2017 Aralık Anneleri

Canım senin artık diğer testleri yaptırmana gerek kalmadı dini 3lü ve 4lüyü. Ayrıntılıyı da kafaya takma bence çünkü bebeğin de bir anomali olmadıgi ortaya çıktı çok şükür :)

Ne kadar sevindim bilemezsin gözlerim doldu ya, Kayınpederin içine bir o kadar üzüldüm torununu göremedi

Canım senin artık diğer testleri yaptırmana gerek kalmadı dini 3lü ve 4lüyü. Ayrıntılıyı da kafaya takma bence çünkü bebeğin de bir anomali olmadıgi ortaya çıktı çok şükür :)
Yok canım Allah korusun asla yaptırmam 3lüsü 4lüsü 5lisi..Annelik böyle bişey heralde ama evhamın hiç bitmiyor:))))

M Mucizem2017 canım sonuçların temiz çıkmış sanırım tüm mesajları okuyamadım. Çoooookkkk sevindim senin adına. Rabbim kimseyi evladının sağlığıyla ahlakıyla imtihan etmesin. Gözünaydın

Günaydın kızlar...Öncelikle başınız sağolsun. Ve sonuçların iyi olmasına gerçekten çok sevindim. Rabbim hepimize güzel haberler almak nasip etsin inşallah.

Mucizem çok sevindim senin adına bebeğini sana bagislasin rabbim inşallah benim kızımda da yuksek risk çıkmıştı 167 de 1 fakat 7 sene tedaviler sonucu kavustugum bebegimi aldırmak aklımdan dahi geçmedi ve hic bir ayırıcı tanıda yatırmamıştım neyse kabulumdu çok şükür icimde bir huzur vardı ve sağlık li dünyaya geldi altın kızım simdi ise yine riskli çıktı dr amniyosentez. dedi buda 206 da 1 çıktı biyokimyasal risk diğerleri cut-out değerinin altındadır diyor kâğıtta ya sağlıklıysa amniyosentez de düşerse diye korkuyorum ve hic bir test yaptirmamaya karar verdim kızlar içim bundada rahat nedendir bilmiyorum ama sağlıksız olsa atan bir kalbi ben. nasıl durdurtabilirim degilmi çok üzülüyorum ama kaderimde down sendromlu bebek varsa var zaten bilmiyorum kızlar duygularım karmakarışık uzun oldu kusura bakmayın lutfen

Annemin bir arkadaşının adı "Ne Olacam?" aynen nüfusta böyle kayıtlı babaları Tarsuslu, 3 kızı olmuş... Sırasıyla "ne idim?" "ne oldum?" ve en küçükleri "ne olacam?"
Ama annemler kızlık soyadıyla yani Özer diye hitap ediyordu...

Yok cnm 3 hafta önce alttan muayane edildim hatta hastane değiştirdiğim için doktorum birşey demedi. Ama burafa okuyunca insan panik oluyor birde benim rahimin doğuştan tersmiş bu avantaj olabilirmi ki
Sen dr unla bi konus bakalim. Gerek varsa muhakkak dikis atarlar.

Benim doktorum özellikle 13 te söylemedi yanılma payı sebebiyle ben de zaten söylese de emin olamazdım çünkü çok erken... Sabırla 16.haftayı bekliyorum... Rüyamda erkek olduğunu gördüm ama ben hariç herkes kız olacak diyor... Gönlüm kıza kayıyor ne yalan söyleyeyim kendimi erkek annesi olarak hayal edemiyorum ama bakalım sağlığıyla sıhhatiyle gelsinler her türlü kabulumuz

Benim doktorum özellikle 13 te söylemedi yanılma payı sebebiyle ben de zaten söylese de emin olamazdım çünkü çok erken... Sabırla 16.haftayı bekliyorum... Rüyamda erkek olduğunu gördüm ama ben hariç herkes kız olacak diyor... Gönlüm kıza kayıyor ne yalan söyleyeyim kendimi erkek annesi olarak hayal edemiyorum ama bakalım sağlığıyla sıhhatiyle gelsinler her türlü kabulumuz

Haklısın canım..Herşeyi bilen sadece Allah..İnşallah hepimize güzel kaderler yazar ve evlatlarımızın keyfini doyasıya yaşarız..Anneler hisseder..İnşallah hissettiğin gibi bu meleğinde sağlıcakla dünyaya gelecek..Allaha emanet olun❤

Yaaa dün girememistiim süperr süper süper. Çok şükür mucizem çok ama çok sevindim Rabbim dualarımızı kabul etti. Gözünüz aydın canım benim

Banada %80 kız dedi bi kızım var benimde rabbim hayırlı evlat versin ama gönlümden erkek geçiyor rabbimde isteyin diyor :) o yüzden rabbim inşallah erkek nasip eder diyorum hayırlısı ile
3. yü yaparsin sende benim gibi. Hakkinda hayirlisi olsun ins. 2. kızım kazayla oldu hic cinsiyetini dusunmedim. Kız oldugunu duyuncada ilk kizim icin cok sevindim kızın kız kardesi muhakkak olmalı. Erkek tek kalsada olur die dusunenlerdenim.

M Mucizem2017 nefesim kesildi valla okuyana kadar. Hem sevinci hem uzuntuyu yasamissiniz ben bile acayip oldum burda siz nasil hissettiniz kim bilir. Basiniz sagolsun Allah bebegine geride kalanlara uzun omurler versin. Ölüm hastalik da cok zor benim annem de son evre akciger kanseri Allah kimseye yasatmasin. trkn0709 size de acil sifalar canim

Kizlat nafiz korezde ikili test yaptiran var mi sonuclar ne zaman cikiyor bilginiz var mi. Sanki okumustum ama kim yazmis ne zaman yazmis bulamadim. Hsonu ankaraya gidecegiz hastane annemlerini evinin yakininda gitmisken orda yaptirayim dedim yasadigim ilcede yapmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…