmak cidden çok güzel bir duygu..Size 1 kötü 1 de iyi haberim var..
İyi haber = Bugün cenaze evindeyken sonucumun çıktığına dair mesaj geldi..Az kalsın kalbim duruyordu..Link atmışlar tıklıyosun açılmıyor..Laboratuvarı aradım bayan dışardayım yerimde değilim dedi..Doktorumu arıyorum onada mail düşeceği için onada ulaşamıyorum..Eşimle kendimizi evin önündeki parka attık..Yarım saatten fazla cebelleştik..Öldük öldük dirildik..Birde üstüne 6.3 lük deprem oldu..Ciddi sarsıldık..Ama bunca vukuatın üstüne güzel haberi aldık çok şükür..SONUÇ TEMİZ..Rabbime binlerce kez şükürler olsun..Allah kimseyi bu duyguyla imtihan etmesin..Cidden ömrümden ömür gitti..Sizlerinde hakkını ödiyemem..Herzaman varlığınızı yanıbaşımda hissettim..Herzaman dediğim gibi İYİKİ VARSINIZ❤❤❤
Annemin bir arkadaşının adı "Ne Olacam?" aynen nüfusta böyle kayıtlı babaları Tarsuslu, 3 kızı olmuş... Sırasıyla "ne idim?" "ne oldum?" ve en küçükleri "ne olacam?"gazi mahallesinde normal senin dediğin isimler tabi
Yok sanmam cnm baska Bi isim kullanır ama kütük resmiyete devam eder
Doğudakiler gibi Bi aile yapıları vardı ailenin
Sağol cnm iki üç gün oldu Bnmde:)
kızının adı güzel oğlan kütük ilginç seçimleri
Sen dr unla bi konus bakalim. Gerek varsa muhakkak dikis atarlar.Yok cnm 3 hafta önce alttan muayane edildim hatta hastane değiştirdiğim için doktorum birşey demedi. Ama burafa okuyunca insan panik oluyor birde benim rahimin doğuştan tersmiş bu avantaj olabilirmi ki
Benim doktorum özellikle 13 te söylemedi yanılma payı sebebiyle ben de zaten söylese de emin olamazdım çünkü çok erken... Sabırla 16.haftayı bekliyorum... Rüyamda erkek olduğunu gördüm ama ben hariç herkes kız olacak diyor... Gönlüm kıza kayıyor ne yalan söyleyeyim kendimi erkek annesi olarak hayal edemiyorum ama bakalım sağlığıyla sıhhatiyle gelsinler her türlü kabulumuz11+6 da doktorun bebeği alttan üstten, kordon mu değilmi akışa kadar inceleyip dediği sonuç bu sanırım ki erkekti
12+5 te başka bir doktorun pozisyon vermemesi ve yinede az çok görebildiğine yorumu ise bu galiba kızdı
Yani bu kadar az süreye farklı yorumlar aldım
O yüzden ister istemez herşey olabilir gözüyle bakıyorum
Ve bir peritanalog gibi erken zamanda net görüp konuşamadıklarını iyice anlamış oldum
Önemli olan her zaman sağlık ama anneler merakından çatlasada kesin sonucu sabrederek öğreniyoruz
3. Yü yaparsam eğer bu kadar sabırsız olup sormucam bile, buda buraya kendime not olsun
Benim doktorum özellikle 13 te söylemedi yanılma payı sebebiyle ben de zaten söylese de emin olamazdım çünkü çok erken... Sabırla 16.haftayı bekliyorum... Rüyamda erkek olduğunu gördüm ama ben hariç herkes kız olacak diyor... Gönlüm kıza kayıyor ne yalan söyleyeyim kendimi erkek annesi olarak hayal edemiyorum ama bakalım sağlığıyla sıhhatiyle gelsinler her türlü kabulumuz11+6 da doktorun bebeği alttan üstten, kordon mu değilmi akışa kadar inceleyip dediği sonuç bu sanırım ki erkekti
12+5 te başka bir doktorun pozisyon vermemesi ve yinede az çok görebildiğine yorumu ise bu galiba kızdı
Yani bu kadar az süreye farklı yorumlar aldım
O yüzden ister istemez herşey olabilir gözüyle bakıyorum
Ve bir peritanalog gibi erken zamanda net görüp konuşamadıklarını iyice anlamış oldum
Önemli olan her zaman sağlık ama anneler merakından çatlasada kesin sonucu sabrederek öğreniyoruz
3. Yü yaparsam eğer bu kadar sabırsız olup sormucam bile, buda buraya kendime not olsun
Haklısın canım..Herşeyi bilen sadece Allah..İnşallah hepimize güzel kaderler yazar ve evlatlarımızın keyfini doyasıya yaşarız..Anneler hisseder..İnşallah hissettiğin gibi bu meleğinde sağlıcakla dünyaya gelecek..Allaha emanet olun❤Mucizem çok sevindim senin adına bebeğini sana bagislasin rabbim inşallah benim kızımda da yuksek risk çıkmıştı 167 de 1 fakat 7 sene tedaviler sonucu kavustugum bebegimi aldırmak aklımdan dahi geçmedi ve hic bir ayırıcı tanıda yatırmamıştım neyse kabulumdu çok şükür icimde bir huzur vardı ve sağlık li dünyaya geldi altın kızım simdi ise yine riskli çıktı dr amniyosentez. dedi buda 206 da 1 çıktı biyokimyasal risk diğerleri cut-out değerinin altındadır diyor kâğıtta ya sağlıklıysa amniyosentez de düşerse diye korkuyorum ve hic bir test yaptirmamaya karar verdim kızlar içim bundada rahat nedendir bilmiyorum ama sağlıksız olsa atan bir kalbi ben. nasıl durdurtabilirim degilmi çok üzülüyorum ama kaderimde down sendromlu bebek varsa var zaten bilmiyorum kızlar duygularım karmakarışık uzun oldu kusura bakmayın lutfen
Yaaa dün girememistiim süperr süper süper. Çok şükür mucizem çok ama çok sevindim Rabbim dualarımızı kabul etti. Gözünüz aydın canım benimCanım benim siz ne hayırlı arkadaşlarsınız böyle..Hatırlanmak cidden çok güzel bir duygu..Size 1 kötü 1 de iyi haberim var..
3. yü yaparsin sende benim gibi. Hakkinda hayirlisi olsun ins. 2. kızım kazayla oldu hic cinsiyetini dusunmedim. Kız oldugunu duyuncada ilk kizim icin cok sevindim kızın kız kardesi muhakkak olmalı. Erkek tek kalsada olur die dusunenlerdenim.Banada %80 kız dedi bi kızım var benimde rabbim hayırlı evlat versin ama gönlümden erkek geçiyor rabbimde isteyin diyor :) o yüzden rabbim inşallah erkek nasip eder diyorum hayırlısı ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?