2017 Aralık Anneleri

Kızlar catlaklar ıcın kullandıgınız krem yag onerecegınız bsey varmı varsa ısmyle nasıl kullandgnızı yazarmısınız. Karnm buyuyo kasntım oluyo catlayacak sanırım tedbırımı alaymda gerısı allahn takdırı

hayirli olsun saglikla gelsin Ela Özüm

Cnm hayırlısı olsun ismide çok güzelmiş prensesin sağlıcakla gelsin inşallah

melikeecgl hayırlı olsun kızın canim . saglikla gelsin
Çok sagolun.kızlar amin inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza darisi sizlere olsun :)

Canımmm Allah razı olsun..Rabbim hiçbirimizi evladıyla sınamasın..Çok zordu gerçekten..Hatırlayınca bile yine kötü oluyorum..Çok şükürki Allah dualarımızı kabul etti..Yüzümüz güldü:)

Cnm senin cinsiyetin belli oldumu

Ben lierac kullanmistim hic catlagim yok yine baslayacagim insallah. Siparis vericem

Sende direk kombine risk yazılmış . Kombine risk , Biyokimyasal risk ( kan değerlerin; ki hepsine ayrı ayrı bakılmış) ve yaş riskin kombinasyonuna göre değerlendiriliyor. Ayrıca biyokimyasal risk yazılmasa da olur yani. Demek ki kan değerlerin de iyi...için rahat olsun

Cnm senin cinsiyetin belli oldumu
Yok canım henüz belli olmadı..10 gün önce gitmiştim belli değil demişti doktor..Şimdide randevu 24 gün sonraya..O arada dayananayıp başka biyere baktırırım belki..Alıştım lekelenmelerden dolayı herhafta usg ye girmeye..Başka derdim ağır bastığından cinsiyeti merak etmeye fırsatım olmamıştı..Artık rahat rahat merak edebilirim:)))

Ay çok güldüm. Bir gun 3. Ye cesaretlenip istersem sizin apartmana tasincam.bereket var temelindeki demekki

Bizim apartman da 70 yaş üstü tonton nine ve dedelerin apartmanı. Apartmanda hiç çocuk yok. Ne şanslısın bu konuda....

Cinsiyetleri kaçıncı haftada tahmin etti doktorlarınız benim bugun 11+5 te kız gibi dedi bu kadar erken belli olurmu cok şaşırdım

Cinsiyetleri kaçıncı haftada tahmin etti doktorlarınız benim bugun 11+5 te kız gibi dedi bu kadar erken belli olurmu cok şaşırdım
Erkekse genelde 12+ larda belli oluyo.
Daha erken tahminler yanıltır.
kesinlesmek icin 20.haftayı beklemek istiyo drlar.

Ay çok güldüm. Bir gun 3. Ye cesaretlenip istersem sizin apartmana tasincam.bereket var temelindeki demekki
Bekleriz canım ne demek

Bizim apartman da 70 yaş üstü tonton nine ve dedelerin apartmanı. Apartmanda hiç çocuk yok. Ne şanslısın bu konuda....
Evet aynen öyle.şu anda apartmanda öğürtü sesleri sonrası ağlama sesleri sonrasında da kreş yaparız herhalde apartmanı

Oğlumu 11+5 te öğrenmiştim bu hamileliğimde de 14.hafta da kız olduğunu öğrendik.

Bana da o hafta erkeğe benziyor dedi dr. Ama şuan netlesmedi bir sonraki randevumuzda netleşir herhalde. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cümlemize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…