- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
hayirli olsun saglikla gelsin Ela Özüm
Cnm hayırlısı olsun ismide çok güzelmiş prensesin sağlıcakla gelsin inşallah
slmm kizlarr. umarim herkes iyidir. bn memleketteyim jntrnrt cekmiyoo.. sadece belli noktalarda azicikk cekiyor. umarimm hekes iyidir. kuzuciklar iyidirr.melikeecgl kizin geliyormuss. saglikla gelsin temiz bir dunyada saglikla buyumesi dilegiylee..
Çok sagolun.kızlar amin inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza darisi sizlere olsun :)melikeecgl hayırlı olsun kızın canim . saglikla gelsin
Canımmm Allah razı olsun..Rabbim hiçbirimizi evladıyla sınamasın..Çok zordu gerçekten..Hatırlayınca bile yine kötü oluyorum..Çok şükürki Allah dualarımızı kabul etti..Yüzümüz güldü:):) Insanin gonlunden geciyor tabiki canm. Benimde esim erkek istiyor ama kizimiz olacak gibi cunku erkek olsa gorurdu diye dusunuyorum:) Benim bi abim olarak kizima kiz kardes geldigine cok seviniyorum paylasacak cok seyleri olacak insallah :)
M Mucizem2017 canimmm nasil sevindim anlatamam Allah bir daha boyle korkular yasatmasin insallah. Hepimiz cesitli sekillerde sinaniyoruz sende dua ettin bekledin cok sukur sonunda guzel haberi aldin. Allah kimseyi evladiyla sinamasin insallah bizi de cok mutlu ettin bu haberle
Canımmm Allah razı olsun..Rabbim hiçbirimizi evladıyla sınamasın..Çok zordu gerçekten..Hatırlayınca bile yine kötü oluyorum..Çok şükürki Allah dualarımızı kabul etti..Yüzümüz güldü:)
Canım hayırlı olsun kızın inşaallah kız annesi olacagız bizÇok sagolun.kızlar amin inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza darisi sizlere olsun :)
Ben lierac kullanmistim hic catlagim yok yine baslayacagim insallah. Siparis vericemKızlar catlaklar ıcın kullandıgınız krem yag onerecegınız bsey varmı varsa ısmyle nasıl kullandgnızı yazarmısınız. Karnm buyuyo kasntım oluyo catlayacak sanırım tedbırımı alaymda gerısı allahn takdırı
Ben lierac kullanmistim hic catlagim yok yine baslayacagim insallah. Siparis vericem
Sende direk kombine risk yazılmış . Kombine risk , Biyokimyasal risk ( kan değerlerin; ki hepsine ayrı ayrı bakılmış) ve yaş riskin kombinasyonuna göre değerlendiriliyor. Ayrıca biyokimyasal risk yazılmasa da olur yani. Demek ki kan değerlerin de iyi...için rahat olsunBende suanda kız bakamam gıbıme gelıyor
Ben dun yemekten sonra tartıldım 66 cıktım umarım hakketten sıskınlıktır yoksa 3-4 gun ıcınde 2 kg almıs olmam umarım mumkun degıldır.
ben bırsey soracagım @Flamingooo oncelıkle gecmıs olsun dıyorum , can sıkıcı bır doneme gırdın harmony yaptır ve sonucun ınsallah guzel gelecek. dıger doktorun donus yaptımı sana, devam ettıgın adamın tavrını begenmedım bende...
Bırde bısey soacagım sımdı senın sonucuna bakarken fark ettım benım raporum daha fakrlı bıyokımyasal rısk vs hıc bısey yok bende normal mı acaba? kızlar anlarmısınız ben devam ettıgım doktora daha gostermedım sonucumu , acıbademdekı yere gosterdım normal demıstı ama bısey atlamıs olabılırlermı?
Eki Görüntüle 2008341
Ben 11+5 su acıbademe gıttıgımde adam bana soylemıstı herseyıne bakmıstı ama devam ettıgım doktor 3 gun oncesınde hıc uzun bakmadı 5 dk bakıp gecmıstı bakalım haftaya salı gunu devam ettıgım doktora randevu aldım , o nasıl bakıcak karsılastırma ımkanımda olacak
çok sevindim, sen de benim gibi kız annesi oluyorsun... :)Çok sagolun.kızlar amin inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza darisi sizlere olsun :)
Yok canım henüz belli olmadı..10 gün önce gitmiştim belli değil demişti doktor..Şimdide randevu 24 gün sonraya..O arada dayananayıp başka biyere baktırırım belki..Alıştım lekelenmelerden dolayı herhafta usg ye girmeye..Başka derdim ağır bastığından cinsiyeti merak etmeye fırsatım olmamıştı..Artık rahat rahat merak edebilirim:)))Cnm senin cinsiyetin belli oldumu
Ay çok güldüm. Bir gun 3. Ye cesaretlenip istersem sizin apartmana tasincam.bereket var temelindeki demekkimelikeecgl canım hayırlı olsun.
Kızlar alt komşumun hamile olduğunu öğrendik şimdi şu anda apartmanımızda 4 hamile var.7 katlı binamız 4.5.6.7.katlar hamile 3.katta 3 ay önce doğum yaptı.bizim apartman bu sene iyi çalışmış.
Bizim apartman da 70 yaş üstü tonton nine ve dedelerin apartmanı. Apartmanda hiç çocuk yok. Ne şanslısın bu konuda....melikeecgl canım hayırlı olsun.
Kızlar alt komşumun hamile olduğunu öğrendik şimdi şu anda apartmanımızda 4 hamile var.7 katlı binamız 4.5.6.7.katlar hamile 3.katta 3 ay önce doğum yaptı.bizim apartman bu sene iyi çalışmış.
11. Haftada yorum yapmadı benim doktorum , yanılma payı olabilir söylemem dedi. 15. Haftada söylediCinsiyetleri kaçıncı haftada tahmin etti doktorlarınız benim bugun 11+5 te kız gibi dedi bu kadar erken belli olurmu cok şaşırdım
Erkekse genelde 12+ larda belli oluyo.Cinsiyetleri kaçıncı haftada tahmin etti doktorlarınız benim bugun 11+5 te kız gibi dedi bu kadar erken belli olurmu cok şaşırdım
Bekleriz canım ne demekAy çok güldüm. Bir gun 3. Ye cesaretlenip istersem sizin apartmana tasincam.bereket var temelindeki demekki
Evet aynen öyle.şu anda apartmanda öğürtü sesleri sonrası ağlama sesleri sonrasında da kreş yaparız herhalde apartmanıBizim apartman da 70 yaş üstü tonton nine ve dedelerin apartmanı. Apartmanda hiç çocuk yok. Ne şanslısın bu konuda....
Oğlumu 11+5 te öğrenmiştim bu hamileliğimde de 14.hafta da kız olduğunu öğrendik.Cinsiyetleri kaçıncı haftada tahmin etti doktorlarınız benim bugun 11+5 te kız gibi dedi bu kadar erken belli olurmu cok şaşırdım
Bana da o hafta erkeğe benziyor dedi dr. Ama şuan netlesmedi bir sonraki randevumuzda netleşir herhalde. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cümlemizeCinsiyetleri kaçıncı haftada tahmin etti doktorlarınız benim bugun 11+5 te kız gibi dedi bu kadar erken belli olurmu cok şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?